2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Öyle insanlarla az görüşmek daha mantıklı kafaya takmamak imkansız çünkü. Bebek 3 aya kadar depodan besleniyo deseydin bilmeden etmeden konuşuyo insanlar. Senin çocuğunu senden çok kimse düşünemez. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir demişler hem, sen az git biraz kıymet bilsinler;)

zaten erkekse çok hareketli olur diyorlardı benimki öyleydi, erkek dedi doktor. Ultrason resimlerine bakanlar bana da aynısını söylemişlerdi. Nasıl bi tipi oluyomuş erkek anasının merak ettim:9:

Tamam cnm gitmicem .Aslında gitmiyorum, onlara uymuyorum diye bana kızıyorlar, çünkü kafa yapımız uymuyor . Dün bir yarım saat oturdum o çakıl taşlarından sonra gelde otur hadi bende hemen kalktım yine . Oturun falan dedi yine kızdı tabi

saol cnm bu haftasonu 2 li test için gidicem dr a.
inşallah bebeğimin bişeyi yoktur.
işyerindekilerde alışmışsındır artık diyorlar.
normal geliyordur diyolar. bilemedim. :50:

bende cumartesi gidicem canım ikili test için. güzel haberlerle gelicez inşallah.

Kızlar bu aralar alınganlığım mı üzerimde acaba ? Hafta sonu annemlerde kaldık , dönüşte de mecburan kayınvaldeme uğradık eltimde ordaydı. Beni sinir ettiler yine. Daha ortada ne karnım ver ne bişey doğru düzgün belli bile değil tuturmuşlar karnın yaygın kız olcak bilmem ne , kayınvaldem yanına çağırıyor karnıma dokuyor ne diye dokunuyorsa anlamadım . Artık aklına ne geliyorsa . Benim kendi annem bile dokunmuyor. Eltimin kızı kayınveldeme benziyor bunadamı uğraşıyor napıyor öff niye böyle düşünüyorum ben yaa . Ablam çok kızıyor düşünme diye ama napıyım engel olamıyorum .

bence de görüşme bi süre. ne dokunuyolar anlamadım.
valla ne niyetle dokunuyolar onu da bilmiosun.
bence ne kadar eşinin anası da olsa dokundurtma.
ne kadarlık hamilesinki ne belli olcak allah aşkına.
aa ben de sinirlendim :)

Kızlar günaydın nasılsınız iyimisiniz. Inşallah sizlerde bebişlerinizde iyisinizdir. Biz çok iyiyiz bebeğim 4 gün önden gidiyormuş. Ikili tarama testi yaptırdık herşey normal dediler kan verdik ve sonucunu çarşamba alıcaz. Ultrasonda bebeğim çok hareketliydi parmağını emiyordu ve yavrumun ağzı burnu gözleri belli oluyordu. Bu zamana kadar gördüğüm en güzel ve en muhteşem andı. Ve kendimi daha fazla tutamadım ve gözyaşlarımla izledim meleğimi. O kadar güzeldi ki öyle bir mucizeyi taşıdığım için gurur duydum kendimle.ve o kadar çok etkilenmişim ki cumartesi günü yattık yatağımıza ve gözlerimi kapadığımda bebeğim gözümün önündeydi ve o şekilde uyumuşum. Sizinle bebeğimin resmini paylaşmak istiyorum. Bunu sizinle paylaşmak için zor bekledim bugünü :32::52::46:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Eki Görüntüle 1034945

maşallah bebeğine canım ya .inşallah hepimiz böle musmutlu haberlerle geliriz. :)))

tatlım, onların isteği zaten seni huzursuz ve sinir etmek değil mi? ne de olsa kaynana ve elti grubundalar. sinirlenerek sen de istediklerini elde etmelerini sağlıyorsun. bence hiiiiç takma. onların dediklerini duyma bile. gül geç.. boş yere ne moralini bozuyorsun ki.

