2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Seninki erkek olursa fenerbahçenin alt yapısına yazdırırsınız artık:1::1::1:
Ben hamile kaldıktan sonra kilo almadım. Hatta kilo verdim. Acaba o yüzden mi belli etmiyor kendini. Sizlerin belli olunca ben de şaşırıyorum.
Aslında sizinki normal. Çünkü annemin komşusu da bizimle aynı ve annem dışardan bakınca belli oluyor onunki dedi. Dün konuştum
annemle. Benimki belli değil dedim. Sonradan pırt diye çıkacak herhalde :)

Hihii cok isterdimm ama esim galatasarayli smdiden giriyoruz birbirimize ben diyorum bak oyle hastane cikisini ga li biseyler almasinlar valla giydirmem ben annemleri tembihledim fb li almayacaklar valla bozusuruz kalbinizi kirarim diyorum o da diyo ama bi tane gs li kiyafetle resim cekilcekmis bebegiyle...icimden havani alirsin dedimm:)

Evtt canim senin gobis birdenbire cikacak benim bi arkadasima da oyle olmustu 5. Aya kadar flan hic belli diildi pirt diye bi ciktii kocaman oldu cok guzeldii:))

ayy inşallaah değişmez artık canım ya çünkü gerçekten biz artık kıza adapte olmuşuz :) valla bence yiyip gitme yada yerinde durmasını istemiyorsan git :) benimki resmen dalga geçti bizimle tam bakcak pat poposunu döndü sonra doktor birsey yaptı geri döndü falan dönüyor birseyler yapıyor doktor bile aa nolmuş buna boyle dedi :) bende çikolatayı fazla kacırdım sanırım dedim güldü :) ee napıyım ben ilk defa hareket ettiğini gördüm daha önce hep uyuyordu cimcime :)

Ayyy evet canimm yaa ben hic hareket ettiki gormedimm oynasin istiyorumm yiyimmm ben en iyisi bol bol cikolata:)

böylede olmaz ki yemedikçe daha kötü olursun , bana leblebi biraz iyi gelmişti . Şimdi çok şükür geçiyor, arada bulantım oluyor sadece eminim seninki de geçecek biraz daha dayan annesi az kaldı
İnşallah canım geçicek sen beyaz leblebi mi yedin canım hangisi iyi geldi
bnm de acıkınca midem bulanıyor.
hiçbişey yemeyince de miden bulanıyordur.

Bütün gün bişey yemesem rahatım sadece yatayım kalkmayayım
Ama bişey yemeden de olmuyor yiyince kusuyorum :( :(

çok teşekkür ederim canım evet rahatladım şimdi. dün ağrım bayağı vardı ama bugün az çok şükür. bulantıların geçeceğini duymak çok güzel:) inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi[/QUOTE

ben ağrıları çok takmıştım ama geçiyor çok şükür zamanla, üzme kendini hepsi geçer mide bulantılarda azalır yeter ki sağlık olsun

İnşallah canım geçicek sen beyaz leblebi mi yedin canım hangisi iyi geldi

Bütün gün bişey yemesem rahatım sadece yatayım kalkmayayım
Ama bişey yemeden de olmuyor yiyince kusuyorum :( :(

ikisinden de yedim ve bana çok iyi geldi . Sen evdesin bildiğim kadarıyla , bir tabağa koy karışık ye onları , baktın hafifliyor hemen çorba falan iç miden boş kalmasın . Kabızlığında var galiba , onun içinde damlanın güzel bir armut önerisi vardı onu uygula rahatlarsın inş biraz :)
:34:

ikisinden de yedim ve bana çok iyi geldi . Sen evdesin bildiğim kadarıyla , bir tabağa koy karışık ye onları , baktın hafifliyor hemen çorba falan iç miden boş kalmasın . Kabızlığında var galiba , onun içinde damlanın güzel bir armut önerisi vardı onu uygula rahatlarsın inş biraz :)
:34:

Tamam canım deniyeceğim çok saol
Kabızlık için damla ne önerdi bilmiyorum yazar okuyunca canım

Hihii cok isterdimm ama esim galatasarayli smdiden giriyoruz birbirimize ben diyorum bak oyle hastane cikisini ga li biseyler almasinlar valla giydirmem ben annemleri tembihledim fb li almayacaklar valla bozusuruz kalbinizi kirarim diyorum o da diyo ama bi tane gs li kiyafetle resim cekilcekmis bebegiyle...icimden havani alirsin dedimm:)

Evtt canim senin gobis birdenbire cikacak benim bi arkadasima da oyle olmustu 5. Aya kadar flan hic belli diildi pirt diye bi ciktii kocaman oldu cok guzeldii:))

