• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
günaydın hayırlı cumalar kızlar.
bugün ikili testimin sonucu çıkıcak.
inşallah iyi çıkar. dr u arasam mı aramasam mı emin değilim.
yarın mı gitsem acaba? siz ne dersiniz?

İnşallah iyi çıkacak sonuçların :)
İnternetten mi çıkaracaksın?

canım videoya çek mutlaka doktor soylemezse sende videoyu yakınlastırıp yakından bakarsın pipişi varmı yokmu diye:1::1: Ee nasıl saymadan durayım 1,5 hafta geçti henüz ama nasıl geçti bir ben bilirim off off keske gözümü kapatıp acsamda salı günü oluverse hemen :)

ayyy pipişini yerim onun varsa tabii :) biz hiç ultrason ekranından foto yada video çekmedik yarın eşime tembih edeyim ceksin o inş doktor bişiy demez :) bende 2 hafta bekledim canım çok zor geçio gerçekten. Kalp atışını atıp atmadığını bilmiodum acile gidiodum karnım çok ağrıo die bakıolardı ben kalp atışını acilde öğrenmiştim :1: Cinsiyet söyliceklerini bilsem giderim numara yapardım ama sanmıyorum :) geçer canım çok düşünme ne kaldı ki. 1,5 hafta bitmiş bak 4 gün de biticek hemen

Amiiiiin...Duyur canım duyur merakla bekliyoruz;)

Doktorunun ağzı sıkı değilse bi tahminde bulunması gerekiyo, bebeğinde gösterirse tabi;) Bu arada nedense hep kız ismine bakılmış;)

korkma benim içime doğuyo senin kızın olacak inşallah;)

InsaAllah canim aslinda doktorumu pek kestiremedim iyi mi degil mi.
Baska doktora gitmeyi düsünüyorum ama bakalim henüz karar vermedim bu kontrole de bi gidelim de belki ondan sonra kararim degisir :)

Evet :17: cift cizgiyi gördügüm an 'kizimiz olacak' dedim icimden o zamandan beri öyle düsünüyorum bakalim hisslerim dogru cikacak mi saglikli sihatli olsunda en önemlisi o :16:

ah canım içimi okuyosun resmen, bazen evden çıkmadan yumurta pişirip yiyorum, ona da hergün fırsatbulamıyoru. bende ufak tefek bişeyler getiriyorum ama dediğin gibi olmuyo hergün taşımak, çok getirsem ertesi güne kalsın diye dolap yok bozuluyo:( Yemekhaneye giremediğim günler sefer tası almayı bile düşündüm:)) sonra onu taşıması geldi aklıma vazgeçtim:)

İşte taşıması bela. Bi de ben artık çok çabuk yoruluyorum. Benim karnım şişmeye başladı artık bariz belli.. Ben sanırım çok şişenlerden olucam kızlar :)))
Bi ara yumurta haşlıyordum getirip yiyordum. O da işyerinde kokuyor :) Kahvaltıyı evde yapsak da öğle yemeği bela. Bugün o kadar kötü beslendim ki. Poğaça ve simitle.. Hiçbir faydası yok.. Ben demir ilacımı içiyim bari iyi aklıma geldi :)

ah canım içimi okuyosun resmen, bazen evden çıkmadan yumurta pişirip yiyorum, ona da hergün fırsatbulamıyoru. bende ufak tefek bişeyler getiriyorum ama dediğin gibi olmuyo hergün taşımak, çok getirsem ertesi güne kalsın diye dolap yok bozuluyo:( Yemekhaneye giremediğim günler sefer tası almayı bile düşündüm:)) sonra onu taşıması geldi aklıma vazgeçtim:)

Ben de akşamdan hazırlayıp folyolayıp dolaba koyuyorum,sabah da bir yumurta pişirip, atıyorum kendimi dışarı :) Ama haftada3 gün faln yapabiliyorum bunu.Çünkü akşamları uyuyakalıyorum, uyanıp hazırlamak da zor oluyo :( Unutmadan bir de meyve ve süt atıyorum çantama.Onları hazırlamak zor olmadığı için,aksatmıyorum :)

Gecmis olsun kamuran benim de disim agriyor ama tuhaf olan kanal tedavisi yapilan disim normalde sinirleri aldiklari icin agri yapmamasi lazim ama Allah bilir nasil bir hata yaptilar da agriyor :(
4-5-6 inci aylarda gidilirmis dis doktoruna diye biliyorum ben ama bakalim dayanamayacak hale gelirse bende giderim..

dis bakimini ihmal etmeyelim kizlar hamilelikte bir kat daha özen göstermemiz gerekiyormus..

Sinirleri alamamışlar demek ki kalitesiz bi tedavi olmuş. Zaten kanal tedavisinin amacı sinirleri almak ama dişi kurtarmak değil mi. Bunlar da çok ilginç doktorlar ya. Allah iyilerle karşılaştırsın...
Ben her akşam fırçalıyorum ama yeterli oluyor mu bilmiyorum. Sabah ve gün içinde de fırçalamak gerekir mi acaba? Ben diş macunu, diş ipi ve ağız çalkalama suyu kullanıyorum her akşam..

Öyle öyle topic arkadaslarimda da öyleydi ben ilk kontrole de gec gittim ya (ki gec ögrendim hamileligimi) o yüzden herseyi o gün gördük duyduk bi heyecanla eve geldik..

