2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın fıstıklar bugun erkenyim 10 da kalktım sabah annem teyzem kahvaltı keyfimiz vardı
😃😘😘

Canım o kadar çok bu olaylarla karşılaştım ki bende ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum rabbim bilir

Bende 7. Haftamdan beri içiyorum günde bir tane bende yan etki yapmadı canım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ohh afiyet olsun bakalm :)
işte olunca kahvaltınızı kıskanmadım diyemem yani.

Akşam rüyamda kanamam vardı gördüm hastaneyede ulaşamıyorum hayır olsun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bilinçaltın o senin. Rüyada olacak seylerden ayrı bide bilinç altımızı yani korkularımızı endişelerimizi de görürüz korkma canım bebeğin çok sağlıklı ve seni çok seviyor seni bu kadar çok severken nerelere gidebilirki? Hayra yor ve kötü düşünceleri çekme kendine artık

beni kmse aramiiiiiiiiiiiiiiiiii :(

ben de özele gidiyorm cnm..transfer sonrası aile hekimizden 5 gün rapor almştk, sonuç pozitf olursa gelin kayıt yaptırın demiş doktor ama bz hep haftaiçi çalışıyorz haftasonu da onlar çlşmıo galiba, haber veremedik =( ama bi sakıncası olmaz heralde dimi? napiolar aile hekmleri takipte?

:) Bilmiyorum ki! Hamileleri görüyordum önceden ama ne yapıyorlar emin değilim. :):32:

Doktordan geliyorum. Elhamdülilah kalp atışını duyduk, çok mutluyum. :52: :52: Hala duyamamış arkadaşlarım varsa onlarda duyarlar inş..

7 hafta 4 günlüğüm bugün 1,42 cm çıktı boyu haftasıyla uyumlu kesede gayet düzgün dedi. 3 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı.

oyyy maşallah ne kadar heyecanlısındır Allah sağlıklı sihhatli kucaklarımıza alabilmeyi nasib etsin

slm kızlar naberr ben iyi deyilim ya bu cumartesi dr konturolum var bu sabah gögüs ağrılarımın azaldığını farkettimm bebeğime bişey oldumu düşüncesi beni bırakmıyor sabahtan beri belki boşuna stres yapıyorum ama bilmiyorum çok korkuyorum bebeğimin beni bırakmasını istemiyorum çok kötüyümm:5::5:

slm kızlar naberr ben iyi deyilim ya bu cumartesi dr konturolum var bu sabah gögüs ağrılarımın azaldığını farkettimm bebeğime bişey oldumu düşüncesi beni bırakmıyor sabahtan beri belki boşuna stres yapıyorum ama bilmiyorum çok korkuyorum bebeğimin beni bırakmasını istemiyorum çok kötüyümm:5::5:

Canim ona bakilirsa bnm hic belirtim yok :( gogus agrisi,mide bulantisi,bas donmesi vs.hic bir belirtim yok.8+5 olduk.aslinda bnde azicik korkmuyo degilim.persembe kontrol gunumuz.bakalimm ne dicek doktorum.hicmi midesi bulanmaz bir gebenin yaa :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım canını sıkma yoktur inşallah bişey boşuna stres yapıcağına doktora erken git hem kendine hem bebeğe zarar veriosun.bende gecen hafta senin gibi
sürekli stres yapıodum doktorumda şehir dışındaydı valla gittim başka bi hastaneye aciline iş çıkısı merakımda stresimde geçti.

hiç kötü olma cnm. benimde bazen göğüs ağrım geçiyo tedirgin oluyorum ben de senin gibi.
ama sonra yine başlıo. acı çekmekten hoşlanır olduk vallahi.
çok komiğiz gerçekten :)

Canim ona bakilirsa bnm hic belirtim yok :( gogus agrisi,mide bulantisi,bas donmesi vs.hic bir belirtim yok.8+5 olduk.aslinda bnde azicik korkmuyo degilim.persembe kontrol gunumuz.bakalimm ne dicek doktorum.hicmi midesi bulanmaz bir gebenin yaa :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tatlım sende başından beri yok anladığım kadarıyla o yüzden üzülmüyosum benim miğde bulantısı bi oluyor bi olmuyor o normal biliyorumm belim desen sürekli ağrıyorr gögüslerim kocaman olmuşş ama bu sabah ağrımadığını hissettimm korktum doğrusuu

canım canını sıkma yoktur inşallah bişey boşuna stres yapıcağına doktora erken git hem kendine hem bebeğe zarar veriosun.bende gecen hafta senin gibi
sürekli stres yapıodum doktorumda şehir dışındaydı valla gittim başka bi hastaneye aciline iş çıkısı merakımda stresimde geçti.

hafta içi gidemem ki kocam işte oluyo yanlız gitmeme kesinlikle izin vermezz cumartesi gününe kadar ne yapcam bilmiyorumm çok korkuyorumm bebeğim annesi bırakmaz işallahh

hiç kötü olma cnm. benimde bazen göğüs ağrım geçiyo tedirgin oluyorum ben de senin gibi.
ama sonra yine başlıo. acı çekmekten hoşlanır olduk vallahi.
çok komiğiz gerçekten :)

ayy öylemi gerçekten gebeliğin normal bi şekilde mi seyrediyor cnm içime su serptin resmen

ayy öylemi gerçekten gebeliğin normal bi şekilde mi seyrediyor cnm içime su serptin resmen

bende pembe lekelenmeler oluyor arada. onun için progestan kullanıyorum.
onun dışında en son gittiğimde bi problem yok demişti dr.
o kadar göğüslerimi yokluyorumki bazen işyerinde yakalancam diye korkuom yaa :)

kızlar bişey sorucam benim bebiş utrasona göre 9+2 günlük ama adetime göre 10+6 günlük ben şimdi hangisini kabul edeceğimm

bende pembe lekelenmeler oluyor arada. onun için progestan kullanıyorum.
onun dışında en son gittiğimde bi problem yok demişti dr.
o kadar göğüslerimi yokluyorumki bazen işyerinde yakalancam diye korkuom yaa :)

ayy tatlımm ya güldürdün benii bende öyleyim hergün konturol ediyorum kocam napıyorsun sapıttın artık korkuyorum artık senden diyor garip garip bakıyor bana :9: benim hiç lekelenmem felan olmadı cnm düşük tehliken de yok dedi dr işte korkuyorum kalbinin durmasındann işallah sağliklı la kucağımıza alırız bebişlerimizii:16::16::16:

Back
X