2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
aynen canım görsel olarak güzeller :) çok fazla kullanamıosun onu ama o takım da güzel bebeğin güle güle yatsın uyusun büyüsün o yatakta :)

9 aya kadar küçük olanı kullanacakmışız canım. Ondan sonra odanızdan çıkarın çünkü size alışmamalı diyor dünkü bayan. Odası yanımda zaten :)

9 aya kadar küçük olanı kullanacakmışız canım. Ondan sonra odanızdan çıkarın çünkü size alışmamalı diyor dünkü bayan. Odası yanımda zaten :)

kamuran cok heveslendim bak şimdi.bende beşiğe bayıldım çok tatlı.odada çok şık ama fazla kullanmıyolar die belki almayabiliirm.güle güle büyütürsün inşallah bebişini

ayy nasıl ayırcaz kız yanımızdan onları kıyamam ben oda yapıcaz ama boşuna gibi yanımdan ayırmam babayı yollarm bebeğimin odasına boşa gitmesin oda :1:

Çekersen görmek isterim :))
Geçen bana carrefourda gördüğün hamile külotlarının fiyatlarını yazacaktın :)

Çekerim inşallah, arkadaşın odası da aydınlık ya biz çok beğenmiştik, hatta bir arkadaşım daha hamile bizden iki ay önde ve o da erkek o da bunu düşünüyor:)
Fiyat sorduğunu görmemişim canım 5 liraydı yada üç tane 14.90 diye kampanya da olabilir, 3 tane aldık biz çünkü:) Mağazanın adını söylemiştim dimi, Girlsstop.

kamuran cok heveslendim bak şimdi.bende beşiğe bayıldım çok tatlı.odada çok şık ama fazla kullanmıyolar die belki almayabiliirm.güle güle büyütürsün inşallah bebişini

Bu büyüyen beşik canım. Sonrasında da genç odası oluyor ve 15 yaşına kadar yatıyor. 180 oluyor yatağın uzunluğu :)

Henüz alışveriş yapmaya başlamayacaktım ama geçen hafta butikbebeden bir hamile elbisesi aldım, çok uygun ve kapri boy olduğu için okulda rahat giyerim diye düşündüm. Bugün geldi ve evde bir iki parçayla kombin yapınca çok tatlı oldu kızlar yaa:16:, göbişler kocaman olunca da giymek nasip olur inşallah. resmini koyacam ama çok küçük çıkabilir. Bence artık, bebişlerle beraber kendimize de birşeyler bakmaya başlayalım, fikirleri kampanyaları paylaşalım. Bu elbise 19.90dı mesela, şimdi görünce size haber vermediğime pişman oldum:17: $6293f4d0a1204126b541cf6d7f0d57f1-Minik.webp

Merhaba arkadaslar bugun ikili test sonuclarimi gosterdim doktor gayet iyi dedi cok sukur.ama benim doktor degismis yeni bi bayan gelmis tatli dilli birisi cana yakin ama hakkinda hicbi bilgim yok hastaneyede yeni gelmis mayis 10 gibi gelebilirsin dedi ayda bir gorsek yeter ama sen istersen daha erkende gelebilirsin dedi... sonra hastaneden ciktiktan sonra yolda eski doktorumla karsilastim hemen tuttum kolundan siz nerelerdesiniz dedim az ileride yeni bi hastane aciliyo dedi via hospital A sinifi tam tesekkurlu bi hastaneymis oraya beklerim dedi eve gelince hastanenin danisma hattiyla gorustum nisan 20 de aciliyomus bide oraya gidip bakacagim artik hangisi ile devam ederim bilmiyorum kafam cok karisik :)

kamuran ve prenses siz pendiğe yakındınız sanırım. erol mobilya diye biyer var kayınpederimle geçen gün buradan baktık birşeyler fiyatlar gayet uygundu bence sizin sözlediğiniz fiyatlar cok aşırı yani ve gereksiz.

Merhaba arkadaslar bugun ikili test sonuclarimi gosterdim doktor gayet iyi dedi cok sukur.ama benim doktor degismis yeni bi bayan gelmis tatli dilli birisi cana yakin ama hakkinda hicbi bilgim yok hastaneyede yeni gelmis mayis 10 gibi gelebilirsin dedi ayda bir gorsek yeter ama sen istersen daha erkende gelebilirsin dedi... sonra hastaneden ciktiktan sonra yolda eski doktorumla karsilastim hemen tuttum kolundan siz nerelerdesiniz dedim az ileride yeni bi hastane aciliyo dedi via hospital A sinifi tam tesekkurlu bi hastaneymis oraya beklerim dedi eve gelince hastanenin danisma hattiyla gorustum nisan 20 de aciliyomus bide oraya gidip bakacagim artik hangisi ile devam ederim bilmiyorum kafam cok karisik :)

bende via hospitala gidiyorum ama selimiye ye. yeni şubesi nereye açılıyor?

Henüz alışveriş yapmaya başlamayacaktım ama geçen hafta butikbebeden bir hamile elbisesi aldım, çok uygun ve kapri boy olduğu için okulda rahat giyerim diye düşündüm. Bugün geldi ve evde bir iki parçayla kombin yapınca çok tatlı oldu kızlar yaa:16:, göbişler kocaman olunca da giymek nasip olur inşallah. resmini koyacam ama çok küçük çıkabilir. Bence artık, bebişlerle beraber kendimize de birşeyler bakmaya başlayalım, fikirleri kampanyaları paylaşalım. Bu elbise 19.90dı mesela, şimdi görünce size haber vermediğime pişman oldum:17:Eki Görüntüle 1072597

inanmıyorum cok iyimiş fiyatı hemde 20 lira. insan soyler yaa :s neyse güle güle kullan canım ama bir daha bulursan boyel indirimli şeyler bizimle de paylas canım yaa

bende via hospitala gidiyorum ama selimiye ye. yeni şubesi nereye açılıyor?

