2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Sağol canim hepimize dua hep ediyorum...doktorumuda sevdim.evet canim Güzel Rabbim Allah im nelere Kadir...:))))) ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ bu sabah fena kustum üşütmüştüm iyim Allah şükür. Demir hapı yapmaz diye düşünüyorum.

Canım cok geçmiş olsun hangi hastaneye yada yeni olarak hangi doktora başladın?

Canim maasallah cok guzeller Allah hayirlisi ile giydirmeyi nasip etsin insallah ben son zamana kadar birsey almayi dusunmuyorum ilkinde cok heveslenmistik baya biseyler almistik hatta bebek bakim seti biberon emzik ama bebegimize giymek nasip olmadi 2.5 yil oldu gardolapta duruyo hepsi kimselere vermeyede kiyamadim hatta bize ilk erkek demislerdi maviler almistik sonra 5.aydan sonra kiz oldugunu ogrenmistik pembeler almistik hepsi duruyo insallah bu yavrumuza giymek nasip olur Allah in izniyle...

İnşallah bu kez sağlıkla kucağına alırsın bebişini:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim de sertleşti canım, rahim yukarı çıktıkça büyüyor galiba.

Bende bu hafta hamile çamaşırlarından aldım, tam bebişin olduğu yere denk geliyordu ve sıkınca ağrı yapıyordu, bunlarıbaldım çok rahatladım:)

Çok sağol canım:) bizimkiler kullanıma hazır enjeksiyon ucu da daha kısa.

Bizim de isimlerimiz belli, sahiplerini bekliyoruz:) cicileriniz de hayırlı olsun, güle güle kullansın Cihangircik:)

Hamile çamaşırı çok rahat gerçekten. Birkaç tane daha almam lazım:) inşallah bebişlerimize sağlıkla giydirmek nasip olur:)

Kızlar eğer hazır içi dolu iğne değilse, yani karışımı, şırıngayı filan siz alıyorsanız normalden daha ince uca sahip şırıngalar var. Eğer hazır değilsen ondan kullanın. Belki bir faydası olur.
Allah yardımcınız olsun...:nazar:

Ben hazir kullaniyorum canim ama yine de tavsiyen icin saol:(

Hamile çamaşırı çok rahat gerçekten. Birkaç tane daha almam lazım:) inşallah bebişlerimize sağlıkla giydirmek nasip olur:)

Ben 4 tane aldım farklı renklerde ama çok şıklar, daha önce hiç bu tür ürünlere bakmadığım için hep beyaz giymek zorunda kalacaz sanıyordum, internette öyle görüyordum ne biliym:1: Maltepe Carrefourda bir mağazada denk geldim, çok şıklardı fiyatı da uygun, hatta dur mağazanın adını da söyliym belki yolun düşer:Girlsstop:)

Ben 4 tane aldım farklı renklerde ama çok şıklar, daha önce hiç bu tür ürünlere bakmadığım için hep beyaz giymek zorunda kalacaz sanıyordum, internette öyle görüyordum ne biliym:1: Maltepe Carrefourda bir mağazada denk geldim, çok şıklardı fiyatı da uygun, hatta dur mağazanın adını da söyliym belki yolun düşer:Girlsstop:)

Maltepe Carrefour bana çok yakın:) fiyatını da yazabilir misin :)

Herkese günaydınlar diliyorum güzel bir hafta mutluluk ve huzur dolu günlerin bizimle olması dileğiyle. Bu hafta randevusu olan arkadaslarım umarım cinsiyet olayına biraz daha yaklaşırsınız hatta öğrenip gelirsiniz :) musmutlu olmamız ümidiyle

Herkese günaydınlar diliyorum güzel bir hafta mutluluk ve huzur dolu günlerin bizimle olması dileğiyle. Bu hafta randevusu olan arkadaslarım umarım cinsiyet olayına biraz daha yaklaşırsınız hatta öğrenip gelirsiniz :) musmutlu olmamız ümidiyle

Gunaydin canim. Benim bi gun 10.30 ta randevum var. Insallah cinsiyetlerini ogreniriz. Ama en cok merak ettigim sagliklari. Malum 1 aydir gorusmuyoruz :))) cok heyecanliyim sabahin korunde uyandim. ;)

Âmin. Ben ilk duyduğumda hamile kalmadan aylar önce eşime söyledim. Oğlum olursa adını Cihangir koyucam diye:) öyle oldu ve ismi belli. Arkadaşlar cinsiyeti belli olan herkes adını koysun çünkü aileler hatta dışarıdan bile karışanlar oluyor şunu bunu koy diye.

