2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar biz dün eşimle bebişimiz için yatak baktık. Bi tane büyüyen yatak alıcaz. Bebeğime oda yapıcam çünkü :)
bi tane de yatağımın yanına küçük yataklardan alıcam sallananlardan. Ay çok tatlılar hepsi ya bayıldım :)

minik beşik bu
Eki Görüntüle 1072369

büyüyen yatak da bu. Biz bu modelden almayı düşünüyoruz. Buna bayıldık :)
Eki Görüntüle 1072371

ikiside çok güzel ama minik olan beşiğe bayıldım çok çok güzel...

amaninnn maşallah kuzumuza cinsiyeti nezaman belli olcak beniö 12.haftamda tahmin yapmıştı

Bilmiyorum canim ben hic sormadim doktorlarda tahmin yapmadi bir ara gidip baktiricam

iyi günlerde kullanın cnm. nerden alıyorsun bunları ? bende dün ilk defa tulum aldım , 0.3 aylık aldım tecrübeli annelerde cevaplarsa iyi olur ne kadarlık almalıyım acaba ?
Tesekkur ederim canim 0.3 aylik 2 yada 3 tane var ben 0.6 ya da 3.6 aldim cogunlukla

benimkide kız bebek :) ama benim hersey ters. sivri bir göbeğim var ve hep cikolata ve meyve yedim ama işte bebişim kız. sadece dikkatimi çeken bir konu var oda bacak tüulerimi 1,5 ay once aldırmama rağmen hala uzamadı seyrek seyrek cıktı. normalde 3 haftaya uzardı. rüyamda da erkek gördüm hemde her zaman. herkeste erkek hissetti ben dahil. onun dışında çin takvimi erkek dedi rus takvimi kızz. yüzük dondurdüm karnımda gitti geldi donmedi yani. onun dışına makas ve tuz olayında da sonuc erkekti :)[/QUOTE ]
banada herkes erkek dıyor annem bıkız dedı ama olmuca galiba :)karnım yayvan bende meyve ve yumurtaya ılgılıyım arada etede tuylerım hep aynı ne cıktı ne azaldı yuzum gogsum hep sıvılcelı ruyamdada hep kız gordum demek tersı cıkıyo cın takvımı erkek yuzukte kız makas bıcakta erkek off cokkarısık en ıyısı ozele gıdıp ogreneyım kız umudum hıc kalmasın benımkı kesın erkek desene :)

banada herkes erkek diyor bitek kız kardeşim kız çocuklarını sevdiği için ısrarla kız diyor rüyamda hep kız görüyordum geçen ultrason sonucunu gördüm erkekti :) bıçağa oturdum oda erkek..kızlar bide komşumuz göbekten aşağı doğru siyah bi çizgi oluyorsa erkek demişti sizde nasıl bende öyle bir çizgi var ama bilemedim :) ya bu tüy olayı çok canımı sıkıyor ben hiç bacakta kıl bilmem yani alınmayacak kadar azdı şimdi kalınlaştı çoğaldı göbeğim tüylendi ya çenemde bile tüyler çıktı doktor alma dedi çenemi aldım bidaha çkmadı bakalım ama bacak duruyor öyle korkuyorum iyice çoğalacak diye

Bilmiyorum canim ben hic sormadim doktorlarda tahmin yapmadi bir ara gidip baktiricam

Tesekkur ederim canim 0.3 aylik 2 yada 3 tane var ben 0.6 ya da 3.6 aldim cogunlukla

allah içini doldursun canım giymeyi nasip etsin :) bende önümüzdeki ay başlarım artık çok yaza bırakmam

Kızlar biz dün eşimle bebişimiz için yatak baktık. Bi tane büyüyen yatak alıcaz. Bebeğime oda yapıcam çünkü :)
Bi tane de yatağımın yanına küçük yataklardan alıcam sallananlardan. Ay çok tatlılar hepsi ya bayıldım :)

