2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Jilet diyorlar ama ben de bilmiyorum belki inceyken epilatörle alırım haftadan haftaya diyorum

arkadaşm var mayısta doğum yapacak, artık hiç göremiyor malum bölgeyi, jilet de çok zor olur öyle.. tüy dökücü krem hç olmazz zararlı olablr.. bulcaz bakalm bi çözüm =)

kızlar ne kadar aktif bir forum burası maşallah. bir giriyorum sayfalar dolusu yazılmış takip edemiyorum maşallah ne güzel:) bebişler ve herkes iyi galiba çok şükür.
kızlar bir şey sormak istiyorum, hamileyken ağda yaptıran var mı?
ben 5. haftada yaptırmıştım, şimdi de yaptırmak istiyorum ama lekelenmem var ya korkuyorum bu sefer?
tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi?

Ben tüm vücut yaptırıyorum canım. Ayda bir defa gidiyorum . Bi problem olmuyor. Ama senin kanama olayı olduğu için yine de bi sor doktora . Ama bi sorun olacağını sanmıyorum senin için de.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol canım benim de aklıma geldiği an içim ısınmıştı, hiç alternatifini aramadım. Ella'yı da babamız istiyor, ben de beğenim kabul ettim.

Canım ben düzenli yaptırıyorum, doktoruma da sordum "30. Haftaya kadar sorun yok yaptırabilirsin. 30dan sonra tavsiye etmem"demişti

nasıl ya ağdanın ne zararı var ki ilk defa duydum merak ettim

benim iki doktorum var canım hem özelde hemde sigortada ikiside 3 aydan sonra oreal hariç boya yapabilirsin dediler.

dr dediği bu canım kendide boyuyor hemde sarı ve hamile. çok araştırdım ünlüler dahil ve kuzenlerim de 3 aydan sonra boyadılar çok şükür bi sorun olmadı. bende de olmaz inş.

canım şimid geldim kuaförden ve boyattım küllü açık kumral a :21: tşk edrim hepinize ilginiz için canlar.

canım dibi çok geldi kötü duruyordu tabi ki bebeğim önemli ama zararı yokken böylede gezmek istemedim. şunu da belirtiyim ayrıca benim parfüme boya kokusuna sigara dumanına polene alerjim var. bu gün boyarken sadece solumadım çok cam açıktı zaten havadar yerdi. ve inanırmısınız her zman olan alerjim olmadı boyaya.. ve sonuç harika oldummm yaa kadına benzedim :37:

Hayırlı olsun yeni saçın o zaman güle güle kullan:) benim kuzenim hamileyken saçını hamileler için uygun bi boya ile boyatmıştı ama kuaförler bilirler ben tam bilmiyorum. Duymuştum o zaman kuzenden :)

kahverengi (koyu) geliyor.hiç gelmiyordu.nekadar sürer acaba doktoruma konuştum.bebek büyüdükçe baskı yapar eski kahverengi. geliyor olur demişti. 3.haftam oldu

Kizlar yarin ikili tarama testimiz var insallah guzel haberlerle geliriz dualarinizi eksik etmeyi bu mubarek gecenin hurmetine Rabbim tum dualarimizi kabul eylesin insallah.

arkadaşm var mayısta doğum yapacak, artık hiç göremiyor malum bölgeyi, jilet de çok zor olur öyle.. tüy dökücü krem hç olmazz zararlı olablr.. bulcaz bakalm bi çözüm =)

Ya ben ağda yaptırıyordun çok apseli kıl dönmesi oldu bakcaklarımda kasıklarımda genital bölgemde lazere başlamıştım şimdi yine jilet ama ilerde napacaz hakkaten ya

kahverengi (koyu) geliyor.hiç gelmiyordu.nekadar sürer acaba doktoruma konuştum.bebek büyüdükçe baskı yapar eski kahverengi. geliyor olur demişti. 3.haftam oldu

Canim ilk haftalarda bnden de 1-2 kere kahve leke gelmisti doktorumu aradim pembe yada parlak kirmiziya donmedigi surecenkorkma demisti bana insallah seninki de 1-2 gune kesilir progestan flan kullanmaya devam
Ediyomuydun canim

Ya ben ağda yaptırıyordun çok apseli kıl dönmesi oldu bakcaklarımda kasıklarımda genital bölgemde lazere başlamıştım şimdi yine jilet ama ilerde napacaz hakkaten ya

Ben ilerde de anneme aldırcam jiletle yapcak birsey yok

Bazi yabanci sitelerde sorulari cevaplayan doktorlar her ne kadar 16. Hafta dese de Zayif bayanlarin bebeklerini daha erken hissettiklerini soyluyor. Ben de uzandigim zaman bi takim kipittilar hissediyorum ama bagirsak hareketinden ayirt edebiliyorum.ama cok sakin bi sekilde yogunlasinca hissedebiliyorum..

Canim ilk haftalarda bnden de 1-2 kere kahve leke gelmisti doktorumu aradim pembe yada parlak kirmiziya donmedigi surecenkorkma demisti bana insallah seninki de 1-2 gune kesilir progestan flan kullanmaya devam
Ediyomuydun canim

içiyorum canim içmemmi...inşallah geçer canim dua edin hemi...

Canım bu mübarek gece hürmetine inşallah sabaha bişey kalmaz

Amin canım hepimize dua ediyorum, düşük tehlikesi olanlara, düşük yapanlara, evlat acısı çekenlere....evlat isteyip olmayanlarada...Güzel Rabbim bizler için en iyisini İsteyen Rabbim, kalplerimizi Nur uyla EN Güzel yapabilen, Sevgiye En Layık OLAN A HAMD VE ŞÜKÜRLER (SENALAR) OLSUN...♥♥♥♥HAYIRLI CUMALARIMIZ OLSUN♥♥♥♥

Son düzenleme:
Nihat hocam ne güzel anlatıyor.ahhh öyle güzelkiii....Onların zamanına o güzel ve en çetin olan sınavlarını veren imanli kardeşlerimizin zamanına götürüyor beni.....

Hayırlı olsun yeni saçın o zaman güle güle kullan:) benim kuzenim hamileyken saçını hamileler için uygun bi boya ile boyatmıştı ama kuaförler bilirler ben tam bilmiyorum. Duymuştum o zaman kuzenden :)

oyyy tşk ederimmmm balımm :54:

Back
X