2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Cnm cok erken degil mi simdiden 1 saat yuruyus yapmak icin? Ben yurtdisinda yasiyorum, 3 aydan sonra yuruyus, spor tavsiye ediyolar, hatta 4. aydan sonra. İnternette de oyle okudum sanirim... Bende 12-13. haftadan sonra, doktor izin verirse pilatese gitmeyi dusunuuorum. Zaten hamile kalmadan once de gidiyodum 3 yildir. Hadi bakalim, ins faydasi olur sporun :)

Yok ya benim doktorum 7. Haftadan sonra yani kalp atışını duyduktan sonra dedi artık yürüyebilirsin. Günde yarım saat- bir saat aralıklarla dedi. Yorulduğun and biraz dinleyip yeniden devam edebilirsin dedi. Ben zaten sporcu bir insan oldugum için bünyem alışık. Annemle günde 20.000 adım atardık hamilelikten once. Onun dışında da ritmik jimnastikciydim simdi spor yapmadan durunca canım çok sıkılıyor kendimi hantal gibi hissediyorum

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Benim bidik babasina cekmis galiba, kilolu degil ama cok yiyor. Bende bol bol meyve yiyorum, badem, ceviz ama bunlar karnimi doyurmuyo sorun o. Ekmek, makarna, yani hamur yemeden olmuyor. Su da cok iciyorum, gunde 2-3 litre.. Ama su oldugunu zanetmem, karnim baya buyudu, giydigim kot, pantolonlar karnimi cok sikiyor😐 ins 3. Aydan sonra daha saglikli beslenmeye basaririm. Napalim cnm, bebisler saglikli olsun, en onemlisi o ☺️

Kesinlikle onlar iyi olsun, biz kendimize bakarız sonra ama sen yine de dikkat et olur mu, benim ablam iki gebeliğinde de 25 kilo aldı, bir yıl içinde fazlasıyla cerdi. Ben vermekten korkmuyorum ama hamileliğin son aylarında kilo sorun çıkarabiliyor diye dikkat ediyorum, hem hareketleri kısıtlıyor, hem tansiyon şeker falan yapıyor.Ben tutabildiğimiz kadar tutalım, sonrası zaten olacağına varır, her bünye farklı nihayetinde.

Yok ya benim doktorum 7. Haftadan sonra yani kalp atışını duyduktan sonra dedi artık yürüyebilirsin. Günde yarım saat- bir saat aralıklarla dedi. Yorulduğun and biraz dinleyip yeniden devam edebilirsin dedi. Ben zaten sporcu bir insan oldugum için bünyem alışık. Annemle günde 20.000 adım atardık hamilelikten once. Onun dışında da ritmik jimnastikciydim simdi spor yapmadan durunca canım çok sıkılıyor kendimi hantal gibi hissediyorum

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Anladim cnm, madem yapabiliyosun hic durma. Spor hamilelikte dogum icin onemlidir, kolaylastiriyor. Bak ikimiz de hamilelikten once spor yapmisiz, ve ikimiz de sporu braginca kg aldik :). Demek sporu vucud alismis spora. Ben istesem de yapamiyodum, 3. hafta evde yatiyorum. Cok basim donuyodu kalkamiyodum. Ama simdi daha iyiim, ins 2 hafta sonra spora giderim bende yine ☺️

Merhaba değerli arkadaşlarım.
Hepimiz nasipse Ekim annesi olmak için buradayız.
Elimizden geldiğince, gebelik boyunca yaşadıklarımızı; bildiklerimiz ve doktorumuzdan öğrendiklerimiz doğrultusunda birbirimizle paylaşacağız inşallah.
İlk sayfamıza da güzel bir tablo oluşturup birbirimizi görme imkanına sahip olalım...
Öncelikle gebelik takvimi oluşturmayanlar için sırasıyla ayarları belirteyim;

Kullanıcı Kontrol Paneli
Profili Düzenle
Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi
Değişiklikleri Kaydet

Tablo bilgileri için de lütfen bu mesajı alıntı yapıp sırasıyla;

Kaçıncı Çocuk
Son Adet Tarihi
Tahmini Doğum Tarihi

bilgilerinizi eksiksiz olarak yazınız.

