- 29 Haziran 2024
- 1.626
- 2.276
- 53
Benim de sol büyük, ama hep büyüktü benim. İkisi de büyüdüEvet benimde biri bariz şekilde büyük benim sol gögsüm daha büyük endişelenecek birşey yok diye düşünüyorumaynı zamanda çok hassaslar sizlerinde öyle mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de sol büyük, ama hep büyüktü benim. İkisi de büyüdüEvet benimde biri bariz şekilde büyük benim sol gögsüm daha büyük endişelenecek birşey yok diye düşünüyorumaynı zamanda çok hassaslar sizlerinde öyle mi?
Çok şükürAslında ilk trimesterda TSH ın 2.5 un altına inmesi istenir yani tam başarı sağlayamadık. Ama hastada otoantikor (anti-tpo) yoksa, T4 hormonu da düşük değilse sorun değil benim bulunduğum değerler, neyse ki buraya uyuyorum![]()
Benim göğüslerimin hem kendisi hem ucundaki koyu halka büyüdü. Ve aynı şekilde de hassaslar. Acaba hamilelik boyunca hep böyle hassas mı olcak merak ediyorumEvet benimde biri bariz şekilde büyük benim sol gögsüm daha büyük endişelenecek birşey yok diye düşünüyorumaynı zamanda çok hassaslar sizlerinde öyle mi?
Ben hala markaya karar veremedim. Bakacağım almak için. Kuru ve catlamaya meyilli cildim var. Zayıfım kendimi bildim bileli ama Bi ara aldığım 7-8 kiloyu verince basenlerde çatlak kaldı ve geçmedi. Şimdi de olacak biliyorum ama amacım minimum düzeyde tutmakBen de hiç beklemiyordum13 haftalık olduk biz. Ve göğsüm çatlak dolu krem sürmek için geç kaldım sanırım. Karnım henüz çatlamadı ama şişiyor artık şimdiden başlicam
![]()
Benim de önce ikisi birden büyümüştü sonra sağ durdu sol hala büyüyor. Normalde de Bi tık daha büyüktü zaten ama bi garip gelmişti böyle olunca. Demek ki bu da normalArkadaşım söylemişti göğüslerden biri büyük biri küçük oluyormuş hamilelikte. Benimde sağ göğsüm bariz büyük
Benim gibi birseye taktı mı takanlar var demek kiSalatalıklı yogurtlu makarnaSoğuk efsane oluyor.
Kabak sıyırma biliyor musun canım? Tencereye zeytinyağı koy üstüne rendelenmiş bir soğan kabakları soyacak ile ince ince boydan dilimle üzerlerine 1 limon sık sonra bunları tencereye ekle kısık ateşte on on beş dk pişir pişince üstüne dereotu koyKızlar akşamları hafif yemek önerileriniz var mı? Malum ağır şeyleri yiyemiyor insan hem hamilelik hem sıcaklar. Hafif olsun diye çevirip çevirip üç beş yemeği tekrarlar oldumBir de iş çıkışı yapacağım için pratik olursa da çok güzel olur
AynenBenim gibi birseye taktı mı takanlar var demek ki![]()
Soğuk yoğurt çorbası. İçine taze naneyi ince ince kıyıp atınca çok ferah gelmişti bana ve nohutu bulguru yogurdu derken besleyici de. Domatesli makarna. Yanına cacık ya da sevdiğiniz tarzda Bi salata. Köz biber ve patlıcan salatası da favorim, içine domates ve biraz maydanoz bence çok güzel gidiyor ve bolca limonla soğuk şekilde. Patates salatası da bulantıma iyi gelmişti. Daha çok salata tarzı ve pişmeden soğuk tüketilen şeyler hem bulantiya iyi geliyor bence hem ferahlatiyor. Yaz kısırı deriz biz bilmiyorum bilir misiniz. Bulguru ıslayıp baharatlari koyuyoruz ama yesillikle değil, domates ve kuru sogan koyuyoruz ve bolca limonlu yine. Bana bu ara sogan koktugu jcin ben domates ve maydanoz koyuyorum. Yesillikle ugrasmayinca pratik oluyor ve hazirlarken kokmuyor. Yemeklerin yanına hep ayran koyuyorum ki mesela yerken çabuk bunaltmasin ferahlatsinKızlar akşamları hafif yemek önerileriniz var mı? Malum ağır şeyleri yiyemiyor insan hem hamilelik hem sıcaklar. Hafif olsun diye çevirip çevirip üç beş yemeği tekrarlar oldumBir de iş çıkışı yapacağım için pratik olursa da çok güzel olur
Kesinlikle asermek çok farklı. Bi de buraya yazmasak da telde herhangi bir sosyal medya platformunda gezerken, tvde reklamlarda ve dizilerde filmlerde her yerde yemek görüyoruz. Dışarı çıkınca illa Bi yemek yapan yerin yanından geçiyoruz ve hatta apartmana girince komsunun yaptigi yemegin kokusu dahi geliyor. Bi şurada okundugu icin rahatsız olunacak Bi durum yok bence. Öneri isteyenler okur faydası olur. Ben de diğer önerileri okuyorum mesela sıkıldım aynı şeylerdenPilav, cacık, salata, çorba, sebze yoğurtlaması, hafif olur diye düşünüyorum. salata ve soslarda zeytinyağı kullanın. Ayçiçek yağı daha ağır sanki, bir de zeytinyağıyla yemek yaparken yağı fazla ısıya maruz bırakmayın. Yemeklere de fazla baharat ve yağ koymayın. Sade sebze haşlaması, patates salatası yiyorum ben genelde. Hatta bu aralar sadece patates yediğim zaman doyuyorum. Aşeren olmaz inşallah ya. Faydası olsun diye söyledim. Bir de canının çekmesi farklıymış aşermek farklıymış. Ben hep aşeriyorum zannederdim canımın çektiği şeyi, meğer aşerince o yemek istediğin şeyin tadı, kokusu hiç yoktan geliyor gibi oldu. Çok garipti
Evet evet özellikle uçları çok hassasEvet benimde biri bariz şekilde büyük benim sol gögsüm daha büyük endişelenecek birşey yok diye düşünüyorumaynı zamanda çok hassaslar sizlerinde öyle mi?