Sağol arkadaşım moral oldunuz bana. Doğru diyorsun kaynana ve elti gurubu. Güler yüzlü konuşuyorlar ama inceden inceden göndermeler . Gitmiyorum diye kızıyorlar , onlar böyle yaparsa ben hiç gitmem . Birde doğum sonrası falan karışmaya akıl vermeye kalkarlarsa ben artık cevap vereceğim yeter ya,

Günaydın arkadaşlar. İkili testimizin ilk aşaması yapıldı ense kalınlığı ve burun kemiği normal büyük ihtimalle olumlu dedi doktor. Bi de kan verdik haftaya çıkıcakmış sonucu normal çıkar dedi doktor. Zaten sorun olsa ense daha kalın olurdu, burun ucu görünmeyebilir kemiğinde de anormal birşey olurdu dedi. Bu hafta çok inatçıydı bebeğimiz, öksür, yana dön yat biraz dedi ama nafile, bi türlü dönmedi doktor amcasını zorladı. Biraz dinlen bi daha bakalım dedi doktor, çok az kıpırdamış yerinden, eli ayağı oynuyodu yine:nazar: hatta elini yüzüne dokunduruyordu:)

Son olarak %90 oğlumuz olacakmış;) cinsiyetimiz belli oldu:49:

ayy ayya yy bebeği büyümüşte pipişini mi göstermiş :) maşallah canım rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip eder inşallah birsey sorcam unuttum ben kafam cok dalgın kusura bakma erkek istiyordun sanıyorum ki dimi sende? masallah ne kadar cok büyümüş bak bende cok ozledim şimdi bebişimi. yahu bir fotograf rica etsem senden cok merak ettim

maşallah bebeğine canım ya .inşallah hepimiz böle musmutlu haberlerle geliriz. :)))

inşallah canım ekim anneleri olarak en mutlusu biz oluruz inşallah. Kimseden kötü haber duymak istemiyorum hepimiz en güzel haberlerle dönelim inşallah...

herkesin gebeligi güzel ilerliyor ne güzel.. Rabbim öncelikle saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.. ama ne yalan söyleyim az önce lale06lale ye çok sevindim erkekmiş bebiş.. :16: :16: maşallah bende çok istiyorum erkek olsun.. ama cinsiyet ayrımı kesinlikle degil.. kız olursa bi adı kayınvaldenin adı olcak.. ve ilk bebegim benim asla istemiyorum onun adını koyayım.. keşke erkek olsa.. Rabbim affetsin eger günaha giriyorsa bu dedigim.. :((

Sonunda beni anlayan birini buldum ya, doktorum her gittiğimizde tam haftasını takip ediyor diyor . Evet belki önde değil, ama geride de değil çok şükür bu gün tekrar gidicem inş. bakalım nasıl inş sağlıklı ve iyidir. Ama kayınvaldem ve eltim beni gerçekten sinir ediyor . Bebeğimi benden çok kimse düşünemez kimse bana bir ihtiyacın var mı yardımcı olalım demiyor ama akıl veren çok nedense,anca temizlik yapma cam silme onu yapma bunu yapma , ne olcakmış peki kim yapacakmış hadi 1 hafta yapmayım , 2 hafta yapmayım ne olacak o ev , geliyim yardımcı olayım mı diyor. Karnıma dokunuyor birde ya bu ne demek oluyor anlamadım. Ben mi alıngan davranıyorum anlamadım.

