2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın cnm kızınla sana da.
Bugün kardesimin nisanı var.:nazar:
Inşallah sorun cıkmadan güzel geçer.
Herkese iyi haftasonları.

hayırlı olsun inşallah. Allah tamamına erdirsin:) vay be bizde de nişan heyecanı vardı bir zamanlar:) şimdi ise annelik heyecanı:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mrb arkadaşlar ,dilerim herkes hayırlı rahat bir hamilelik geçirir.kısmet olursa inşallaa bende ekim annesi olacammm inşallahh..
benim bebişlerim ikizdi birini kaybettik:(((dondurulmuş embrio transferi ile hamileyim biraz sıkıntılı geçiyor:((umarım hersey düzelir bugün 12 haftama girdimm ...bende artıkın burdayımmm :))

herkese selamlarr

İnşallah Allahım yavrunu sana bağışlar. Hoşgeldin bu arada:)

Kızlar dün eşimi arkadaşı aramış. Ekim'de evlenmişti onlar:) onun eşi de 5 aylık hamileymiş. 16. Haftada öğrenmiş cinsiyetini. Erkekmiş onunki. Eşime demiş ki seninki kız olursa benim oğlana alırız demiş. Eşim de dur bakıyım kim veriyor ki demiş :)))))))) daha şimdiden başladı kocam kıskançlığa:)) kızımız olursa yere bırakmaz artık:))))

hayırlı olsun inşallah. Allah tamamına erdirsin:) vay be bizde de nişan heyecanı vardı bir zamanlar:) şimdi ise annelik heyecanı:))

Sagol cnm insallah kardesim de annelik heycanini tadar.
Ne zaman gidiosun dr a bakem.merak ediom bebisinin cinsiyetini artik ya :)

günaydın hamişler :) bugün çok güzel bir haber okudum 5 gündür beklenen karstaki katil yakalandı!!

Sagol cnm insallah kardesim de annelik heycanini tadar.
Ne zaman gidiosun dr a bakem.merak ediom bebisinin cinsiyetini artik ya :)
Inşallah tadar:)
1de randevum. Şimdi kahvaltı hazırlamam lazım. Saat de geçmiyor he:))))

Kızlar dün eşimi arkadaşı aramış. Ekim'de evlenmişti onlar:) onun eşi de 5 aylık hamileymiş. 16. Haftada öğrenmiş cinsiyetini. Erkekmiş onunki. Eşime demiş ki seninki kız olursa benim oğlana alırız demiş. Eşim de dur bakıyım kim veriyor ki demiş :)))))))) daha şimdiden başladı kocam kıskançlığa:)) kızımız olursa yere bırakmaz artık:))))

:1: canim benim esimde oyle derdi benim oglum olacak kizinizi alicaz derdi kizi olacak arkadaslarina daha oglum dogmadan bir suru kiz adayimiz vardi heheee ama benim kizim olursa kimseye vermemmmmm sendeee verme :1:hadi hayirli haberlerini bekliyoruz canim...

benim normal konuşmam bu tarz ama burda baya güldürüyorum sizi zannımca :9: ama cidden yerini seven 42. haftaya kadar dogum pozisyonuna bile girmeyen var :49:

maşallah baya az almışsın bende 16. haftadayım 2 kg verdim geçen ay bu ay o kiloyu aldım şimdi hamile kaldıgım kilodayım ama göbiş şişiyor :49:

ben geçen defaktodan aldım kızlar tavsiye ederim Eki Görüntüle 1063898 çok rahat 29. 90 fiyatta

cok güzelmis canim, gülle gülle kulan insallah

Ne alaka ki ya anlamadım, yasal hakkımız zaten izne çıkmak.. Tövbe tövbee

evet iste bende anlamiyorum, herseyden kesmek istiyor, beni gicik ediyor resmen, rapor almadim almakta istemiyorum ama resmen beni zorluyor, haftaya doktorda randevum var anlatacam herseyi, dicem böyle giderse ben gitmicem birdaha ise. oda bana bütün hamileligim boyunca rapor verme haki var.

evet öğrenirimdeannemlere felan kime desem gidelim öğrenelim diye bekle diyor eşim bile o kadar sabırlı ki :) ayy ne güzel kesinleşmesi en azından emin olarak kızım diye sevebilirsin :) eylülün ilk haftası çok erken değil mi sezeryan bile olsa
Bnm de esim bekletio kontrol oncesi baska bi doktora gdelm ogrenelm diorm cinsiyetini sabret cnmm dioo poff :(( kolumda biri mavi biri pembe bilekligim vardi pozitifi ogrebdgm gunden beri (arkadasm hdiye etmsti biri kiz biri erkek için) sabah kalktm mavi olan kopmus yataga düşmüş , pembe hala kolumda acaba dedm kizimz mi geliyor :))) hayirlisi bakalm beklicez 2hafta daha

cok güzelmis canim, gülle gülle kulan insallah

evet iste bende anlamiyorum, herseyden kesmek istiyor, beni gicik ediyor resmen, rapor almadim almakta istemiyorum ama resmen beni zorluyor, haftaya doktorda randevum var anlatacam herseyi, dicem böyle giderse ben gitmicem birdaha ise. oda bana bütün hamileligim boyunca rapor verme haki var.

Ohh kapak olur o zaman ptrona :))

Ohh kapak olur o zaman ptrona :))

hep diyorum canim ya kötü ayrilmak istemiyorum kötü ayrilmak istemiyorum diye, ama patron resmen beni zorluyor gibi ....artik doktorumla konusacam olmadi hamileligim boyunca rapor alacam...
walla adama ne oluyorsa, sanki onun iki tane yavrusu yok gibi davraniyor..bencil insan

İnşallahhh. Öptüm kızını da:)))) kızlar lütfen dua edin de bebeğim cinsiyetini göstersin bugün. Çikolata yicem inşallah gösterir..

Ogrenirsin ogrenirsinn canimm bizde en az senin kadar merak ediyoruz:) dr dan cikinca hemen haber ver olur mu:)

günaydın hamişler :) bugün çok güzel bir haber okudum 5 gündür beklenen karstaki katil yakalandı!!

Ayy evet cok sukur yaa bikac gune de hapiste infaz haberini okuruz kesin

Herkese günaydın güzel bir haftasonu geçirmemiz dileğiyle kızımla beraber öpüyoruz sizi

Sana ve guzel prensesine de gunaydinn tatlim:)

Günaydın cnm kızınla sana da.
Bugün kardesimin nisanı var.:nazar:
Inşallah sorun cıkmadan güzel geçer.
Herkese iyi haftasonları.

Hayirli ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin insallah canim:)

Kizlar arkds diyolarki bu sene kiz senesii acaba dogrumu...ben kiz istiyorum ellerinizden oper oglum var 6 yasinda :))) p.tesi dr gidicem bakalim artik

Canım ne kadar güzel ifade etmişsin durumumuzu, duygulandım cidden. Aslında yaşadığımız fiziksel acılardan daha da kötüsü, bu kadar çaba ve acıya inşallah olumsuz birşey olmaz korkusu.

14. haftaya geldim hala,kimseye söylemek istemiyorum hamileliğimi.Hala lavaboya gidince hemen kanama var mı diye bakıyorum.

Ama dediğin gibi inşallah hepsi geçecek ve hepimiz mutlu sona ulşacağız...

Eminim geçecek aklımıza kötü şeyler getirmemeye çalışalım ki kötü bir şey olmasın inşallah:)

Back
X