2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ekim anneleri 3 aylık olduk cogumuz sız kac kılo aldınız gobegınız cıktımı ben 2,5 kılo almısım yaaa sımdıden :53:

hayirli aksamlar herkese,
kizlaar ben cok sisiyorum aksam yemeginden sonra bazen gaz hissetmiyorum bile ama yinede siginamiyorum dunyayi yemis gibi, onceleride oluyodu adet gunum yaklastiginda ama simdi surekli sis hissediyorum nolcak bu halim benim gibi olan var mi ? evde yesil cay ve rezene var icsemmi ara sira nolurki ??

Günaydın canım hamilelikte yeşilçay içmek yasak diye biliyorum doktoruna sormadan içme canım bende cok fena şişiyorum ne yesem soda içiyorum bol bol

bebisi hissediyormusun?

benim cikmaya basladi bile...kücük bir göbek belli, kimselerin haberi yok daha o yüzden bol seyler giyiniyorum...
cünkü birinci hamileligimde bos gebelik oldugu icin bunda hemen söylemek istemedik, ve hala isyerine haber vermedim ne olur ne olmaz diye...ama sanirim bu cuma vermeyi düsünyüorum. hayirlisi...calisiyormusun sen?

Cnm kusura bakma yazını dün görmedim . Benim ailem ve akrabalarımın öğrendiğimiz gün haberi oldu ben anneme söyledim eşimde kendi annesine derken akrabalar duymuşlar. Bir baktık tebrik telefonlerı geliyor :1: Rabbim sağlıkla sıhatle hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günleri de göstersin inş . Ben çalışıyorum ve iş yerinde 3 kişi biliyor . Ben de hemen söylemek istemiyorum biraz daha beklesin bakalım :)

ben burdayım! :) nasılsın canım? daha önce görmedim sanırım seni buralarda .yeni mi katıldın aramıza ?hangi şehirdensin ?

teşekkür ederim sende iyisindir umarım dün çok bekledim kimse yazmayınca çıktım o sırada da siz yazmışsınız ben yeni üye oldum sanırım fazla girme fırsatı bulamıyorum KK' ne İstabuldayım

evet canım sana katılıyorum bizde 2 yıl çocuk istemedik sonra istedik ama maalesef 2 yıl daha beklemek zorunda kaldık maddi durumumuzda pek iyi değildi ama kızım kendi rızkıyla geldi bize hiç yük olmadı anneanne hala teyze herkes seferber oldu kıyafetleri doldu taştı kısmetli yavrum. 2. için korunmayı bıraktık ama nasıl olsa 1-2 yıl sürer dedik hamile kalmam ama allahın hikmeti ilk aydan hamile kaldım. Ama bu arada maddi olarak çokkkkk sıkıntıdayız eşimin aylığı yıllardır artmaz son 1 yıldada 2-3 maaş geriden veriyor o sıkıntılarda hamile kaldım ama yinede dünyalar benim oldu. Hatta annemi aradığımda sesi düştü çünkü kızım küçüktü ve parasızlıktan kırılıyoruz. Kimseye söyleyemedim millet derki paralar yok uçkurlarının derdine düşmüşler diye :) bebeğim 8. haftalıkken bir iş görüşmesine gitti ve eşimin yıllardır beklediği iş fırsatı eline geçti mutluluktan uçuyoruz. Bebeğimizin kısmeti nasıl bakıcaz nasıl büyütcez derken o kadar iyi bir iş buldu ki artık gerine gerine hamile olduğumu söylüyorum :)

Çok sevindim cnm . Eşinin işi hayırlı olsun , iyi yapmışsın 2. çocuğu yapmakla bak daha gelmeden rıskı geldi maşallah

kızlar dün akşam ben birşeye çok üzüldüm 1 saate yakın ağladım ... bebişime bir şey olmamıştır dimi ? çok üzüldüm sonra onuda üzdüğüm için

kızlar dün akşam ben birşeye çok üzüldüm 1 saate yakın ağladım ... bebişime bir şey olmamıştır dimi ? çok üzüldüm sonra onuda üzdüğüm için