Bizim de belli ismi kismetse kiz da olsa erkek de olsa Deniz olacak. Belki ikinci isim de koyabiliriz. Kucagimiza alalim kismetse isim kolay :nazar:
Ay haftasonu kardesimin nisani guzel gecti allaha sukur aksilik cikmadi ama bu sefer de esimin kiskancligi tuttu.
Kac senelik komsumuzun oglu benim de abim yani herseyimize kosan adami kiskandi. Gobegimi sevdi diye kiskanclik krizine girdi. Vay efendim aliskin degilmis aileden biri bile ellemesinmis. Anlatamiom bu insanlar aileden ote artik. Herseyimize yetisen akrabamdan cok deger verdigim bi abim.ama yok.anlamiyor.yetisme tarzindan mi artik kendi kotu fikirlerinden mi bilmiyorum.
Simdi küstü bana cmrtsiden beri konusmuyor. Bende kendi haline biraktm. Kadinlarin hormonlari tavan yapar sozde benim koca beni gecti.sagolsun..

Herkese günaydın arkadaşlar, bebişlerle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hafta geçiririz inşallah:3:

Sana da günaydın canımm... Bizimde bugün öğleden sonra doktor randevumuz var hemde ikili test yaptırıcaz inşaAllah herşey yolundadır dualarınızı eksik etmeyin annelerr :16:

Oğlum olacak kızlaaaarrrr:)))))

Maşallah canım öğrenmişsin ne güzel:nazar: İlk iş olarak senin haberine baktım;) Çok sevindim öğrendiğine:) Erkek annesi olacağız ikimizde:)) Çikolata yemiş miydin? Büyüklüğü nasıldı boyu falan, çok merak ediyorum ben de cumartesi gideceğim 16+3 olacak gittiğimde:)) Bu arada mama önlüğü de hayırlı olsun, gülü güle kirletsin cihangirin:emir_bebek:

Eki Görüntüle 1067333
Bunlar da var:) artık ufaktan bir şeyler alıcaz:) ama çabuk büyüdükleri için yenidoğan takımlarından çok almıcam. Gelenler de getirir.

Canım hafta sonu takip edemediğim için şimdi gördüm, oğlun olacakmış, senin gönlünden geçenin de bu olduğunu bildiğim için çok sevindim :) İnşallah oğlun sağlıkla, mutlulukla gelir dünyaya :)

Gözün aydın canım :46:

Yaa benim gobegim o kdar sert ki kizlarr sizin de oyle mi yaa ?

Gobek deligimin sagina soluna falan bastiriyorum acaip sert acaba sadece bende mi boyle yoks artik gobekler buyudu diye mi sertlesiyo

Canım dünaydın, benim de göbeğim çok sert. Özellikle göbek deliğinin hizaları.Ben iğnedendir diye düşünerek neredeyse 3 haftadır sert olan yerlere iğne yapmıyordum ama hala sertlik geçmedi.Şimdi senin de mesajını okuyunca belki de iğneden değildir diye düşünmeye başladım.Ben son haftalarda göbek deliğinin biraz altına kayıp sağdan veya soldan iğne yapıyorum.Oralar daha yumuşak gibi ama tabi yine iğne çok zor girmeye başladı.Dünkü iğne törenim gözyaşlarıyla başladı acı nedeniyle sonra iğneyi yapabilince de sevinç gözyaşlarına döndü :)

Allah hepimizi sabır, güç ve kolaylık versin...

Insallah herkes iyidir... benim iki gundur bulantim yok denecek kadar az oldu ve istahim oyle bir acildiki maasallah bugun sabah 4:30 da acliktan migdemin kazinmasiyla uyandim ve iki aydir yiyemediklerimin acisini cikartircasina bugun deli gibi yemek yedim demir ve vitaminin de istah etkisi oldu sanirim boyle devam ederse kilo almaya baslarim insallah ablam hamileliginde 12.haftayi doldurdugu gun bulantilarinin bianda kesildigini soylemisti galiba benimde oyle olacak bulanti umrumda degilde bebisi besleyememekten korkuyorum bugun uzun zamandir ilk defa deli gibi aciktigimi hissettim cok guzeldi bakalim yarin nasil gececek ...

