Kızlarrrrr prensesimmm olucak rabbim izin verirse
Canimm benimm cokcokk tebrikl ediyorumm guzell bi prenses daha katiliyor topigimizee cok sevindimm canimm:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrrrr prensesimmm olucak rabbim izin verirse
kızlar merhaba
herkese iyi haftasonları.
ben 10 gündür evde yatıyorum çok bunaldım artıkpazartesi işe başlayacağım inşallah ama korkuyorum hareketlenince lekelenmem olur diye? inşallah bir şey olmaz, randevum perşembe günü ikili test yapılacak.
kızlar size bir şey sormak istiyorum benim cildim acayip kurudu, hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç krem sürmedim ilk 3 ay tehlike, kremlerde kimyasal diye. ama göğüs uçlarım bile kurudu artık, özellikle ayaklarım pul pul dökülüyor. kullandığınız bir ürün veya doğal bir şey var mı tavsiye edebileceğiniz?
kızlar bir de ben çok zayıfım 48kg ve hiç kilo almadım daha bir problem yaşar mıyım sizce, göbek de daha hiç yok normal mi?
Bugundü canım dün de yazdım gidicem diye zeynep de bugun gidecek ti hatta çok sevindim canım çokkk sağlıkla alalım inşallah kucağımıza
kızlar merhaba
ben 10 gündür evde yatıyorum çok bunaldım artıkpazartesi işe başlayacağım inşallah ama korkuyorum hareketlenince lekelenmem olur diye? inşallah bir şey olmaz, randevum perşembe günü ikili test yapılacak.
kızlar size bir şey sormak istiyorum benim cildim acayip kurudu, hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç krem sürmedim ilk 3 ay tehlike, kremlerde kimyasal diye. ama göğüs uçlarım bile kurudu artık, özellikle ayaklarım pul pul dökülüyor. kullandığınız bir ürün veya doğal bir şey var mı tavsiye edebileceğiniz?
kızlar bir de ben çok zayıfım 48kg ve hiç kilo almadım daha bir problem yaşar mıyım sizce, göbek de daha hiç yok normal mi?
Canim hic korkma sadece hareketlerine biraz daha dikkat ederek yasa artik zannetmeiyorum lekelenmenin devam edecegini Allahin izniyle hicbisey olmaz...
Kilo alma konusuna gelince eger dengeli ve duzenli besleniyosan bebis zaren senden onlarin hepsini aliyodur sen hic korkmaa cok kilo alan anne adaylari bebeklerine daha iyi bakiyo demek diil bu sende ilerleyen zamanlarda hizla kilo alcaksin emin ol bende ilk 3 ay 300 gr gbi bisey almistim su son 3 haftada masallah costum 1.6 kg olmus toplam halbuki cok yemiyorum ama herkesin bunyesinfarkli yeterki yediklerimizden bebek faydali olanlari alsin canim
amaan napcam sanki alma işte ne güzel. bak bana yarın 18. haftama giriyorum şimdiden 2-2,5 kilo aldım. Allah'tan 1 aydır boyleyim değişmiyor kilom yani. valla ben hiç almak istemiyorum gayet memnumun kilomla. sen kaç kilo ile hamile kaldın canım? benim annemde bana hamileyken 25 kilo almış 55 le hamile kalmış 80 le bitirmiş. umarım bu konuda senin annene benzerim :44:
yok yaa ne ssorun olacak canım :) boyun kaç? bende 1.69 boy ve 46,5 kilo ile hamile kaldım. şimdi 2-2,5 kilo arasında değişiyor kilom yarın 18. haftaya giriyorum. doktorum da aman kilo alman lazım aman şöyle boyle hiç demedi. zamanla emin ol alacagız zaten. öbür mesela için de hiç problem yapma canım Rabbimize emanet hepsi dua et kuzucugun için sağsalim alacaksın inşallah kucagına. bu arada canım ben dermokozmetik krem kullanıyorum suratım için doktourm bir problem olmayacagını soylemişti. vücudum içinde bitkisel yağlar kulllanıyorum ilk hamile kaldığım zamandan beri
zeyneprunya mı? canım onun ki erkek zaten ben asıl kamuranı merak ediyorum. ama içime doğan kamuran içinde kız. bakalım prensimi olacak. ben kaçırmışım ya kızın olacagını dün malum bi vardım bi yoktum. ee sen ne hissediyorddun yada ne istiyorsun bebişi bak ben bunları unutmuşum
Canım bende çok sevindim bide kıpır kıpırdı çok sevindimmmCanimm benimm cokcokk tebrikl ediyorumm guzell bi prenses daha katiliyor topigimizee cok sevindimm canimm:)
yine yalnış anladım bugünmüş randevun :) canım ya liste de seni bulamıyorum bilgilerini tekrardan yollarmısın güncelleyeyim seni
canim benimde dun ve ondan onceki gun felaket agrimisti hemde aksama kadar, bende elma yemistim, bas agrisina iyi gelebilecegini bilmiyodum..
Canım çok ama çok mutluyum eşimin gözleri doldu kıpır kıpır ordan oraya atıyo kendini kolu bacağı güzel bak midesi burda dedi sonrada kızın olcak dedi doktorum biliyorsun çok garantici baktı baktı baktı
Canımmmm çoooook mutluyum çooooook
Canım bende çok sevindim bide kıpır kıpırdı çok sevindimmm
Tahmini doğum 9 ekim
Cinsiyet kız
Yaş 27
İstanbul
Ben ekliyim sanıyorum
boyum 1.70 kilom 48. 48 kiloyla hamile kaldım hala aynı sadece belde bir kalınlaşma var pantolonların beli olmuyor.İnşallah sağlıkla herkes alsın bebeğini kucağına inşallah, perşembe gelse bir doktora gitsem rahatlıcam. sakıncası yoksa sorsam; hangi bitkisel yağlar canım, badem yağı falan mı?
Kızlar çatlamayalım diye lierac, bepanthol, mustela gibi birşeyler kullanıyor musunuz? Bitkisel yağlara da çok güvenmiyorum, içinde sentetik maddeler olabiliyormuş.
Kutsalcım gözünüz aydın, sizin de mi kızınız geliyormuş:) Allah sağlıkla kavuştursun. Ya böyle cinsiyetleri belli olunca şimdiden göresim geliyor bütün minikleri, doğduklarından sonra inşallah bir gün buluşur doyasıya severiz bıdıkları:)
Canım çok ama çok mutluyum eşimin gözleri doldu kıpır kıpır ordan oraya atıyo kendini kolu bacağı güzel bak midesi burda dedi sonrada kızın olcak dedi doktorum biliyorsun çok garantici baktı baktı baktı
Canımmmm çoooook mutluyum çooooook
Canım bende çok sevindim bide kıpır kıpırdı çok sevindimmm
Tahmini doğum 9 ekim
Cinsiyet kız
Yaş 27
İstanbul
Ben ekliyim sanıyorum
kızlar merhaba
evet canim bu sene kiz senesi, burda hamile olanlarin hepsi kiz suana kadar, doguranda kiz dogurdu :)
gecen sene oglan senesiydi....
Çok saol canımm dimi insan çok merak ediyor ay çok heyecanlanıyorum o zamanları düşününce
Günaydın canım, bu sabah kalktım yine ağrı başladı ben de şimdi yine elma yiyorum, bugün de iyi gelirse yolunu bulduk demektir. Sana da iyi geldi mi elma?