Şmdilik elimde Hindistan cevizi yağı var ama lansinoh alıcam sanırım ek olarakBen hala markaya karar veremedim. Bakacağım almak için. Kuru ve catlamaya meyilli cildim var. Zayıfım kendimi bildim bileli ama Bi ara aldığım 7-8 kiloyu verince basenlerde çatlak kaldı ve geçmedi. Şimdi de olacak biliyorum ama amacım minimum düzeyde tutmakkarar verdiniz mi marka konusunda
Teşekkür ederim. Tuylenme yapıyor mu acaba biliyor musunuz? Bu yönden çekiniyorum ben birsey kullanmaya. Normalde de vücut kremi kullanmiyordum. Ama mecbur birseyler alcamŞmdilik elimde Hindistan cevizi yağı var ama lansinoh alıcam sanırım ek olarak
Mustela ve lierac arastiracaktim lansinoh da bakayim ne yorumları var uzun sure kullananlarin acabaŞmdilik elimde Hindistan cevizi yağı var ama lansinoh alıcam sanırım ek olarak
Evet buna katılıyorum, bazen yemek ismi duymak bile mide bulandırıyor. Hatta çok saçma gelecek ama bazı şeyler, mesela bir nesne, bir yazı ya da normal bir renk bile mide bulandırıyor. Garip bir durumKesinlikle asermek çok farklı. Bi de buraya yazmasak da telde herhangi bir sosyal medya platformunda gezerken, tvde reklamlarda ve dizilerde filmlerde her yerde yemek görüyoruz. Dışarı çıkınca illa Bi yemek yapan yerin yanından geçiyoruz ve hatta apartmana girince komsunun yaptigi yemegin kokusu dahi geliyor. Bi şurada okundugu icin rahatsız olunacak Bi durum yok bence. Öneri isteyenler okur faydası olur. Ben de diğer önerileri okuyorum mesela sıkıldım aynı şeylerdenmesajın başında yemek gören devamını okumasın artık istemezse
Bi ara midem bulanıyordu yemek adı dahi duyunca. Yemekli msj gördüm mü geçiyordum hepsini okumuyordum bu kadar yani
![]()
Günümüz günümüze uymuyor. En basiti hamileliğin başlarında soğan piyaz falan canım istiyordu yemegin yanına bol limonlu tuzlu yapıp koyuyordum. Şimdi kokusuna tahammül edemiyorum. Sadece pişmiş yemekte olunca o da çok az konulursa rahatsız etmiyor. Haftaya ne olur belirsizEvet buna katılıyorum, bazen yemek ismi duymak bile mide bulandırıyor. Hatta çok saçma gelecek ama bazı şeyler, mesela bir nesne, bir yazı ya da normal bir renk bile mide bulandırıyor. Garip bir durum
Her dakka yeni bir güncelleme gelebilirGünümüz günümüze uymuyor. En basiti hamileliğin başlarında soğan piyaz falan canım istiyordu yemegin yanına bol limonlu tuzlu yapıp koyuyordum. Şimdi kokusuna tahammül edemiyorum. Sadece pişmiş yemekte olunca o da çok az konulursa rahatsız etmiyor. Haftaya ne olur belirsiz![]()
Ay hayır, onlara güven olmaz. Aldım der almaz, almayı unutur bilmem ne yapar. En iyisi biz kendi başımızın çaresine bakmaya devamKızlar erkekler için doğum kontrol hapı üretilmiş. Napıcam diye düşünüyordumGünün en iyi haberi..
KesinlikleHer dakka yeni bir güncelleme gelebilir![]()