2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
canım maşallah bebeğine, artık herşeyi var çok şükür..neredeyse kime benzediği bile belli olacak :)hep böyle güzel resimlerle gelirsin inşallah...

sağolasın canım benim. Burnu bana benziyormuş eşim öyle diyo seninki gibi küçücük dio :))) inşallah canım hepimiz böyle güzel haberler ve resimlerle gelelim inşallah...

Canım başın sağolsun.Bu tarz sıkıntılar geldi mi hep üst üste geliyor.Ben de 2012 de annemi, 2013 te de babamı kaybettim. Ayrıca 2013 te abimin 6 aylık olarak erken doğan bebeği de vefat etti.Bu durumlarda yapılabilecek en iyi şey dua etmek.

Bir de ben özellikle annemin vefatını hala kabullenebilmiş değilken, hala aklıma geldikçe ağlarken, şimdi hamileyim.Ve bebeğimin olumsuz etkilenmemesi için düşünmemeye çalışıyorum.Bu demek değildir ki annemi,acımı unuttum.Sadece bu dönem bu acıyı yoğun yaşamayı erteliyorum.Lütfen sen de böyle yap.

İnşallah bu acıları unutturacak yada hafifletecek mutluluklar yaşarsın canım kızınla birlikte :)

Canım inanılmaz kötü bir durum senin yaşadığın rabbim bizlere taddırmasın Allah sabır versin sana. Hem annen, hem baban :( senin yaşadıklarının yanında, benim yaşadığım şeyler daha hafif kalıyormuş. evet geldimi üstüstte geliyor Allah bizlere ve ailemize uzun uzun ömürler versin kıymama sana :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım inanılmaz kötü bir durum senin yaşadığın rabbim bizlere taddırmasın Allah sabır versin sana. Hem annen, hem baban :( senşn yaşadıpının yanında benim yaşadığım daha hafif kalıyormuş. evet geldimi üstüstte geliyor Allah bizlere ve ailemize uzun uzun ömürler versin kıymama sana :(

Saol canım, insan başına gelene göre yaşadığının hep en kötüsü olduğunu düşünür ama gerçekten çok daha kötüleri de olabiliyor. Sahip olduklarımıza şükretmeli ve bir şekilde devam etmeye çalışmalıyız. 2014 bize en büyük müjdeyi verdi, inşallah hep birlikte de en eylül-ekim aylarında sevincimizi paylaşacağız :)

Selam kızlar kuşamlar yok 3 gündür çok fenadım ondan girmemiyordum.hiç keyfim yoktu.şimdi midem bulanıyor hazım zorlandı sanırım kan vericim 2 li t.testi için Allah îmâ şükür sorun çıkmadı iyi yani :))))) :16:

çok şükür benim de 4 gündür kusmam yok:32: inş. böyle devam eder. sevindim birşey çıkmamasına gözün aydın...cuma bende vericemm inş. bende ii sonuçlarla dönerim..:nazar::nazar:

bence de görüşme bi süre. ne dokunuyolar anlamadım.
valla ne niyetle dokunuyolar onu da bilmiosun.
bence ne kadar eşinin anası da olsa dokundurtma.
ne kadarlık hamilesinki ne belli olcak allah aşkına.
aa ben de sinirlendim :)

bende anlamadım inanki. Herkezin içinde beni çağırıyor yanına gel bakayım birde ben dokunayım diyor , cinsiyet tahmiini yapmaya çlışıyorlar , sinir olmamak içten değil ama dokundururken Allah biliyor ya içimden hep dua ettim. Eltimde tuturmuş yaygınmış kendinin yeni oğlu oldu tek olsun istiyor galiba töbe yarabbim ya

bende anlamadım inanki. Herkezin içinde beni çağırıyor yanına gel bakayım birde ben dokunayım diyor , cinsiyet tahmiini yapmaya çlışıyorlar , sinir olmamak içten değil ama dokundururken Allah biliyor ya içimden hep dua ettim. Eltimde tuturmuş yaygınmış kendinin yeni oğlu oldu tek olsun istiyor galiba töbe yarabbim ya

boşver sen hiç sıkıntı yapma.
kız erkek ne farkeder. resmen insanı hamile hamile sinirlendirmeye yer arıyorlar.
erkek evlat zordur. hem de kız evlat gibi vefalı değildir. tabi bu genelleme istisnalar kaideyi bozmaz.
sen de onlara inat inşallah sağlıklı bir kızım olur de.
böyle insanlara sinir oluyorum resmen.

ya canım şimdi soyle birsey var. annemde mesela hergün bebeğime dokunup dualar okuyor. ama kayınvalidem dokununca bi garip hisssediyorum kendimi. neden bende bilmiyorum. bak seni bu sürecte senden ve bence annenden baska kimse anlamaz. aa gibi yar olmaz demişler gercekten oyle. gerci benim kocamda beni anlamaya calısıyor ama bana annem kadar tahammül edemez. şimdi soyle yapalım bence kayınvaliden torununa yakın olmak onu hissetmek için dokunuyor. soyle düşün hamile bir arkadasımız olsa karnına dokunmuyormuyuz? dokunuyoruz işte kayınvalidende bu sebepten dokunuyor. ama ben hiç bir zaman onlara karsı kendimi ezdirmedim. ezdirmedim derken soyle istemediğim birseyi yapmadılar. sende istemiyorsan konus onlarla dokunmasınlar karnına

