Seninki erkek olursa fenerbahçenin alt yapısına yazdırırsınız artık
Ben hamile kaldıktan sonra kilo almadım. Hatta kilo verdim. Acaba o yüzden mi belli etmiyor kendini. Sizlerin belli olunca ben de şaşırıyorum.
Aslında sizinki normal. Çünkü annemin komşusu da bizimle aynı ve annem dışardan bakınca belli oluyor onunki dedi. Dün konuştum
annemle. Benimki belli değil dedim. Sonradan pırt diye çıkacak herhalde :)
Hihii cok isterdimm ama esim galatasarayli smdiden giriyoruz birbirimize ben diyorum bak oyle hastane cikisini ga li biseyler almasinlar valla giydirmem ben annemleri tembihledim fb li almayacaklar valla bozusuruz kalbinizi kirarim diyorum o da diyo ama bi tane gs li kiyafetle resim cekilcekmis bebegiyle...icimden havani alirsin dedimm:)
Evtt canim senin gobis birdenbire cikacak benim bi arkadasima da oyle olmustu 5. Aya kadar flan hic belli diildi pirt diye bi ciktii kocaman oldu cok guzeldii:))
ayy inşallaah değişmez artık canım ya çünkü gerçekten biz artık kıza adapte olmuşuz :) valla bence yiyip gitme yada yerinde durmasını istemiyorsan git :) benimki resmen dalga geçti bizimle tam bakcak pat poposunu döndü sonra doktor birsey yaptı geri döndü falan dönüyor birseyler yapıyor doktor bile aa nolmuş buna boyle dedi :) bende çikolatayı fazla kacırdım sanırım dedim güldü :) ee napıyım ben ilk defa hareket ettiğini gördüm daha önce hep uyuyordu cimcime :)
Ayyy evet canimm yaa ben hic hareket ettiki gormedimm oynasin istiyorumm yiyimmm ben en iyisi bol bol cikolata:)