ya canım şimdi soyle birsey var. annemde mesela hergün bebeğime dokunup dualar okuyor. ama kayınvalidem dokununca bi garip hisssediyorum kendimi. neden bende bilmiyorum. bak seni bu sürecte senden ve bence annenden baska kimse anlamaz. aa gibi yar olmaz demişler gercekten oyle. gerci benim kocamda beni anlamaya calısıyor ama bana annem kadar tahammül edemez. şimdi soyle yapalım bence kayınvaliden torununa yakın olmak onu hissetmek için dokunuyor. soyle düşün hamile bir arkadasımız olsa karnına dokunmuyormuyuz? dokunuyoruz işte kayınvalidende bu sebepten dokunuyor. ama ben hiç bir zaman onlara karsı kendimi ezdirmedim. ezdirmedim derken soyle istemediğim birseyi yapmadılar. sende istemiyorsan konus onlarla dokunmasınlar karnına

günaydın arkadaşlar. Ikili testimizin ilk aşaması yapıldı ense kalınlığı ve burun kemiği normal büyük ihtimalle olumlu dedi doktor. Bi de kan verdik haftaya çıkıcakmış sonucu normal çıkar dedi doktor. Zaten sorun olsa ense daha kalın olurdu, burun ucu görünmeyebilir kemiğinde de anormal birşey olurdu dedi. Bu hafta çok inatçıydı bebeğimiz, öksür, yana dön yat biraz dedi ama nafile, bi türlü dönmedi doktor amcasını zorladı. Biraz dinlen bi daha bakalım dedi doktor, çok az kıpırdamış yerinden, eli ayağı oynuyodu yine:nazar: Hatta elini yüzüne dokunduruyordu:)

son olarak %90 oğlumuz olacakmış;) cinsiyetimiz belli oldu:49:

günaydın canım sanada. çok sevindim canım. Bizde haftasonu yaptırdık çok iyi dedi doktorumuz minicik burnu bile net belli oluyordu. Bizimki başta uyuyo dedi doktor ama sonradan kıpır kıpırdı annesinin kuzusu. Sana ne güzel demişler cinsiyetini bizimki belli olmadı daha erken dedi doktorum baktı ama tahmin yürütmekte istemiyorum dedi peki dedim bende. Tebrik ederim canım oğlunu sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın canım. Resmi varsa koysana ben paylaştım bak sende koy oğluşunun resmini annesii :)

Sağol arkadaşım moral oldunuz bana. Doğru diyorsun kaynana ve elti gurubu. Güler yüzlü konuşuyorlar ama inceden inceden göndermeler . Gitmiyorum diye kızıyorlar , onlar böyle yaparsa ben hiç gitmem . Birde doğum sonrası falan karışmaya akıl vermeye kalkarlarsa ben artık cevap vereceğim yeter ya,

canım ya seni çok iyi anlıyorum.benim eltim yok ama kayınvalidem sürekli ona gideyim istiyor.dün artık dayanamayıp dedim ben sürekli gelemem işim gücüm var herkesin kendi hayatı var allahtan eşimde bana destek yoksa çekilmez .bitek eşim biliyor hamile olduğumu en son kayınvalideme sölicem :))

günaydın canım sanada. çok sevindim canım. Bizde haftasonu yaptırdık çok iyi dedi doktorumuz minicik burnu bile net belli oluyordu. Bizimki başta uyuyo dedi doktor ama sonradan kıpır kıpırdı annesinin kuzusu. Sana ne güzel demişler cinsiyetini bizimki belli olmadı daha erken dedi doktorum baktı ama tahmin yürütmekte istemiyorum dedi peki dedim bende. Tebrik ederim canım oğlunu sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın canım. Resmi varsa koysana ben paylaştım bak sende koy oğluşunun resmini annesii :)

Nasıl bir resimdir o oyle nekadar da büyümüş o gördüğün gercekten burnu ve ağzımı? Inanamadım maşallah ya doğru görüyorum dimi o burnu ve ağzı maşallah ya nazarlardan korusun Rabbim kuzunu. Ne hissediyorsun sen sence ne olacak bebeişin cinsiyeti :)

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

merhaba annişler:) bugün nasılsınız? Benim bulantılarım azaldı gibi. bebeğinin cinsiyeti belli olan var mı? ben 10 gün sonra gidicem İnşallah belli olur çok merak ediyoruz:):49:

