2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
iyiyiz şükür sen nasılsın ben henüz hamilelik almadım şuanki kıyafetlerin hafifden dar gelmeye başladı aslında :) ilk defa zayıflığımın avantajı olacak eteklerim felan alırken hep pens atılıyordu şimdi onları açtırıp biraz daha kullanabilirim :)

bende iyi olmaya calisiyorum, patron yüzünden morelim bozuluyor. ama yinede sükür.

mecbur aldim yani, öbür pantolarim olmuyordu artik SIKIYORDU. ve öyle olmasi iyi degilmis, dogum zorlaniyormus. o yüzden aldim bende. bende zayifim ama göbek, karin cikti bile bende...yani kücük bir göbeyim var :) hosumada gidiyor, ama bazende sisman geliyorum kendime, hamile oldugumu unutuyorum :)

Canim ya cok sukur hersey guzel gecti darisi basina insallah insallah seninde pazartesi muaynen cok guzel gecer sende benim gibi agzin kulaklarinda gelirsin inan bebisi gorunce inanamayacaksin cok sukur ya ense olcumu okadar inceydiki doktor zorla olctu burun kemigide olusmus kana cok takilmam alyacim saglikli hayirli olsunlarda varsin bi ay sonra ogrenelim zaten suan tahminde bulunsalar bile tutma ihtimali cok dusuk en iyisi net ogrenmek.

inşaAllah canım... evet haklısın zaten ben erken öğrensem şaşarım mayısa hazırlıyordum baştan beri kendimi ;) dediğin gibi Rabbim sağlıklı sıhhatli versinde bunlar öylesi heyecanlar işte

Ben bu konuda cok rahat davraniyorum sanirim. Doktora sormadim hic cinsiyetini haftaya gittigimde sorayim bari ya bi zahmet :)

sor bakalım :) bende daha hiç doktora sormadımda zaten sorsakta belli olmazdıki daha :)

bende iyi olmaya calisiyorum, patron yüzünden morelim bozuluyor. ama yinede sükür.

mecbur aldim yani, öbür pantolarim olmuyordu artik SIKIYORDU. ve öyle olmasi iyi degilmis, dogum zorlaniyormus. o yüzden aldim bende. bende zayifim ama göbek, karin cikti bile bende...yani kücük bir göbeyim var :) hosumada gidiyor, ama bazende sisman geliyorum kendime, hamile oldugumu unutuyorum :)

evet evet mecbur alıcaz benimde hafif çıktı göbeğim hoşuma gitsede bazen kendimi irilerşmiş hissediyorum

rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin. Iyim canım ya endişeliyim biraz benim randevu ayın 26 sında hamile değilim gibi gelio nedense ayın 26sına kadar kafayı oynatırım ben yada dayanamayıp doktora giderim. Bulantılarım varken daha iyidi. Bende durumlar böyle canım sen nasılsın nasıl gidiyo...

Benim hiç bir zaman bulantılarım tanmişsek geçmedi kendi basıma mutfağa henüz giremedim mesela şimdi içerde et yapıyorlar ven baska oda da oturuyorum bulantılarım devam ama hayatıma engel olacak kadar değil bence baska doktora gitmelisin meraklanmaktan daha iyidir canım git bebişi de gor gel :)

ehehehe sıkılınca gelir :1: koptum ya :))))
benim normal konuşmam bu tarz ama burda baya güldürüyorum sizi zannımca :9: ama cidden yerini seven 42. haftaya kadar dogum pozisyonuna bile girmeyen var :49:

Ben haftama göre baya iyim ozaman ;) yarın 18. Haftamıza giriyoruz ve ben hala 2 ile 2,5 kilo arasında aldım
maşallah baya az almışsın bende 16. haftadayım 2 kg verdim geçen ay bu ay o kiloyu aldım şimdi hamile kaldıgım kilodayım ama göbiş şişiyor :49:

Slm arkadaslar...nasilsiniz?

dün hamilelikler aldim kendime...
siz aldinimi?

benim patron beni sinir ediyor kizlar ya...walla
dün diyorki bana 10 gün kesecem diyor izininden...nedenide..ben eylülde annelik iznine cikiyorum ya ondanmis. ama öyle birsey yapamazmis..kanunda yaziyor..benim patron herseyden kismak istiyor....

ben geçen defaktodan aldım kızlar tavsiye ederim $d0680_w83_14sp_02_01.webp çok rahat 29. 90 fiyatta

Son düzenleme:
benim normal konuşmam bu tarz ama burda baya güldürüyorum sizi zannımca :9: ama cidden yerini seven 42. haftaya kadar dogum pozisyonuna bile girmeyen var :49:

maşallah baya az almışsın bende 16. haftadayım 2 kg verdim geçen ay bu ay o kiloyu aldım şimdi hamile kaldıgım kilodayım ama göbiş şişiyor :49:

ben geçen defaktodan aldım çok rahat kızlar tavsiye ederim Eki Görüntüle 1063898 çok rahat 29. 90 fiyatta

Ya çok beğendim bende dün defactodan birsürü şey aldım ama yoktu bu model suan seni çok kıskandım :) gemde kilo olayına da bayıldım keske bende hiç almasaydım benim göbek oo coktan pörtledi eski kıyafetlerimin hiç birisi artık olmuyor dar geliyor xs giyiyordum x giymeye basladım şimdi m bile dar geliyor

aslında hiç kuvvetli değildir hafızam hatta balıkla yarışabilirim :D sen kamuranla bize hep beraber 8inde gidelim demiştin ordan aklımda kalmış ay evet ya öğrenemedim neyse az daha sabır 2 haftam kaldı :)

