benimkide kız bebek :) ama benim hersey ters. sivri bir göbeğim var ve hep cikolata ve meyve yedim ama işte bebişim kız. sadece dikkatimi çeken bir konu var oda bacak tüulerimi 1,5 ay once aldırmama rağmen hala uzamadı seyrek seyrek cıktı. normalde 3 haftaya uzardı. rüyamda da erkek gördüm hemde her zaman. herkeste erkek hissetti ben dahil. onun dışında çin takvimi erkek dedi rus takvimi kızz. yüzük dondurdüm karnımda gitti geldi donmedi yani. onun dışına makas ve tuz olayında da sonuc erkekti :)[/QUOTE ]
banada herkes erkek dıyor annem bıkız dedı ama olmuca galiba :)karnım yayvan bende meyve ve yumurtaya ılgılıyım arada etede tuylerım hep aynı ne cıktı ne azaldı yuzum gogsum hep sıvılcelı ruyamdada hep kız gordum demek tersı cıkıyo cın takvımı erkek yuzukte kız makas bıcakta erkek off cokkarısık en ıyısı ozele gıdıp ogreneyım kız umudum hıc kalmasın benımkı kesın erkek desene :)
banada herkes erkek diyor bitek kız kardeşim kız çocuklarını sevdiği için ısrarla kız diyor rüyamda hep kız görüyordum geçen ultrason sonucunu gördüm erkekti :) bıçağa oturdum oda erkek..kızlar bide komşumuz göbekten aşağı doğru siyah bi çizgi oluyorsa erkek demişti sizde nasıl bende öyle bir çizgi var ama bilemedim :) ya bu tüy olayı çok canımı sıkıyor ben hiç bacakta kıl bilmem yani alınmayacak kadar azdı şimdi kalınlaştı çoğaldı göbeğim tüylendi ya çenemde bile tüyler çıktı doktor alma dedi çenemi aldım bidaha çkmadı bakalım ama bacak duruyor öyle korkuyorum iyice çoğalacak diye