iyi pazarlar...
berkandamla üzme canını bebişini düşün..
sağol canım.. bu kadar sıktığım halde böyle sonuç olduysa bilemiyorum artık. ben elimden geleni yaptım.
bundan sonra da dediğin gibi düşünmeyeceğim sadece bebeğimi düşünceğim. üzülünce tsh ım artıyor. dolayısıyla bebişe zarar veriyorum.çalıştığı borca gitsin. en azından kira ödenmez elektrik suyu da annemden alıyorum. yiyecek evde ne varsa. kışlıklar ve kahvaltılıklar var. hayırlısıyla bebek doğana kadar idare edeceğim. sonra kv ve annemler gelir. onlar alır.. ben böyle olsun istemedim. böyle olmasında içim rahat benim etkim yok.
istediğim bebeğim huzurlu bir ortamda anneli babalı büyüsün.
hayırlısı...inşallah canım.. herşey yoluna girer ve bebişimizi kucağımıza alırız.
berkandamla üzme canını bebişini düşün..
Canım kıyamam ya ama inan birçok işyeri böyle davranıyor.Benimde arkadaşımı hamile olduğunu öğrenir öğrenmez işten çıkardılar.Bence senin için belki böylesi daha hayırlı olur biraz dinlenir rahat edersin.Hem bırak bu dönemde eşin artık sorumlulukları karşılasın.Sen sadece kendin
i ve bebeğini düşünmeye çalış.Maddi olarak da ne kadar kafana takarsan inan o kadar herşey kötüye gidiyor bazende boşvermek gerekiyor. Bizde bi dönem maddi zorluklar yaşadık ama baktım olmuyor çok takmamaya çalıştım hiç düşünmedim.Çok şükür atlattık o günleri sende iyi düşün iyi olsun .Umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer mutlu mesut bebişini kucağına alırsın :)
sağol canım.. bu kadar sıktığım halde böyle sonuç olduysa bilemiyorum artık. ben elimden geleni yaptım.
bundan sonra da dediğin gibi düşünmeyeceğim sadece bebeğimi düşünceğim. üzülünce tsh ım artıyor. dolayısıyla bebişe zarar veriyorum.çalıştığı borca gitsin. en azından kira ödenmez elektrik suyu da annemden alıyorum. yiyecek evde ne varsa. kışlıklar ve kahvaltılıklar var. hayırlısıyla bebek doğana kadar idare edeceğim. sonra kv ve annemler gelir. onlar alır.. ben böyle olsun istemedim. böyle olmasında içim rahat benim etkim yok.
istediğim bebeğim huzurlu bir ortamda anneli babalı büyüsün.
hayırlısı...inşallah canım.. herşey yoluna girer ve bebişimizi kucağımıza alırız.
Son düzenleme: