2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Çok şükür canım iyiyim baya çaplı muayene olmuşsun ne kadar güzel e senin lekelenmen varmıydı ki canım bebiş avusturyalarda coştu desene aman hep iyi sağlıklı olsunlar canım sen biliyomuydun bilmiyorum benim cinsiyet belli oldu kızım olucak inşallah bakalım senin ne olucak merak ediyorum hemen yaz bol bol ailenle vakit geçir ama yorma kendini dikkat et

Canim burda boyle yapiliyor evet. Kahverengi olmustu ama boyle kan kirmizisi hic olmadi. Heralde cok yoruldum gecen hafta ablamla cok gezdik :)) Ay canim masAllah saglicalla kucagina al insaAllah ailesine hayirli bir evlat olsun insaAllah saglikla sihatle kucagina al insaAlah :16: Burda 4 ay dan once soylemiyorlar canim o yuzden dun hic bir sey soylemedi mayista nasip olursa ogrenirsem soylerim tabii ki canim ♡♡♡ Sende cok dikkat et kendine. Allaha emanet.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın herkese :)
Bugün devlet hastanesine 1 ay sonrası için ayrıntılı ultrason randevusu almaya gidicem. Geldiğinde üçlü testi de yaparız demişti doktor. Gerek görmüyorum ama bir şey çıkmaz Allahın izniyle.. O anki ruh halime göre davranıcam. Önemli olan ayrıntılı ultrasona randevu almak... Şeker yüklemesinin de zamanını sorucam..

Son düzenleme:
Herkese gunaydinnn arkadaslar:)

Birazdan kontrolum var yine heyecan yaptim dua rdin olur mu:)

günaydın kızlar hayırlı sabahlar

Günaydın herkese :)
Bugün devlet hastanesine 1 ay sonrası için ayrıntılı ultrason randevusu almaya gidicem. Geldiğinde üçlü testi de yaparız demişti doktor. Gerek görmüyorum ama bir şey çıkmaz Allahın izniyle.. O anki ruh halime göre davranıcam. Önemli olan ayrıntılı ultrasona randevu almak... Şeker yüklemesinin de zamanını sorucam..

Günaydın arkadaşlar :3:

günaydın boooolll sağlıklı ,mutlu günler :))

first güzel haberler ver canım bize.dualarımız seninle...

Eşimin firmasının ismi toner sepeti canım internetten bâkabilirsin. Toner markasıda premium ama işte hepsine uyumlu çalışıyor. Eşim sadece toner satıyor kartuş için de poyraz firmasıyla anlaşması var canım

anladım canım inceledim bizim satışını yaptığımız tonerlerden yok. istanbuldan çalıştığımız fırma çok var acaba çalıştıklarımızdan birimi diye sordum ama değilmiş. günaydın bu arada canım...

günaydın güzel annişler tatlı bebişler hepiniz iyisinizdir inşallah öpüyoruz sizi... :71:

Gülcüm bugün bende de oldu o ağrı, ben de acaba ders yaparken sesimi yükselttim de ondan mı oldu diye üzüldüm ama sonra düşündüm bugün bizim adet döngümüzün olduğu gün, ikimizin de günü aynı zaten. Bu ağrı 8 haftada daha şiddetliydi, gece ağrıyla uyanmıştım Bülent Beye sordum 12 ve 16da da olabilir demişti. Benimki sabah saatlerindeydi sonra geçti, senin de geçer inşallah, istirahat et ama korkma ok:3:
Cnmmm yazın beni o kadar rahatlatı ki çok teşekkür ederim. Doğru olabilir ben dün akşam eve gidince çok erken yattım , çok şükür sabah geçmişti :) Bu haftalarda oluyor demek ki . Aklıma ne geldi biliyor musun ? Hani senle haftalarımız da aynı , doktorumuz da aynı ya , ikimizin de doğumu aynı güne gelirse Bülent Bey kaç parça olacak acaba :1:

Bana da oluyor canım hatta ben de yazmıştım buraya. Ama rahim büyüyünce bağlar geriliyormuş ve bunun olması normalmiş. Bende de alt tarafımda ağırlık oluyor. Orada bir şey olduğunu hissediyorum ağırlığından. Bi anda ayağa kalkınca ya da yatakta dönerken alt tarafım kasılıyor. Bunlar normal. Hiç meraklanma sen.

Teşekkürler cnm , evt benim de alt taraftaydı ağrı gelip gidiyordu :( ama çok şükür şimdi yok ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi aksamlar herkese doktor kontrolum vardi bugun coj sukur hersey yolunda ve cinsiyeti kiz yani kizim oluyo allahin izniyle ama net demedi 2 hafta sonnra daha kesin belli olur dedi hayirlisi 15+2 bugun sizce degisirmi

En önemli olan bebeğinin sağlıklı olması tabi, bu haftan da söylediyse nettir bence hayırlısı olsun :)

Dönüşünü bekliyoruz cnm güzel haberlerle gel inş :)

selam kızlar ankette erkekler çoğunlukta bakıyorum da benimde işyerimde 2 kişinin bebeği erkekmiş

Canim burda boyle yapiliyor evet. Kahverengi olmustu ama boyle kan kirmizisi hic olmadi. Heralde cok yoruldum gecen hafta ablamla cok gezdik :)) Ay canim masAllah saglicalla kucagina al insaAllah ailesine hayirli bir evlat olsun insaAllah saglikla sihatle kucagina al insaAlah :16: Burda 4 ay dan once soylemiyorlar canim o yuzden dun hic bir sey soylemedi mayista nasip olursa ogrenirsem soylerim tabii ki canim ♡♡♡ Sende cok dikkat et kendine. Allaha emanet.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aman aman olmasın leke meke
Canım inşallah tek temennimiz sağlıkla kucağımıza almak inşallah sende allaha emanet ol

Günaydın canım ederiz canım stres yapma bi sıkıntı yokk
günaydın güzel anneler ve bebekleri :16: :16: :16:
Yusram günaydınn
günaydın güzel annişler tatlı bebişler hepiniz iyisinizdir inşallah öpüyoruz sizi... :71:

Günaydın canım

Back
X