2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ben arasıra hisseder gibi oluyorum.Biraz erken sanırım 2. olduğu için :D. Bazen hissetmeyince korkuyorum :(

evet 2. bebeği olanlarda ve zayıf olanlarda hissetme zamanı daha erken oluyormuş. doktor bana daha erken hissetmezsin dedi gecen hafta ama hamilelik kitabım var ve orada 16. haftadan itibaren yavaş yavaş hissetmeye başlarsınız diyor. veb ben 18. haftamdayım kesin bebeğim yani. ben kendimi bilmez miyim hayatım boyunca boyle karnımda titreme falan olmadı işte bu benim kızım diyorum doktorumuza inat :)

cinsiyeti belli olan arkdslra cok sevndm hayrli olsun .bnde ogrenmk istyrum ama daha randuvum 24unde :( bu arada dun yatarken drajeyi ictim hic bulanti ypmadi sukurler olsun :16:

hımm bende annemlere sordum bebekmi diye evet dediler erkek bebekler daha erken hissediliyormuşş bide 2 gebeliklerde dha erken hisedilirmişş diğer arkadaşa söylediğim gibi şekerli şeyler ye uzan rahat rahat hisedersin bence :34:
Evet hafif bir hareket olsa hissedemezdim ama bu kesin bebekdir dedim :)

Allah onlara iki katı yardım etsin. İşleri kolay değil. İnşallah sağlıkla kucağına alacak hepsi bebişlerini.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

işallah canım dularım onlarla olacak hepp canım bişey sorucam nisanurum diye bi arkadaş vardı byadır görmüyorum iyimi acaba:26:

Ne güzel yaa, bebeğinizi hissetmeye başlamışsınız. Ben yatıyorum dinliyorum ama yok bir şey. Zaten varolan göbek katmanından biraz zor hissederim.:17:
Bu arada kızlar bir şey soracağım. Demir hapı kullanıyorum. Ve ayıptır söylemesi büyük abdestimin rengi değişti. Böyle olan var mı? Tehlikeli mi acaba?:18:

Ne güzel yaa, bebeğinizi hissetmeye başlamışsınız. Ben yatıyorum dinliyorum ama yok bir şey. Zaten varolan göbek katmanından biraz zor hissederim.:17:
Bu arada kızlar bir şey soracağım. Demir hapı kullanıyorum. Ve ayıptır söylemesi büyük abdestimin rengi değişti. Böyle olan var mı? Tehlikeli mi acaba?:18:

işallah sende hissedrsin şimdi süt içtim nasıl kıpır kıpır çok güzel sende hisedersin en ykin zamnda işallah canım bendede öyle rengi deyişti söylemeye utandım tek bendemi oluyor diye koktumm

benimde oldu canım ben de decavit kullanıyorum gayet normalmiş korkmana gerek yok dedi doktorum :34:

Ya aslinda nerden baksan 2 hafta oluyo 2 kez hissettim sonra daha hissedemedim :) anlikti ama ufak bisey degildi ben daha erken diye düşünmüştüm ama annemgil bebektir dedi

bende iki hafta once sadece iki kere hissetmiştim sonra doktoruma soyledim yok canım daha cok erken demişti bende ısrarla içimden tabi hayır diyordum bebeğim bu. sonra pazartesiden bu yana hergün aynı hareketi duyuyorum hep aynı yerde sağ tarafımda oynuyor gerci dün gece ortada oynadı :) yani bi,liyorum ki bebeğim o bence seninki de bebek 2 hafta sonra daha net hissedince anlayacaksın gercekten bebek oldugunu :)

bende iki hafta once sadece iki kere hissetmiştim sonra doktoruma soyledim yok canım daha cok erken demişti bende ısrarla içimden tabi hayır diyordum bebeğim bu. sonra pazartesiden bu yana hergün aynı hareketi duyuyorum hep aynı yerde sağ tarafımda oynuyor gerci dün gece ortada oynadı :) yani bi,liyorum ki bebeğim o bence seninki de bebek 2 hafta sonra daha net hissedince anlayacaksın gercekten bebek oldugunu :)
Evet artık zamani geldi yavaş yavaş :)

işallah sende hissedrsin şimdi süt içtim nasıl kıpır kıpır çok güzel sende hisedersin en ykin zamnda işallah canım bendede öyle rengi deyişti söylemeye utandım tek bendemi oluyor diye koktumm

Havva mrb ben dr degisicem..mahsuru yoksa s.urfada hangi dr gidiyorsun ve ilgilimi dr benim dr ilgisiz:(((

Allah onlara iki katı yardım etsin. İşleri kolay değil. İnşallah sağlıkla kucağına alacak hepsi bebişlerini.

işallah canım dularım onlarla olacak hepp canım bişey sorucam nisanurum diye bi arkadaş vardı byadır görmüyorum iyimi acaba:26:

Dualarınız ve desteğiniz için sağolun kızlar, annelik içgüdüsü herşeyi hoş gösteriyor ama burda hem birbirimizden hem sizden destek görmek daha kolaylaştırıyor herşeyi:)

Ben de görmüyorum. Haberim yok ki.

Dualarınız ve desteğiniz için sağolun kızlar, annelik içgüdüsü herşeyi hoş gösteriyor ama burda hem birbirimizden hem sizden destek görmek daha kolaylaştırıyor herşeyi:)

Evet bu iğne işinin varlığını burada öğrendim ben. Hepimizde var bir şeyler. Ben de tiroid ilacı kullanıyorum. Her ay kan tahlili yaptırıyorum takipteyim:) Allahım yeter ki dermansız dert vermesin. AMİN

Anketi telefon programı göstermiyor. Bilgisayardan girdiğimde hemen tıklıcam:)

Back
X