- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Ben bile okudum. Onemli olan sanal gercek falan degil. Insanliktir. Yardim etme iyilik yapma istegidir. Boyle guzel yaziyi okumak beni cok mutlu etti.
Bende bu yil calismiyorum aslinda ogretmenim ama hassas bir bunyem var. Sagligim ve bebegim daha onemli. Ve esinizle yada sevdiklerinizle iyilikle guzellikle anlasarak konustugunuz surece sorun olmaz.
Tabiki hormonlarimizdan dolayi daha hassasiz ama bunu surekli ben zor donemdeyim bagirip cagiririm diye kendimizi kosullandirmsyalim. Esimize ve kendimize bu guzel donemi zehir etmeyelim insallah.
Umarim sorunlariniz guzel bir konusma neticesinde cozulur. Allah yardimciniz olsun :) hepimiz birbirimize yardimci olalim ins.
Ozaman teşekkür ederim okuduğun için. Tabiki bu süreçte hormonlarımız üst seviye oldugu için ister istemez sinirli ve kaprisli oluyoruz. Ama bunu dış tarafa baskı yaparak geçirmemeliyiz. Sonuçta bu durdurmamış bizim elimizde. Ama bazen oyle bir an oluyor ki ben bile kendimi tanıyamouorum. Boyle oldugu zamanlarda da direk yalnız kalıp sakinleşmeye calısıyorum. Yazık kocacığıma da eziyet etmeye jühakkım yok. Bende senin gibi cok hassasım oyuzden çalışmıyorum bebeğim ve ben herseyden daha önemliyiz. Para olmasa da olur yine de çalısmam. Tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkartırmış bu cok önemli. Eşimle hiç mi tartışmıyoruz tabiki tartışıyoruz hele hamileliğin ilk zamanında resmen girdik birbirimize bide düşüncelerimi pat diye söyleyen bir insan oldugum içim bazen kırabiliyorum ama inşallah Buda gececek