Gunaydin arkadaslar bugun ikili tarama testi ici muaynemiz vardi cok sukur muaynemiz cok guzel gecti bizim minnak koca bebek olmus elleriyle alkis yapti ayaklarini salladi hickirdi yerdegistirdi burnunu migdesini gorduk cok sukur.ense kalinligimiz 0.9mm doktor cok iyi dedi hamd olsun boyunu olcmekte cok zorlandi boynu cok bukuk durdugu icin doktor dogru bi olcu olmayacak ama olcelim dedi 50-52 mm civarinda haftasiyla uyumlu cok sukur sonuclar carsamba cikacak insalah guzel cikar.sonra kendi doktorumla gorustum decavit ve demir hapi verdi yalniz demir hapindada folikasit ve b12 var birgun kan hapini birgun vitamini al dedi yani ikisini ayni gun alma dedi folik asiti biraktik .balik yagini sordum migden bulanmiyosa kullanabilirsin dedi bende yok kalsin simdilik cok bulantim var dedim bu sabah acayip bi bulantiyla uyandim ne varsa cikardim zor geldim kendime... insallah hep guzel haberlerimiz olsun.ha bide cinsiyet tahmininiz varmi dedim bizde tahmin olmaz kesin olmadikca demeyiz dedi ama bn hic pipiye benzer bisey goremedim kizabenzettim

hayirli saglikli olsunda insallah