Ama hala inanasim gelmiyor sanki yani inaniyorum ama karnim cikmadi ya bi eksiklik var sanki :D

Bende gec ogrendm ama ultrason cihazi iyi olmadigi icin duyamadik :( moralim bayagi bozulmustu

önce hastanenin laboratuvarını arayıp sorcam çıktı mı diye.
dr un ekrana düşüyor zaten çıkmışsa.
onu arıcam heralde. bilemedim ne yapsam? çatlarım yarına kadar.
ama telefonda kötü bişey derse :50:

Ara bence kötü bir şey demez :)
Zaten ense kalınlığına bakılmıştır önceden. Normaldir her şey sen ara da iyice rahatla :)

canım videoya çek mutlaka doktor soylemezse sende videoyu yakınlastırıp yakından bakarsın pipişi varmı yokmu diye:1::1: ee nasıl saymadan durayım 1,5 hafta geçti henüz ama nasıl geçti bir ben bilirim off off keske gözümü kapatıp acsamda salı günü oluverse hemen :)

damlacım bende salı gidicem ikili testin kan sonucları salı cıkıcak.okadar sabırsızlanıyorumki sürekli takvime bakıyorum deli gibi.:))inşalalh cinsiyetini söler bu defa. seninkide kesinleşmiştir artık :))

Sinirleri alamamışlar demek ki kalitesiz bi tedavi olmuş. Zaten kanal tedavisinin amacı sinirleri almak ama dişi kurtarmak değil mi. Bunlar da çok ilginç doktorlar ya. Allah iyilerle karşılaştırsın...
Ben her akşam fırçalıyorum ama yeterli oluyor mu bilmiyorum. Sabah ve gün içinde de fırçalamak gerekir mi acaba? Ben diş macunu, diş ipi ve ağız çalkalama suyu kullanıyorum her akşam..

Yani.. Ben avusturyada yaptirdim kanal tedavisi ki disin yarisi yok nerdeyse ama hic sorun yasamiyorum kac sene oldu.. Eminim bir hata yaptilar :(

MasAllah :)

Aslinda gün de 3 kez diyorlar galiba ama biz bir kez fircaladigimiza sükredelim :D Ben dis teli degil ama agiz gargari kullaniyorum ama genelde sabahlari kullaniyorum aksam mi daha iyi olur acaba?

Yani.. Ben avusturyada yaptirdim kanal tedavisi ki disin yarisi yok nerdeyse ama hic sorun yasamiyorum kac sene oldu.. Eminim bir hata yaptilar :(

MasAllah :)

Aslinda gün de 3 kez diyorlar galiba ama biz bir kez fircaladigimiza sükredelim :D Ben dis teli degil ama agiz gargari kullaniyorum ama genelde sabahlari kullaniyorum aksam mi daha iyi olur acaba?
Ben bazen sabahları da ağız çalkalama suyu ile çalkalayıp çıkıyorum :) Ferah oluyor :)
Akşamları mutlaka üçünü de kullanıyorum.
Yüzüm de çok kuruyor benim, ona da akşam terayağı sürücem çok iyi geliyormuş. Bepanthol var bende ama ne de olsa kimyasal o yüzden önermiyorlar..

Ben bazen sabahları da ağız çalkalama suyu ile çalkalayıp çıkıyorum :) Ferah oluyor :)
Yüzüm de çok kuruyor benim, ona da akşam terayağı sürücem çok iyi geliyormuş. Bepanthol var bende ama ne de olsa kimyasal o yüzden önermiyorlar..

Bende alistirsamda sabah aksam yapsam iyi olur :))

Krem konusunda hic bilgim yok aslinda üzerine düsmem pek..
Vücüt kremi sürüyorum komple elime yüzüme de sürüyorum onu :D

Onun haricinda el kremi kullanirim..

Tereyagi sivilce yapmasin yuzunde ???

Bende alistirsamda sabah aksam yapsam iyi olur :))

Krem konusunda hic bilgim yok aslinda üzerine düsmem pek..
Vücüt kremi sürüyorum komple elime yüzüme de sürüyorum onu :D

Onun haricinda el kremi kullanirim..

Her yerime ayrı şey kullanıyorum kafam karışıyor artık:1:

Gunaydın hanımlar..

Buraya çoktandır yazmıyorum gerçi diğer tarafada bi yazdım mesajımla ilgilenen olmadı pehhh...:45:

Nasılsınız bakalım benim minik hareket ediyor artık hissediyorum.. Darısı sizlere olsun.
Biz buarada 14+6 olduk haftaya cuma gunu cinsiyetini öğreneceğiz inşaallah..:3:

Son düzenleme:
Her yerime ayrı şey kullanıyorum kafam karışıyor artık:1:

:1: ya ben oldum olasi cok merakli degildim kozmetik yada makjay ürünlerine :D

Gunaydın hanımlar..

Buraya çoktandır yazmıyorum gerçi diğer tarafada bi yazdım mesajımla ilgilenen olmadı pehhh...:45:

Nasılsınız bakalım benim minik hareket ediyor artık hissediyorum.. Darısı sizlere olsun.
Biz buarada 14+6 olduk haftaya cuma gunu cinsiyetini öğreneceğiz inşaallah..:3:

hos geldin sürmeli :16: masAllah büyütmüssün bebegini :nazar:
hadi hayirlisi Rabbim saglikli sihatli hayirli evlat nasip etsin insaAllah :)

Bende bugün 12+6 yim haftaya insaAllah doktordayiz bakalim bir tahmin yürütebilecek mi :)
Ondan sonra ki hafta da annemlere gidiyorum bir ayligina :17:

Dolgu mide bulandırıcı bir şey mi canım ben hiç yaptırmadım da.. Benim diş temizletmede midem bulanıyor hep. Dolgu da öyle bi şey mi?

benim ağzımda bir hayli dolgu var canım. tadını ilk dişime yerleştirdiklerinde sevmiyorum ama şimdi hamileyiz nasıl olack bilmiyorum bide dişini temizlerken o çıkan kokudan ben onceden de iğrenirdim şimdi nasıl olacak bilmiyorum

Back
X