Ve son olarak hepimizin sağlıklı bir gebelik geçirip hayırlısıyla ve sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almamızı diliyorum
:16::16:

2014 EKİM ANNE ADAYLARI LİSTESİ
:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]

SIRA
[/TD]
[TD]

ANNE ADAYIMIZ

[/TD]
[TD]

[TD]

[TD]

KAÇINCI ÇOCUK
[/TD]
[TD]
SON ADET TARİHİ

[/TD]
[TD]
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
[/TD]
[TD]

[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Berkandamla[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]20 Aralık[/TD]
[TD]26 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Sessizfirtina91[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]Yurtdışı[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD]22 Aralık[/TD]
[TD]28 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Ihuzurum[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]22 Aralık[/TD]
[TD]28 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Havva63[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]Şanlıurfa[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]25 Aralık[/TD]
[TD]1 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Chocolade29[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Yurtdışı[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]25 Aralık[/TD]
[TD]1 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Ayceey[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]25 Aralık[/TD]
[TD]1 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Lale06lale[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]25 Aralık[/TD]
[TD]1 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Enjoyable[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD] İlk[/TD]
[TD]25 Aralık[/TD]
[TD]1 Ekim[/TD]
[TD]İKİZ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Mariamelikem[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]İngiltere[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD]26 Aralık[/TD]
[TD]2 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Kamuran 85[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]26 Aralık[/TD]
[TD]2 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]Glprenses[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]27 Aralık[/TD]
[TD]3 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Blazeash[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]27 Aralık[/TD]
[TD]28 Eylül[/TD]
[TD]İKİZ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]Surmeli[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD]28 Aralık[/TD]
[TD]4 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]Dewy[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]28 Aralık[/TD]
[TD]4 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]Elif23[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]29 Aralık[/TD]
[TD]5 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]OmurlukDegilSeyirlikOldu[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]31 Aralık[/TD]
[TD]7 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]Turchanka35[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]1 Ocak[/TD]
[TD]8 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]Ftskskn[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]2 Ocak[/TD]
[TD]9 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]Meralg[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]2 Ocak[/TD]
[TD]9 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]Phia[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]3 Ocak[/TD]
[TD]10 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]Bocekki[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]3 Ocak[/TD]
[TD]10 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]Umut2626[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD]3 Ocak[/TD]
[TD]10 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]Bikingfrog[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]Giresun[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD]3 Ocak[/TD]
[TD]10 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]Zirka[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]3 Ocak[/TD]
[TD]10 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]Hayat1979[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]3 Ocak[/TD]
[TD]10 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]Efulim[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Kocaeli[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]4 Ocak[/TD]
[TD]11 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]Naboo[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]4 Ocak[/TD]
[TD]11 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28[/TD]
[TD]Elfida2321[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD]4 Ocak[/TD]
[TD]11 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29[/TD]
[TD]5n1k[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Antalya[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]5 Ocak[/TD]
[TD]12 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30[/TD]
[TD]Firstfb[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Muğla[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]5 Ocak[/TD]
[TD]12 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]31[/TD]
[TD]Lady0935[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]5 Ocak[/TD]
[TD]12 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]32[/TD]
[TD]Gvn1907[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD]5 Ocak[/TD]
[TD]12 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]33[/TD]
[TD]Bozo85[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD]6 Ocak[/TD]
[TD]13 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]34[/TD]
[TD]Almehze[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]Kayseri[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD]8 Ocak[/TD]
[TD]15 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]35[/TD]
[TD]Bahar88[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Çanakkale[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]8 Ocak[/TD]
[TD]15 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]36[/TD]
[TD]Hibe0609[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]Üçüncü[/TD]
[TD]8 Ocak[/TD]
[TD]15 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]37[/TD]
[TD]Sareeee[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Afyon[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD]8 Ocak[/TD]
[TD]15 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]38[/TD]
[TD]Cool1983[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]9 Ocak[/TD]
[TD]16 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]39[/TD]
[TD]Melek_1187[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]9 Ocak[/TD]
[TD]16 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]40[/TD]
[TD]Nargile[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Kocaeli[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD]10 Ocak[/TD]
[TD]17 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]41[/TD]
[TD]Harzemsah[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD]17 Ocak[/TD]
[TD]24 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]42[/TD]
[TD]Alya_taha[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]17 Ocak[/TD]
[TD]24 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]43[/TD]
[TD]Tugce76[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]17 Ocak[/TD]
[TD]24 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]44[/TD]
[TD]Durunehir[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Kayseri[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]20 Ocak[/TD]
[TD]27 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Biyo26 / 29/16.10.2014

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm kızlar ben de ekim annesi olucam inş listenize beni de ekleyebilirsiniz uzun zamandır sayfanızı takip ediyordum sonra üye oldum