Anladım aslında şimdi gitsen öğrenebilirsin 16. Haftanasın dimi canım? Kamuran yarın gidiyor onun için çok çok heyecanlıyım. Benimde hafıza balık gibidir hele hamile kaldıktan sonra balık bile Yanımda iyi kalıyor sanırım :) biz öğrendik canım %100 kız oldu sonunda yine 2 gün öne geçmişiz tahmini doğumu 20 Eylül dedi doktor erken yumurtlamışım ben öyle söyledi bide kalçam dar olduğu için muhtemelen Sezeryan olursun dedi çatın dar gibi duruyor dedi yani ben Eylül'ün ilk haftasında sanırım prensesimi kucağıma almış olacağım

selam canlar nasılsınız 10 gündür giremiyodum yeni cinsiyet öğrenenler oldumu kızlar bebişler nasıll :52: :34:

Anladım aslında şimdi gitsen öğrenebilirsin 16. Haftanasın dimi canım? Kamuran yarın gidiyor onun için çok çok heyecanlıyım. Benimde hafıza balık gibidir hele hamile kaldıktan sonra balık bile Yanımda iyi kalıyor sanırım :) biz öğrendik canım %100 kız oldu sonunda yine 2 gün öne geçmişiz tahmini doğumu 20 Eylül dedi doktor erken yumurtlamışım ben öyle söyledi bide kalçam dar olduğu için muhtemelen Sezeryan olursun dedi çatın dar gibi duruyor dedi yani ben Eylül'ün ilk haftasında sanırım prensesimi kucağıma almış olacağım
evet öğrenirimdeannemlere felan kime desem gidelim öğrenelim diye bekle diyor eşim bile o kadar sabırlı ki :) ayy ne güzel kesinleşmesi en azından emin olarak kızım diye sevebilirsin :) eylülün ilk haftası çok erken değil mi sezeryan bile olsa

Iyi akşamlar kızlar. Yarın bebişimi görücem ama ağdaya gidemedim yorgunluktan. Yarın sabah kalkıp gitmem gerekecek ama ağdacı ablam da doğum yapacaktı. Yaptı mı bilmiyorum. Çekindim bugün arayamadım. Doğuma mı girdi yoksa doğumdan yeni mi çıktı ne biliyim bebek doğdu diye tereddüt ettim aramaya. Ne yapıcam bilmiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam canlar nasılsınız 10 gündür giremiyodum yeni cinsiyet öğrenenler oldumu kızlar bebişler nasıll :52: :34:

Bize de büyük ihtimal bir kızçe geliyormuş, ama kesinleşmesi için bir sonraki kontrolü bekliyoruz:)

Iyi akşamlar kızlar. Yarın bebişimi görücem ama ağdaya gidemedim yorgunluktan. Yarın sabah kalkıp gitmem gerekecek ama ağdacı ablam da doğum yapacaktı. Yaptı mı bilmiyorum. Çekindim bugün arayamadım. Doğuma mı girdi yoksa doğumdan yeni mi çıktı ne biliyim bebek doğdu diye tereddüt ettim aramaya. Ne yapıcam bilmiyorum.

Kamuran birşey olmaz canım ya, sabah sabah yorma bence kendini, doktor sadece göbeğin aşağısına bakıyor, ğantolon giyersen sadece belini biraz gevşetmen yeterli olur. Yarın güzel ve heyecanlı haberlerle dönmeni bekliyoruz inşallah:)

pıhtılı arkadaslarım iğnelerle aranız nasıl??ben 2-3 gündür yine iğneyi sokacak yer bulamıyorum.:((

İğne yapmaya devam ettiğimiz için çok mutluyum ama arada batırıken acıyor ama çok morarma yaşamıyorum ben, bacağa vurma fikri de şimdilik uzak bana, daha çok acıyacakmış gibi geliyor:( göbiş beni kovmadan ben ondan ayrılamayacam galiba:)

Bize de büyük ihtimal bir kızçe geliyormuş, ama kesinleşmesi için bir sonraki kontrolü bekliyoruz:)

Kamuran birşey olmaz canım ya, sabah sabah yorma bence kendini, doktor sadece göbeğin aşağısına bakıyor, ğantolon giyersen sadece belini biraz gevşetmen yeterli olur. Yarın güzel ve heyecanlı haberlerle dönmeni bekliyoruz inşallah:)

Eşim de gitme sabah sabah diyor. Bir de hastane ile kuaförüm ters. Gitmicem yarın artık kuaföre. İnşallah hayırlı haberler getiricem size. Bebeğim iyidir inşallah.

Ya çok beğendim bende dün defactodan birsürü şey aldım ama yoktu bu model suan seni çok kıskandım :) gemde kilo olayına da bayıldım keske bende hiç almasaydım benim göbek oo coktan pörtledi eski kıyafetlerimin hiç birisi artık olmuyor dar geliyor xs giyiyordum x giymeye basladım şimdi m bile dar geliyor

Cnm dfacto nun internet sitesinde daha çok urun var bakmanı öneririm bende geçen salı bikaç cici aldım güzel ürünler var

Kızlar daha once phia konuyu tabloyu yapmisti daha dogrusu konu el degisti nrmal olarak kendiside epeydir yok haberi plan var mi bebisi iyidir ins

iyi haberleri ni bekliyoruz cnm insss senin minis gösterir kendisini:emir_bebek::emir_bebek:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE

Back
X