Bıktım ya ne biçim dünyada yasıyoruz biz. Bu zamana kadr hayatımda sadece 3-4 kişiyi kaybettim ama 2014 e girdiğimizden beri yani benek haberini aldığımızdan beri her hafta ağlıyorum ilk once arkadasımı kaybettim sonra 2 tane komşumuzu kaybettik sonra annanem yattı hastaneye 3 hafta oyle ağladım hastaneden çıktık akrabamızı kaybettik sonra en yakın arkadaşımın babanesini kaybettik bügünde bana maddi manevi herseyimde yanımda olan Abi'm babam dediğim insanı kaybettim ne benim sucum cok kötü bir dünya gercekten bıktım artık ağlamaktan

Canım başın sağolsun.Bu tarz sıkıntılar geldi mi hep üst üste geliyor.Ben de 2012 de annemi, 2013 te de babamı kaybettim. Ayrıca 2013 te abimin 6 aylık olarak erken doğan bebeği de vefat etti.Bu durumlarda yapılabilecek en iyi şey dua etmek.

Bir de ben özellikle annemin vefatını hala kabullenebilmiş değilken, hala aklıma geldikçe ağlarken, şimdi hamileyim.Ve bebeğimin olumsuz etkilenmemesi için düşünmemeye çalışıyorum.Bu demek değildir ki annemi,acımı unuttum.Sadece bu dönem bu acıyı yoğun yaşamayı erteliyorum.Lütfen sen de böyle yap.

İnşallah bu acıları unutturacak yada hafifletecek mutluluklar yaşarsın canım kızınla birlikte :)

Kızlar günaydın nasılsınız iyimisiniz. Inşallah sizlerde bebişlerinizde iyisinizdir. Biz çok iyiyiz bebeğim 4 gün önden gidiyormuş. Ikili tarama testi yaptırdık herşey normal dediler kan verdik ve sonucunu çarşamba alıcaz. Ultrasonda bebeğim çok hareketliydi parmağını emiyordu ve yavrumun ağzı burnu gözleri belli oluyordu. Bu zamana kadar gördüğüm en güzel ve en muhteşem andı. Ve kendimi daha fazla tutamadım ve gözyaşlarımla izledim meleğimi. O kadar güzeldi ki öyle bir mucizeyi taşıdığım için gurur duydum kendimle.ve o kadar çok etkilenmişim ki cumartesi günü yattık yatağımıza ve gözlerimi kapadığımda bebeğim gözümün önündeydi ve o şekilde uyumuşum. Sizinle bebeğimin resmini paylaşmak istiyorum. Bunu sizinle paylaşmak için zor bekledim bugünü :32::52::46:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Eki Görüntüle 1034945

Canım maşallah bebeğine, artık herşeyi var çok şükür..Neredeyse kime benzediği bile belli olacak :)Hep böyle güzel resimlerle gelirsin inşallah...

nasıl bir resimdir o oyle nekadar da büyümüş o gördüğün gercekten burnu ve ağzımı? ınanamadım maşallah ya doğru görüyorum dimi o burnu ve ağzı maşallah ya nazarlardan korusun rabbim kuzunu. Ne hissediyorsun sen sence ne olacak bebeişin cinsiyeti :)

ipad 'den tapatalk aracılığı ile gönderildi

evet canım ağzı burnu gözleri çok net deme kimse inanamadı ve bende inanmakta zorlandım ama o içimde hızla büyüyen ve annesini hiç üzmeyen miniğim. Amin canım rabbim hepimizin bebeğini nazarlardan korusun. Ikili tarama için ultrasona bakan bayan dediki yüzü çok net bu haftalarda bu kadar netlik az görülüyo maşallah diye diye baktı ve kız gibi narin duruyo ama cinsiyeti söylemek için daha erken dedi. Ben onun o hareketlerini gördüm ya cinsiyeti unuttum. Ama içimden kız geçiyo eşim çok istiyor kız eşimin ikiz kız kardeşleri çok yaşamamışlar kız bebeğe hasretler bizde oğlana ama içimden kız geçiyor benimde. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize.

Back
X