Birdaha yaparsa dokunma dicem . Eşim benim düşüncelerime saygılıdır , destekçimdir , ama anasını hep haklı görür

Kızlar günaydın nasılsınız iyimisiniz. Inşallah sizlerde bebişlerinizde iyisinizdir. Biz çok iyiyiz bebeğim 4 gün önden gidiyormuş. Ikili tarama testi yaptırdık herşey normal dediler kan verdik ve sonucunu çarşamba alıcaz. Ultrasonda bebeğim çok hareketliydi parmağını emiyordu ve yavrumun ağzı burnu gözleri belli oluyordu. Bu zamana kadar gördüğüm en güzel ve en muhteşem andı. Ve kendimi daha fazla tutamadım ve gözyaşlarımla izledim meleğimi. O kadar güzeldi ki öyle bir mucizeyi taşıdığım için gurur duydum kendimle.ve o kadar çok etkilenmişim ki cumartesi günü yattık yatağımıza ve gözlerimi kapadığımda bebeğim gözümün önündeydi ve o şekilde uyumuşum. Sizinle bebeğimin resmini paylaşmak istiyorum. Bunu sizinle paylaşmak için zor bekledim bugünü :32::52::46:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Eki Görüntüle 1034945

maşallah :nazar::nazar::emir_bebek: ne mutlu sana çok sevindim darısı bana ve tüm hamişlere inş.

boşver sen hiç sıkıntı yapma.
kız erkek ne farkeder. resmen insanı hamile hamile sinirlendirmeye yer arıyorlar.
erkek evlat zordur. hem de kız evlat gibi vefalı değildir. tabi bu genelleme istisnalar kaideyi bozmaz.
sen de onlara inat inşallah sağlıklı bir kızım olur de.
böyle insanlara sinir oluyorum resmen.

Canım hayırlısı neyse o olsun inş. inan ki ne benim , ne de eşim için farketmez sağlıklı olsun hayırlısı olsun da daha ne . Çünkü çok uğraştan geçtik bu mucize için , desteğin için çok teş ederim ne olur bana dua edin birazdan test için doktora gideceğim . Siz de sinir oldunuz benim bir anlatmamla birde yaşasanız artık o durumları :31:

Kızlar günaydın nasılsınız iyimisiniz. Inşallah sizlerde bebişlerinizde iyisinizdir. Biz çok iyiyiz bebeğim 4 gün önden gidiyormuş. Ikili tarama testi yaptırdık herşey normal dediler kan verdik ve sonucunu çarşamba alıcaz. Ultrasonda bebeğim çok hareketliydi parmağını emiyordu ve yavrumun ağzı burnu gözleri belli oluyordu. Bu zamana kadar gördüğüm en güzel ve en muhteşem andı. Ve kendimi daha fazla tutamadım ve gözyaşlarımla izledim meleğimi. O kadar güzeldi ki öyle bir mucizeyi taşıdığım için gurur duydum kendimle.ve o kadar çok etkilenmişim ki cumartesi günü yattık yatağımıza ve gözlerimi kapadığımda bebeğim gözümün önündeydi ve o şekilde uyumuşum. Sizinle bebeğimin resmini paylaşmak istiyorum. Bunu sizinle paylaşmak için zor bekledim bugünü :32::52::46:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Eki Görüntüle 1034945

Masallahh masallahh Allahim nazarlardan korusunn saglikla kucagina aldigin gunleringormeyi de nasip etsin insallah:))

Günaydın arkadaşlar. İkili testimizin ilk aşaması yapıldı ense kalınlığı ve burun kemiği normal büyük ihtimalle olumlu dedi doktor. Bi de kan verdik haftaya çıkıcakmış sonucu normal çıkar dedi doktor. Zaten sorun olsa ense daha kalın olurdu, burun ucu görünmeyebilir kemiğinde de anormal birşey olurdu dedi. Bu hafta çok inatçıydı bebeğimiz, öksür, yana dön yat biraz dedi ama nafile, bi türlü dönmedi doktor amcasını zorladı. Biraz dinlen bi daha bakalım dedi doktor, çok az kıpırdamış yerinden, eli ayağı oynuyodu yine:nazar: hatta elini yüzüne dokunduruyordu:)

Son olarak %90 oğlumuz olacakmış;) cinsiyetimiz belli oldu:49:

Ayy canim cok tebrikk ederimm demek topiimize minik bir prens katiliyorr senin adinaa cok sevindim canimm:)

Canım hayırlısı neyse o olsun inş. inan ki ne benim , ne de eşim için farketmez sağlıklı olsun hayırlısı olsun da daha ne . Çünkü çok uğraştan geçtik bu mucize için , desteğin için çok teş ederim ne olur bana dua edin birazdan test için doktora gideceğim . Siz de sinir oldunuz benim bir anlatmamla birde yaşasanız artık o durumları :31:

inşallah hayırlı haberlerle çıkarsın cnm.

