Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın sana da şeker hadi inşallaahh gösterir yavrucuğun
hadi hayırlısı bakalım bekliyoruz sonucuGunaydin sekerler bugun cinsiyetini sorucam kuzumun bakalim doktorumuz soyleyecek mi![]()
Bir hafatayı daha bitirmenin sevinciyle,herkese günaydınnn![]()
Evet arkadaşlar bir hafta daha bitti oleeeeyyyy:))) en güzeli de hafta sonu geldi:) daha daha en güzeli benim kontrol günüme az kaldı:) Yarın saat 3 de kontrolüm var, 4 haftadır bebeğimi görmedim onu çok özledim:)))Günaydın cici anneler ve bebişleri herkese hayırlı cumalar.. haftasonu geldi nihayet yaşasın![]()
Hayırlı cumalarGünaydın herkesciklere.. Hayırlı Cumalar olsun inş
Dün dr kontrolumuz vardı kızlar.. kan alındı dörtlü tarama yapıldı sonuç salı günü cıkacak.. dr cinsiyetine yine KIZ'a benziyor ama son sözüm olmasın dedi..herşeyimiz iyiymiş.. sükür...benim minik kelebeğim de uyandı ablasıyla beraber kahvaltımızı yapıyoruz.. ayy kızlar bir haftadır hastayım iyileşemedim buğünde dudağımda uçuk çikmiş..
sizler nasılsınız..
![]()
Gunaydin herkeseee, mutlu bir cuma olsun ekim anneleriii
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydınherkese hayırlı cumalar
Dualarımızın kabul olduğu bir gün olur inşallah
![]()
Bir hafatayı daha bitirmenin sevinciyle,herkese günaydınnn![]()
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar bu akşam randevumuzvar
Günaydın cnm hadi bakalım belki söyler ,Gunaydin sekerler bugun cinsiyetini sorucam kuzumun bakalim doktorumuz soyleyecek mi![]()
Günaydın cici anneler ve bebişleri herkese hayırlı cumalar.. haftasonu geldi nihayet yaşasın![]()
Günaydın herkesciklere.. Hayırlı Cumalar olsun inş
Dün dr kontrolumuz vardı kızlar.. kan alındı dörtlü tarama yapıldı sonuç salı günü cıkacak.. dr cinsiyetine yine KIZ'a benziyor ama son sözüm olmasın dedi..herşeyimiz iyiymiş.. sükür...benim minik kelebeğim de uyandı ablasıyla beraber kahvaltımızı yapıyoruz.. ayy kızlar bir haftadır hastayım iyileşemedim buğünde dudağımda uçuk çikmiş..
sizler nasılsınız..
![]()
kızlar gunaydın!
ruyamda doğum yapmısım hayırdır insallah.
en önemlisi uzuun uzuun emzirdim bebeğimi.
sut geldi gögsumden ve lıkır lıkır çekti içine benimki sanki:))
ne demek acaba?
Günaydın herkesciklere.. Hayırlı Cumalar olsun inş
sizler nasılsınız..
![]()
hayırlı cumalar annişler ve tatlı bebişleri:) doktorum bana bu hafta decavit vitamin hapı verdi. kullanan var mı aranızda? herhangi bir zararı yok değil mi? ayrıca balık yağı hapı kullanan var mı aranızda?
İkisini de kullanıyorum ve doktorum verdi bunları , decavit multivitamin , omega ise bebiş için yaralı bir besin kaynağı
ben gyno ferro sanol ve decavit kullanıyorum. onun yanı sıra da guatr haplarım var. balık yağı hapı vermedi bana ya. acaba daha erken diye mi vermedi. ben alsam direkt eczaneden olur mu acaba. ya da arayıp sorsam mı?
oemga yı al bence doktoruna tel de sor bir önerisini al ama o bence önemli ben kendim istedim , malum mevsimi olmadığından iyi balık lar yok ve omega alalım da o vitamin eksik olmasın bari
hayırlı cumalar annişler ve tatlı bebişleri:) doktorum bana bu hafta decavit vitamin hapı verdi. kullanan var mı aranızda? herhangi bir zararı yok değil mi? ayrıca balık yağı hapı kullanan var mı aranızda?
hadi hayırlısı bakalım bekliyoruz sonucusaat kaçta randevun?
![]()