Kızlar midesi yanan varmı ben ölüyorum resmen soda içiyorum yok
Gavisgon içiyorum yok leblebi yiyiyorum yok napacam şaşırdım

Son düzenleme:
Cnm cok erken degil mi simdiden 1 saat yuruyus yapmak icin? Ben yurtdisinda yasiyorum, 3 aydan sonra yuruyus, spor tavsiye ediyolar, hatta 4. aydan sonra. İnternette de oyle okudum sanirim... Bende 12-13. haftadan sonra, doktor izin verirse pilatese gitmeyi dusunuuorum. Zaten hamile kalmadan once de gidiyodum 3 yildir. Hadi bakalim, ins faydasi olur sporun :)

hayirli aksamlar hanimlar,

aslinda yuruyus cok iyidir bende yemekten sonra 30dk yurudum bugun oglusumla, bence bi sakincasi olmaz kasik agrilariniz olmadigi surece tabiki, kasiklariniz agrirsa fazla hareket iyi olmaz, yani ona gore anlayabilirsininiz sporun iyi gelip gelmedigini....

Biraz erken almışsın, senin bıdık bayağı iştahlı olacak gibi:) neyseki kilon azmış ama bundan sonra yavaşlamak için az kalorili şeyler yiyebilirsin. Ben henüz almadım. Benim de bulantım var, o yüzden aralarda leblebi, ceviz, badem falan yiyorum, bunlar gerçekten tok tutuyor. Midem kavrulunca da bolbol meyve yiyorum, muz, ayva, elma, armut ve portakal.. evden eksik olmuyor. Miden kabul ederse bunları yiyebilirsin canım, ama bazı hamileler diğerlerinden daha çok su tutarmış, sende de ödem veya su toplama olabilir.

aslinda herkesin bunyesi farkli bazi tanidiklarim bastan cok alip sonrasinda fazla almiyolar bazilarida tersi oluyo hic almayip son aylarda acayip sisiyolar, bende ilk gebeligimde basta orantili giderken son 2 ayda 8 kilo almistim yani yarisi odem dii benimkisii cok sismistim... simdi nolcak bilmiyom vllh korkuyom yine sisersem diye:50:

hayirli aksamlar hanimlar,

aslinda yuruyus cok iyidir bende yemekten sonra 30dk yurudum bugun oglusumla, bence bi sakincasi olmaz kasik agrilariniz olmadigi surece tabiki, kasiklariniz agrirsa fazla hareket iyi olmaz, yani ona gore anlayabilirsininiz sporun iyi gelip gelmedigini....

Yaa canim benim 30-45 flan yuruyus yaptigimda hemen kasiklarim agrimaya basliyo ama dinlenince geciyo ende bahane olarak doktoruma demistim biraz yuruyus yapinca hemen kasigim agriyo diye agrisin yap yuruyusunu yaninda su olsun yeter ki diyip yolladi valla bni hic taviz vermedi:) tabi cok sanci girecek sekilde olursa birak yuruyusi demeyi ihmal etmedi ama hani hepimiz zaman zaman kasiklarim agriyo bugun flan diyoruz ya alistigimiz agrilar ondan olursa sorun olmazmis tatlim

Kesinlikle onlar iyi olsun, biz kendimize bakarız sonra ama sen yine de dikkat et olur mu, benim ablam iki gebeliğinde de 25 kilo aldı, bir yıl içinde fazlasıyla cerdi. Ben vermekten korkmuyorum ama hamileliğin son aylarında kilo sorun çıkarabiliyor diye dikkat ediyorum, hem hareketleri kısıtlıyor, hem tansiyon şeker falan yapıyor.Ben tutabildiğimiz kadar tutalım, sonrası zaten olacağına varır, her bünye farklı nihayetinde.

aynen katiliyom sana son aylar kilo problem oluyoo, simdi kiloyu kontrol etmek elimizde ama 4. 5 . aydan sonraa ne zaman kilo aldim diye sasiricaz, benim korkum elim ayagim sismesi cok kotu agrilarim olmustu doktor kilo az alirsan odem de fazla olmaz dedi bakicaz artik ....