Minik beşik bu
Eki Görüntüle 1072369

Büyüyen yatak da bu. Biz bu modelden almayı düşünüyoruz. Buna bayıldık :)
Eki Görüntüle 1072371

ayy ikisi de çok güzelmiş :) inş alırsın fiyatları ne kadar dı cnm. ben de istiyorum aslında güzel bir oda :31:

benimkide kız bebek :) ama benim hersey ters. sivri bir göbeğim var ve hep cikolata ve meyve yedim ama işte bebişim kız. sadece dikkatimi çeken bir konu var oda bacak tüulerimi 1,5 ay once aldırmama rağmen hala uzamadı seyrek seyrek cıktı. normalde 3 haftaya uzardı. rüyamda da erkek gördüm hemde her zaman. herkeste erkek hissetti ben dahil. onun dışında çin takvimi erkek dedi rus takvimi kızz. yüzük dondurdüm karnımda gitti geldi donmedi yani. onun dışına makas ve tuz olayında da sonuc erkekti :)[/QUOTE ]

banada herkes erkek diyor bitek kız kardeşim kız çocuklarını sevdiği için ısrarla kız diyor rüyamda hep kız görüyordum geçen ultrason sonucunu gördüm erkekti :) bıçağa oturdum oda erkek..kızlar bide komşumuz göbekten aşağı doğru siyah bi çizgi oluyorsa erkek demişti sizde nasıl bende öyle bir çizgi var ama bilemedim :) ya bu tüy olayı çok canımı sıkıyor ben hiç bacakta kıl bilmem yani alınmayacak kadar azdı şimdi kalınlaştı çoğaldı göbeğim tüylendi ya çenemde bile tüyler çıktı doktor alma dedi çenemi aldım bidaha çkmadı bakalım ama bacak duruyor öyle korkuyorum iyice çoğalacak diye

hee o tüy olayı bende de var :) göbek deliğime kadar. ben badem yağından oldugunu düşünmüştüm ama sende de varmış. yok canım bunların hepsi batıl inanç. tersini ispatlıyorum ben sana :) bu arada o türleri alma canım onlar doğumdan sonra dökülüyormuş bende hiç almıyorum hatta benim tüylerim sarı sarıydı oyle gozukmezdi bile şimdi ben buradayım diyorlar az az cıksada :)

hee o tüy olayı bende de var :) göbek deliğime kadar. ben badem yağından oldugunu düşünmüştüm ama sende de varmış. yok canım bunların hepsi batıl inanç. tersini ispatlıyorum ben sana :) bu arada o türleri alma canım onlar doğumdan sonra dökülüyormuş bende hiç almıyorum hatta benim tüylerim sarı sarıydı oyle gozukmezdi bile şimdi ben buradayım diyorlar az az cıksada :)

yani tabi öyle henüz öğrenemediğimiz için napalım ipucu arıyorum bende acaba diye :) bu tuz olayı nedir ben onu bilmiyorum :)

amin walla bende düsünmüyordum cinsiyetini ögrenmeyi ama her randevude esimde geliyor ve doktoru dört gözle dinliyor :)
sen söylememekle haklisin, kv ad bile bulmus

canım eşimden gerekli sözleri aldıktan sonra söyledim bi sürü yemin etti artık biliyor oğlu olacağını :16:

ayy cok güzellermiş gerçekten :)) bence de o takım cok hos duruyor bian hayal ettim cihangirin orada yattığını falan ne güzel bir duygudur bu boyle ya Rabbim herkese nasip etsin bu duyguları yaşamak için

Aminn.
Ben cihangirimi yicem yicemmm :)
Çok değişik bi şey ya düşüncesi bile güzel :)
Ben babası ve oğlum üçümüz bu odada :)))))))))))))

ayy ikisi de çok güzelmiş :) inş alırsın fiyatları ne kadar dı cnm. ben de istiyorum aslında güzel bir oda :31:

Kraft'ın mağazasından baktık canım. Anne yanı beşik 380 lira.
Odanın tam fiyatını hatırlamıyorum canım. Ama tek başına yatak 1800 :) Ben tek yatak alıcam. Odaya sığmaz dolap komidin :)))