Alya cim yarin tarama testi icin randevun vardi yarin bize guzel guzel haberler getir insallah bebisinin goruntulerini vidyoya alabilirsin ben yapmadigima pisman oldum simdi neguzel izlerdim babasina izlettirirdim aklinda bulunsun dedim.:16:

Canım maşaAllah sana rahatlamış olmana çok sevindim inşaAllah bundan sonrada böyle rahat geçer günlerin :16:

sağol canım inşaAllah güzel haberlerle gelirim her kontrolden önce olduğu gibi yine içime bir sıkıntı çöktü inşaAllah rahatlarda gelirim :31: bu arada video iyi fikirmiş bi bakıyım o an heyecandan unutmazsam çekerim :)

Kızlar bugün bi tane hamile külodu aldım. Artık iç çamaşırlarım da pantolonlarım da sıkıyor. Etek giymeye çalışıyorum. Bi tane de lastikli pantolonum var onunla şimdilik idare ediyorum gittiği yere kadar. Ama sanırım yakın zamanda hamile pantolonlarını bi denemeliyim.
Bir de gezerken oğlumuza iki tane mama örtüsü aldık. Öyle mi diyorlar bilmiyorum işte yemek yedirirken önüne bağlanan şeyden aldık:)))))
Eki Görüntüle 1067198

canım hayırlı olsun cinsiyetini öğrenmişsin gönlünden geçtiği gibi oğluşun oluyormuş :) Rabbim sağlıkla kucağında sevdirsin inşaAllah bu arada önlüklerinizde çok şekermiş güle güle kullansın paşa

Son düzenleme:
Canım dünaydın, benim de göbeğim çok sert. Özellikle göbek deliğinin hizaları.Ben iğnedendir diye düşünerek neredeyse 3 haftadır sert olan yerlere iğne yapmıyordum ama hala sertlik geçmedi.Şimdi senin de mesajını okuyunca belki de iğneden değildir diye düşünmeye başladım.Ben son haftalarda göbek deliğinin biraz altına kayıp sağdan veya soldan iğne yapıyorum.Oralar daha yumuşak gibi ama tabi yine iğne çok zor girmeye başladı.Dünkü iğne törenim gözyaşlarıyla başladı acı nedeniyle sonra iğneyi yapabilince de sevinç gözyaşlarına döndü :)

Allah hepimizi sabır, güç ve kolaylık versin...
Allah kolaylık versin canım size... Benimde göbeğim çok sert ve gergin halde, artık büyüyo bebeklerimiz ondan öyle demekki canım, hepimizde olduğuna göre normal bi durum;) Benim göbek deliğim de çukurluktan çıktı, yukarda duruyo nerdeyse:))

Sana da günaydın canımm... Bizimde bugün öğleden sonra doktor randevumuz var hemde ikili test yaptırıcaz inşaAllah herşey yolundadır dualarınızı eksik etmeyin annelerr :16:
Öğleden sonra güzel haberlerini bekliyoruz;) İnşallah çok güzel haberlerle dönersin:49:

Bende 9 ay iğne kullandım size tavsiyem 8 aya kadar karnınıza vurun. En çabuk iyileşsen bölge karın bölgesi.en zoru bacaklar. Kollamada arada vuruyordum ben hatta son haftalarda hep. Koluma vurdum. Allah kolaylık versin. Bana bu tavsiyeleri doktorum verdi.

Canım aramıza hoş geldin ve iyiki de geldin :) Pıhtılı ve doğum yapmış birini görmek Pazartesi sabahı yüzümde kocaman bir gülümseme oluşturdu ve de hemen gözlerim doldu :) Çok şükür sen sağlıkla kavuşmuşsun bebeğine,inşallah bizler de sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Burada çok fazla pıhtılı var, etrafımda kimseden duymamıştım bu rahatsızlığı ama buraya bir geldim, hem çok şaşırdım,hem arkadaşlarım için üzüldüm hem de yalnız değilim beni anlayacak birileri olacak diye biraz sevindim :)

Artık aramızda tecrübeli bir pıhtılı var :) Tekrar aramıza hşgeldin canım.

First, Bseylül, Azure ve diğer pıhtılı arkadaşlarım geçen haftaki kötü örneği duyunca üzülmüştük ama şimdi bakın iyi bir örnek var aramıza

Günaydın güzel anneler ve bebişleri...
Cuma'nın çabucak geleceği, sağlıklı ve bol güzel haberli bir hafta dilerim :)

Back
X