Hamileligin ilk zamanlarinda maalesef ayni derdi cektim canim benim cok beter bisey biliyorum ama naptiysam bana da fayda etmemisti ama sutu yudum yudum icmeyi tavsiye ediyolar istersen deneyebilirsin belki bi ihtimal:(

Yaa canim benim 30-45 flan yuruyus yaptigimda hemen kasiklarim agrimaya basliyo ama dinlenince geciyo ende bahane olarak doktoruma demistim biraz yuruyus yapinca hemen kasigim agriyo diye agrisin yap yuruyusunu yaninda su olsun yeter ki diyip yolladi valla bni hic taviz vermedi:) tabi cok sanci girecek sekilde olursa birak yuruyusi demeyi ihmal etmedi ama hani hepimiz zaman zaman kasiklarim agriyo bugun flan diyoruz ya alistigimiz agrilar ondan olursa sorun olmazmis tatlim

evet dogru, kasik agrin olunca biraz dinlenip tekrar yuruyuse devam etmek en iyisi, kasilma falan olmassa zaten bi problem cikmaz bence tabi herkes kendi vucudunu daha iyi bilir

Canim ben varim cayir cayir yaniyo hem de .ben ilac kullaniyorum o da biraz iyi geliyo yoksa dayanilmaz buna cok zor gavisgon ne? İlac mi

Canim ben varim cayir cayir yaniyo hem de .ben ilac kullaniyorum o da biraz iyi geliyo yoksa dayanilmaz buna cok zor gavisgon ne? İlac mi

bende de oluyo du de sanki bu hafta pek migde yanmasi olmadi ben soguk sut iciyodum de gaz yapti baya belki ilik icmeyi deniyebilirsin

Kizlar siz ne kadar neselisiniz ben surunuyorum resmen migde bulantisi icin zofran kullandigim halde kusuyorum, kasigimda agrilar oluyo tedirgin oluyorum, kabizligim basa bela hayatimda yasamadim boylesini popom sisti ikinmaktan artik hic yapamiyorum ayiptir soylemesi, karnimda agrilar sukurki kanama akinti yok. İcime bayilma hissi geliyor bu benim 4. Gebeligim oncekileri kaybettim
Belji bununda sebebi var mutsuzlugumda ... Sizler gibi olmayi cok isterdim.

Kizlar siz ne kadar neselisiniz ben surunuyorum resmen migde bulantisi icin zofran kullandigim halde kusuyorum, kasigimda agrilar oluyo tedirgin oluyorum, kabizligim basa bela hayatimda yasamadim boylesini popom sisti ikinmaktan artik hic yapamiyorum ayiptir soylemesi, karnimda agrilar sukurki kanama akinti yok. İcime bayilma hissi geliyor bu benim 4. Gebeligim oncekileri kaybettim

Daha onceki kayiplarinin nedeni belli mi canim?
Kabizlik icin benim doktorum duphalac diye bi surup verdi cok iyi geldi istersen doktoruna sorabilirsin sende
Kasik agrilari cok sancili ve kanamali olmadigi surece normalmis endise etme
Ve son olarak mide bulantilarin gecene kadar belki neseli olamayacaksin ama benegin senin ruh halinden etkileniyo en azindan bunu dusunup mutsuz olmaktan vazgecmelisin arkadasim

aslinda herkesin bunyesi farkli bazi tanidiklarim bastan cok alip sonrasinda fazla almiyolar bazilarida tersi oluyo hic almayip son aylarda acayip sisiyolar, bende ilk gebeligimde basta orantili giderken son 2 ayda 8 kilo almistim yani yarisi odem dii benimkisii cok sismistim... simdi nolcak bilmiyom vllh korkuyom yine sisersem diye:50:

Her bünye farklı ama her gebelik de farklı canım, inşallah önceki gibi olmaz senin de. Bu arada uyarını dikkate alacam, ben şimdi almıyorum diye seviniyordum ama sonuna kadar dikkat etmek lazım demek ki.

Canım aslında bizde epey stresliydik de yavaş yavaş rahatlıyoruz, şikayetlerini hemen herkes yaşıyor burda, onlardan korkma ama arkadaşımın dediği gibi kayıplarının nedeni belliyse tedbirini alıp dua ettikten sonra gerisi sabır ve tevekkül. Biz birkaç arkadaş kan açıcı iğne oluyoruz mesela. Burası da iyi geliyor insana, sıkıntılarını burda paylaşabilir, aklına takılanları sorabilirsin. Allah sağlıklı ve keyifli bir gebelik nasip etsin hepimize.Bu arada hamilelik takvimi eklersen bebeğinin gelişimini de görürsün her gün o da iyi gelir sana:)

merhaba kızlar ben 10. haftamın içindeyim göğüslerimdeki hassasiyet gitti acaba basına gelen varmı normal mi ? yoksa doktoruma sölemelimiyim ? :(

Back
X