Kıslar merhaba,

uzun süredir giremiyorum. ara ara yazdıklarınızı okumaya çalıştım ama hızınıza yetişmek ne mümkün:) hepiniz iyisinizdir inşallah. cinsiyetler çoğunlukla belli olmuş. allah herkese hayırlı evlat nasip eder inşallah. 2 hafta önce ikili test yaptırmaya gittiğimde doktorm bi tahminde bulundu. %55 erkek dedi ama oran çok az:) kesinleşmesi için bikaç hafta daha beklemem gerek. serbest bhcg 36 çıktı:) damlacım sen yönetici olmuşsun. rica etsem beni de ekler misin listeye?
sat 8 ocak
bdt 15 ekim
yaş 28
şehir istanbul

Kraft'ın mağazasından baktık canım. Anne yanı beşik 380 lira.
Odanın tam fiyatını hatırlamıyorum canım. Ama tek başına yatak 1800 :) Ben tek yatak alıcam. Odaya sığmaz dolap komidin :)))

Dün bende alışverişte idim carrefoursa da baktım ama tabi oda yoktu , arabalara baktık kanz da kampanya vardı :) oda da çok hevesim var ama beğendiğim takımlar 4,500 TL O da beni şimdilik sıkıyor biraz napıcaz bilmem

Kızlar biz dün eşimle bebişimiz için yatak baktık. Bi tane büyüyen yatak alıcaz. Bebeğime oda yapıcam çünkü :)
Bi tane de yatağımın yanına küçük yataklardan alıcam sallananlardan. Ay çok tatlılar hepsi ya bayıldım :)

Minik beşik bu
Eki Görüntüle 1072369

Büyüyen yatak da bu. Biz bu modelden almayı düşünüyoruz. Buna bayıldık :)
Eki Görüntüle 1072371

Ayy beşiğe bayıldım ben de ama bizim ev şu an küçük yeni bir eve çıkana kadar da oda yapamayacağımız için biraz daha büyük bir beşik almam lazım ya da yatak bilmiyorum. Bu odanın aynısı 3 ay önce doğum yapan bir arkadaşımın oğlunun odasında duruyor, hem de takım olarak:) Gerçekten çok tatlı bir şey, tekrar evine gidince remini çekerim senin için:)

kamurancım isim bile belirlemişssin. çok sewndm canım. seçtiğin mobilyalar da çok güzel. güle güle uyut büyüt oğluşunu:)

Teşekkür ederim :)
İyiki ismini belirlemişiz yoksa işimiz çok zordu. Herkes bi taraftan bir şey diyor. Biz ismi belli deyip kestirip atıyoruz.

Dün bende alışverişte idim carrefoursa da baktım ama tabi oda yoktu , arabalara baktık kanz da kampanya vardı :) oda da çok hevesim var ama beğendiğim takımlar 4,500 TL O da beni şimdilik sıkıyor biraz napıcaz bilmem

2500'e başka bir oda vardı o da çok güzeldi. 4500 de çok pahalı gerçekten. 2500'e baktığım bambu oda takımı çok güzeldi. Bi de onlara bakabilirsin..

minik olanlar görsel olarak çok güzeller :)))

aynen canım görsel olarak güzeller :) çok fazla kullanamıosun onu ama o takım da güzel bebeğin güle güle yatsın uyusun büyüsün o yatakta :)

Son düzenleme:
Ayy beşiğe bayıldım ben de ama bizim ev şu an küçük yeni bir eve çıkana kadar da oda yapamayacağımız için biraz daha büyük bir beşik almam lazım ya da yatak bilmiyorum. Bu odanın aynısı 3 ay önce doğum yapan bir arkadaşımın oğlunun odasında duruyor, hem de takım olarak:) Gerçekten çok tatlı bir şey, tekrar evine gidince remini çekerim senin için:)

Çekersen görmek isterim :))
Geçen bana carrefourda gördüğün hamile külotlarının fiyatlarını yazacaktın :)

Back
X