Günaydın canım rabim onları oyle bir koruyorki ben hayatımda hiç hamile olduğum kadar ağlamadım ama cok şükür iyiyiz. Ananem ameliyat oldu arkadaşımın babanesi vefat etti bizim bir akraba vefat etti eşime tartıştık falan derken her hafta ben ağlama modundaydım. Korkma korktukçada çekme kötü olan hiç birşeyi

Kızlar bakın ne diyor hamilelik takvimimi de :))

Bugün itibariyle bebeğinizin ses telleri boğazında veya gırtlağında oluşmuş olacak. Bebeğinizin yüzü artık daha çok insana benzemeye başladı. Gözleri birbirine yaklaştı, kulakları kafasının iki yanındaki yerlerine doğru kaydı ve çenesi artık kendi göğsüne dayanıyor. Bebeğinizin genital bölgeleri artık iyice belirginleşti ve gelişti. Ultrason ile kız mı erkek mi olduğu artık net olarak görülebilir. (tabi bebeğiniz izin verirse) Yüzkoyun göbeğinizin üstüne uyumanız çok zorluk verir. Yana dönerek uyumayı deneyin.

Ozaman yarın ikili testimizde biraz daha kesinleşir cinsiyet olayımız :))

Günaydın canım rabim onları oyle bir koruyorki ben hayatımda hiç hamile olduğum kadar ağlamadım ama cok şükür iyiyiz. Ananem ameliyat oldu arkadaşımın babanesi vefat etti bizim bir akraba vefat etti eşime tartıştık falan derken her hafta ben ağlama modundaydım. Korkma korktukçada çekme kötü olan hiç birşeyi

Teş ederim cnm desteğin için. hep iyi düşünelim diyorum ama bazen elde olmadan düşünüyor işte insan . Uzun süredir bu kadar ağlamamıştım belki . Sabah ta işe geldim afedersin midem bulandı ve çıkardım yine . Bebişim ben iyiyim diye bana mesaj verdi herhalde

Teş ederim cnm desteğin için. hep iyi düşünelim diyorum ama bazen elde olmadan düşünüyor işte insan . Uzun süredir bu kadar ağlamamıştım belki . Sabah ta işe geldim afedersin midem bulandı ve çıkardım yine . Bebişim ben iyiyim diye bana mesaj verdi herhalde

Eminim öyledir bebeğin iyi güven ona hatta elini koyup konus ve dua oku canım hersey cok güzel olacak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bakın ne diyor hamilelik takvimimi de :))

Bugün itibariyle bebeğinizin ses telleri boğazında veya gırtlağında oluşmuş olacak. Bebeğinizin yüzü artık daha çok insana benzemeye başladı. Gözleri birbirine yaklaştı, kulakları kafasının iki yanındaki yerlerine doğru kaydı ve çenesi artık kendi göğsüne dayanıyor. Bebeğinizin genital bölgeleri artık iyice belirginleşti ve gelişti. Ultrason ile kız mı erkek mi olduğu artık net olarak görülebilir. (tabi bebeğiniz izin verirse) Yüzkoyun göbeğinizin üstüne uyumanız çok zorluk verir. Yana dönerek uyumayı deneyin.

Ozaman yarın ikili testimizde biraz daha kesinleşir cinsiyet olayımız :))

%65 rakam iyi bir rakamdı .Zaten belli ama yarın kesinleşir belki

Ya inanmıyorum yaa buna şimdi ne yapacağız biz? Bunun muadillerine de baktım hepsinde aynı etken madde var bakın linkleri aşağıda;

http://www.ilacrehberi.com/v/oksapa...ir-enjektor-ce9d/kub/farmakolojik-ozellikler/

http://www.ilacrehberi.com/v/clexan...zir-enjekto-b521/kub/farmakolojik-ozellikler/

hepsinde etken madde aynı;

Enoksaparin sodyum, domuz intestinal mukozasından türetilen heparin benzil esterin
alkalin depolimerizasyonu ile elde edilmektedir.

Kızlar ne yapacağız?

canım ben herkesin fikrine saygı duyuyorum ama inancım gereği miniğimin bedenine bu pis hayvanın zerresinin girmesini istemem.doktorun verdiği ilacı almıyacağım onun yerine doğal yollardan yememe dikkat edicem. annelerimiz vitaminmi kullanmış.?geri kafalı diye düşünmeyin ama bu da bi gerçek. fazla kimyasal kullanacak bir durumumuz yok çok şükür.

Back
X