canım ya seni çok iyi anlıyorum.benim eltim yok ama kayınvalidem sürekli ona gideyim istiyor.dün artık dayanamayıp dedim ben sürekli gelemem işim gücüm var herkesin kendi hayatı var allahtan eşimde bana destek yoksa çekilmez .bitek eşim biliyor hamile olduğumu en son kayınvalideme sölicem :))

aynen onlardan çıkmyalım istiyorlar hep önceden daha çoktu hatta beni bir ara gelmiyor diye babama bile şikayet etti .Ama eşim sağolsun babasına çıkıştı benim eşim artık babasının yanında değil benim yanımda bir sıkıntın varsa bana söyle o insanlarıda üzmeyin dedi
:32:

ayy ayya yy bebeği büyümüşte pipişini mi göstermiş :) maşallah canım rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip eder inşallah birsey sorcam unuttum ben kafam cok dalgın kusura bakma erkek istiyordun sanıyorum ki dimi sende? masallah ne kadar cok büyümüş bak bende cok ozledim şimdi bebişimi. yahu bir fotograf rica etsem senden cok merak ettim
evet teyzesi biraz nazlandı ama sonunda gösterdi. Doktor farklı açılardan bakmak için neredeyse ciğerlerimin ordan uzaktan görmeye çalıştı göğüs kafesimin altına kadar çıktı yani, bizimki dönmüyo napsın doktor;) inan ki foto koymak isterim ama imkan yok canım. meralg koymuş ya aynısı hemen hemen, elini yüzüne götürürken poz vermiş bizimki de;) bi dahaki randevu 1 ay sonra nasıl özlerim yaa, haftada bir alışmıştım. Hafta hafta büyümesini görmek o kadar güzel oluyo ki:16: canım benim istediğim bi cinsiyet yoktu ama içime hep erkek olacak diye doğuyodu, bi de haftasına göre hareketli dedikçe annem erkek hareketli olur diyordu belki onlardan etkilendim. İkisine de sevinirdim oğluşumada sevindim. Şimdi oğluşum diye seviyorum maaşallah yavruma;)

günaydın canım sanada. çok sevindim canım. Bizde haftasonu yaptırdık çok iyi dedi doktorumuz minicik burnu bile net belli oluyordu. Bizimki başta uyuyo dedi doktor ama sonradan kıpır kıpırdı annesinin kuzusu. Sana ne güzel demişler cinsiyetini bizimki belli olmadı daha erken dedi doktorum baktı ama tahmin yürütmekte istemiyorum dedi peki dedim bende. Tebrik ederim canım oğlunu sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın canım. Resmi varsa koysana ben paylaştım bak sende koy oğluşunun resmini annesii :)
Maşallah canım.Seni de tebrik ederim;) Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin. Bizimki de önce uyuyodu ama sonrada yerinden kıpırdamadan elini ayağını oynatmaya başladı kıpır kıpır. Seninki de mi erkek yoksa;) Geçen hafta doktor sizin doktor gibi söylememişti bu hafta söyledi, değişir mi bilmiyorum. Tebriklerin için teşekkürler;) Resmi aynı seninki gibi hemen hemen teyzesi, artık bebek formunu aldığı için pek değişmiyo görüntü;) imkan olsa koyardım ama yok canım, iş yerindeyim zaten.

Masallahh masallahh Allahim nazarlardan korusunn saglikla kucagina aldigin gunleringormeyi de nasip etsin insallah:))

Ayy canim cok tebrikk ederimm demek topiimize minik bir prens katiliyorr senin adinaa cok sevindim canimm:)

Evet canım bir prensimiz olacak, darısı isteyenlere ;) Çok teşekkür ederim;)

maşallah canım.seni de tebrik ederim;) rabbim kucağımıza almayı nasip etsin. Bizimki de önce uyuyodu ama sonrada yerinden kıpırdamadan elini ayağını oynatmaya başladı kıpır kıpır. Seninki de mi erkek yoksa;) geçen hafta doktor sizin doktor gibi söylememişti bu hafta söyledi, değişir mi bilmiyorum. Tebriklerin için teşekkürler;) resmi aynı seninki gibi hemen hemen teyzesi, artık bebek formunu aldığı için pek değişmiyo görüntü;) imkan olsa koyardım ama yok canım, iş yerindeyim zaten.

sağolasın canım benim. Benim cinsiyet belli değil daha doktor demedi bişiy erken dedi. Herhalde kesinlik kazanınca dicek cinsiyetini. Olsun canım hepsi şimdi birbirine benziyordur annelerinin melekleriiiii :)

sağolasın canım benim. Benim cinsiyet belli değil daha doktor demedi bişiy erken dedi. Herhalde kesinlik kazanınca dicek cinsiyetini. Olsun canım hepsi şimdi birbirine benziyordur annelerinin melekleriiiii :)

Evet evet yanılmış olmayalım diye söylemiyorlar. Haftaya öğrenirsin belki sende;) çok benziyorlar kuzular;)

merhaba sevgili ekim annleri bende 9 haftalık hamileyim arada takipediyorum buraları inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucagımıza

Back
X