Cnm kusura bakma yazını dün görmedim . Benim ailem ve akrabalarımın öğrendiğimiz gün haberi oldu ben anneme söyledim eşimde kendi annesine derken akrabalar duymuşlar. Bir baktık tebrik telefonlerı geliyor

Rabbim sağlıkla sıhatle hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günleri de göstersin inş . Ben çalışıyorum ve iş yerinde 3 kişi biliyor . Ben de hemen söylemek istemiyorum biraz daha beklesin bakalım :)
ne kusuru canim yaa....
ben annem gile dedim evet esimde annesi gile....ama iyi tembih ettik :) neden dersen..birinci gebeligim bos gebelikti, cok korkuyorduk hadi ayni olursa diye, ama sükürler olsun olmadi...
isyerindede sanirim yarin demegi düsünüyorum, yarin doktor randevum var burda bir kagit aliyorsun (ne zaman dogumun falan yazior) anlican onu verecem, cünkü annem gil duramiyorlar, akrabalar bilmiyor, bilseler patronun cok tanidigi var...biliyorsun bazi insanlar fesatir o yüzden kötü olmayayim patronla...
herkes soruyor, varmi birseyin diye...bende yok diyorum, patrona söylemeden kimse bilmesin....
Allah Allah cok cok saskinim su anda...sen yurtdisinda falan misin eger turkiyedeysen gittigin doktora bende gorunmek isterim bende 4 doktora gittim.biri birak uzmani.prof ama kesinlikle ilaca baslamami soyledi eger baslamazsam.cocukta zeka geriligi olabileceginini soylediler ilaci kesinlikle unutmadan her sabah.ac karnina kahvaltidan bir saat once icmem.gerekiyo cok sasirdim.senle.bana farkli.seyler soylemelerine o.yuzden senin doktoruna.gorunmek.isterim?
senin guatr yüksekti degilmi canim? iki cesit guatirin yükselmesi olurmus:
1. hamilelerde yükselirmis, normalmis, ve birsey yapilmiyormus 13 haftadan sonra düsük olanlarda normal guatr hapi alinirmis
2. de morbus basedow bu iyi degilmis iste....
sende morbus basedow sendromumu var? bende birincisi cikti canim
zaten hamilelerde cikarmis guatr. cünkü cocuk 13 haftadan sonra üretmeye baslarmis o zaman düsermis bizimde guatr degerlerermiz...
bu dedim morbus basedow varsa, o zaman ilacla cok zormus, doktor dedi, onu iyi bir sekilde almasan, yani ya yüksek dozda yada eksik bir dozda cok zarar görür bebis dedi (organlari) o yüzden.
ben yurtdisindayim canim...uzman doktora gittim ve beni cok rahatlatti, hata bakti bogazimda bir dügüm falan varmi diye, (oda iyi degilmis)...ultrasonla bakti bogazimdan...cok iyi dedi...kan aldi, T2;T3;T4 varmis (yani tek bir guatr hormonu yokmus, bunlarida kontrol etti).
sen sordunmu doktoruna?