Ayyy evet canimm yaa ben hic hareket ettiki gormedimm oynasin istiyorumm yiyimmm ben en iyisi bol bol cikolata:)

ye ye de sonra hiç yerinde durmasın bebeğin :))

Tamam canım deniyeceğim çok saol
Kabızlık için damla ne önerdi bilmiyorum yazar okuyunca canım

yazıyorum canım hemen okudum :)) armut olayı da şöyleydi armudu rendeliyorsunuz içine zeytinyağı damlatıyorsunuz sanıyorum ki bir tatlı kaşığı yeterli olur. fazla yemeyin ama fazlası da ishal yapıyor :) ama ben armutu geçtim canım artık ananas yiyin. bu ananas mükemmel bir şey gerçekten. Tadı da çok güzel zaten. bir dilim ananas ertesi güne sizi düzeltiyor kesin çözüm :) hadi afiiyet olsun.

acaba bende mi yesem merak ettim :1::1::1: sonra hiç göstermiyormuş kendini ahahaha bilemedim :1::1:

valla ben tavsiye etmiyorum :) adam akıllı izleyemedim bebeğimi oynuyordu deli gibi sürekli içimde eşimle şok olduk dedik napıyor böyle alışmışız ya sürekli uyumasına :)

yazıyorum canım hemen okudum :)) armut olayı da şöyleydi armudu rendeliyorsunuz içine zeytinyağı damlatıyorsunuz sanıyorum ki bir tatlı kaşığı yeterli olur. fazla yemeyin ama fazlası da ishal yapıyor :) ama ben armutu geçtim canım artık ananas yiyin. bu ananas mükemmel bir şey gerçekten. Tadı da çok güzel zaten. bir dilim ananas ertesi güne sizi düzeltiyor kesin çözüm :) hadi afiiyet olsun.

ananas hamillikte pek önerilmiyor diye biliyorum :26: sıcak kayısı suyuda iyi gelebilir

Canım beyaz leblebi yedim bide mide yanmasına sarı leblebi dediler onu da yedim hiç birşey canım istemiyor ki kaşık sokamıyorum ağzıma inan ki hep öğürüyorum bu dönemlerini geçmesini beklemekten başka çarem yok

Mide bos kalinca ve ogun atlayinca bulanti oluyor arkadaslat. Azda olsa sık sık biseyler yiyin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayırt etmemiz oldukça güç olacak o zaman:9:

o bir arkadasda benim sanirim glprensesin dedigi...banada babaannem demisti, öyle olur, agirt etmesi güc olur demisti, ilk baslarda :)

valla ben tavsiye etmiyorum :) adam akıllı izleyemedim bebeğimi oynuyordu deli gibi sürekli içimde eşimle şok olduk dedik napıyor böyle alışmışız ya sürekli uyumasına :)

hahaha....ne kadar alismisiniz uyumasina....bir tuaf geldi bana bu laf....sanki senelerden beri uyuyormus gibi geldi :) :1::1::1:

o bir arkadasda benim sanirim glprensesin dedigi...banada babaannem demisti, öyle olur, agirt etmesi güc olur demisti, ilk baslarda :)

hahaha....ne kadar alismisiniz uyumasina....bir tuaf geldi bana bu laf....sanki senelerden beri uyuyormus gibi geldi :) :1::1::1:

ayy sen miydin o:1: bak okumuşum ama isim aklımda kalmamış işte :)

Kusura bakma canım isim olarak hatırlayamadım;) inşallah biran önce farkettirir kendini yavrucuklar;)

Kusura bakma canım isim olarak hatırlayamadım;) inşallah biran önce farkettirir kendini yavrucuklar;)

ne kusuru...yeni yeni taniyoruz birbirimizi o yüzden normal.....amin insallah saglikli olsunlarda baska birsey istemem...

ne zaman randevunuz var? benim cuma günü...bakalim bizim ufaklik nasil :)

ne kusuru...yeni yeni taniyoruz birbirimizi o yüzden normal.....amin insallah saglikli olsunlarda baska birsey istemem...

ne zaman randevunuz var? benim cuma günü...bakalim bizim ufaklik nasil :)
Cumartesi gitmiştik biz, 1 ay sonraya verdi randevuyu :( Belki 2 hafta sonra başka bi doktora giderim;) özlüyorum napıyım, hareketlerini görmeye alıştım:)

ananas hamillikte pek önerilmiyor diye biliyorum :26: sıcak kayısı suyuda iyi gelebilir

yok canım ben arastırdım aslında kötü hiç birsey duymadım doktor da birsey soylemedi. ay ne zararı oluyormuş ki?

Back
X