Gercekten mi ayy cok sevindim en azindan hastane hakkinda bilgi alacagim birini buldum sancaktepe de canim ayin 20 sinde acilisi varmis sen nasil memnun musun biraz bilgi verir misin

ayy nasıl ayırcaz kız yanımızdan onları kıyamam ben oda yapıcaz ama boşuna gibi yanımdan ayırmam babayı yollarm bebeğimin odasına boşa gitmesin oda :1:

Adam da gider hemen :))))))))))))) Ayırcaz mecburen yoksa özel hayat kalmaz ilerde yanımızdan ayrılmaz:52::52::52:

Selamlar suan trendeyim eve gidiyorum :) bebegimiz iyi cok sukur ama bir hafta geriden geliyor :) takla atti remsen gorduk ekranda doktor teyzemiz cok yaramaz bu dedi :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya kızlar moralim çok bozuk dün herşey üstüste geldi ikili teste gitmiştim fsm ye ben normalde çakmak erdeme gidiyorum test için fsm ye gittim kadın doğumcu çok güzel davrandı ama radyoloji uzmanı tam bi hödüktü ultrasonda baktı hiç bişey söylemedi ense kalınlığı buun kemiği falan sinir oldum ben de hastaneye gidince geriliyorum o anda sormak hiç aklıma gelmedi ultrason görüntüsü verdi sadece onla beraber labaratuara kan vermeye gittim ultrason fotosunu da istediler verdim sonuçlar cuma çıkacakmış neyse biraz sakinleştim akşamüstü benim gittiğim hastanede(çakmak erdemde) bi arkadaş doğum yaptı gidelim görelim hem de hastane odalarına bakmış oluruz dedik gittik oda çok kötü çok eski ve küçük insanın ruhu daralıyo kötü oldum ya böyle beklemiyodum bi yandan benim doktor emel hanım 3 e kadar hastanedeymiş sonra gidiyomuş onu duydum iyice sinir oldum eve geldim ağla ağla bi hal oldum doğum yapan arkadaş bi arkaqdaşım aynı hastanede sevil hanımda doğum yapmış çok memnun kalmış onu da bi dene bence dedi içime şüphe düştü normalde onla aynı doktora gidiyoruz demekki onunda bi bildiği var die düşündüm napsam bilmiyorum sevil hanımımı denesem başka bi hastaneye mi gitsem önerebileceğiniz bi yer var mı çok karışığım central hospitalı denemek istiyorum ama o da uzak olur son zamanlarda zor olur die düşünüyorum çamlıca erdemin hastane odalarının nasıl olduğunu bvilen var mı:44:

Çekerim inşallah, arkadaşın odası da aydınlık ya biz çok beğenmiştik, hatta bir arkadaşım daha hamile bizden iki ay önde ve o da erkek o da bunu düşünüyor:)
Fiyat sorduğunu görmemişim canım 5 liraydı yada üç tane 14.90 diye kampanya da olabilir, 3 tane aldık biz çünkü:) Mağazanın adını söylemiştim dimi, Girlsstop.

Çok ucuzmuş ya ben bi tanesini 13 liraya aldım :) Ben oraya gideyim :)

Gercekten mi ayy cok sevindim en azindan hastane hakkinda bilgi alacagim birini buldum sancaktepe de canim ayin 20 sinde acilisi varmis sen nasil memnun musun biraz bilgi verir misin

bende son randevum için orayı tercih ettim. başhekime muayene oluyorum buda tercih sebebim. bilmiyorum valla bu hastanede de ne suyuma baktılar ne bacak kol boyuna baktılar gidince tek tek soracağım doktoruma. onun dışında hastanahane hijyenik. doğum paketleri var sanırım onlarla da anlaşacağaız. fiiyatları da medipole gore gayet iyi. ultrason aletleri de güzel gözüküyor. ama burası sadece 2 tane ultrason cıktısı veriyor.başka sana ne soyleyebilirim bilmiyorum ki :)

Selamlar suan trendeyim eve gidiyorum :) bebegimiz iyi cok sukur ama bir hafta geriden geliyor :) takla atti remsen gorduk ekranda doktor teyzemiz cok yaramaz bu dedi :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimkide bir hafta geriden geliyor belenmemede dikkat ediyorum ne yapcam hiç bilmiyorum çok üzülüyorum bu duruma herkesin 1 hafta 2 hafta ilerde acaba benmi yanlış bişey yapıyorum hiç bilmiyorum

bende son randevum için orayı tercih ettim. başhekime muayene oluyorum buda tercih sebebim. bilmiyorum valla bu hastanede de ne suyuma baktılar ne bacak kol boyuna baktılar gidince tek tek soracağım doktoruma. onun dışında hastanahane hijyenik. doğum paketleri var sanırım onlarla da anlaşacağaız. fiiyatları da medipole gore gayet iyi. ultrason aletleri de güzel gözüküyor. ama burası sadece 2 tane ultrason cıktısı veriyor.başka sana ne soyleyebilirim bilmiyorum ki :)

Cok tesekkur ederim canim ben bi sonraki ay bi gideyim diyorum icim isinirsa orada devam ederim isinmazsa eski hastaneme geri donerim bakalim hayirlisi olsun insallah

Back
X