Allahım sağlıkla bağışlasın yavrularımızı bize. AMİN.
Senin belli mi cinsiyeti?
AMİN canım bizimde geçen hafta kesinleşti, cihangire arkadaş geliyor bizimde oğluşumuz olacak Allahın izniyle:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım sağlıkla bağışlasın yavrularımızı bize. AMİN.
Senin belli mi cinsiyeti?
maşallah canım kocaman lmuşinşallah sağ salim kucağına aldığın günleride görürsün bende hazırlanıyorum şimdi çıkcam birazdan ilk önce iğnemi vurdurup saonrada muayeneye gitcem inşallah bende cinsiyetini öğrenirim bugün dr söylicem dedi ama yinede belli olmaz benim göbek yağlı olduğundan zor görülüyor keşke zayıf olsaydım
![]()
AMİN canım bizimde geçen hafta kesinleşti, cihangire arkadaş geliyor bizimde oğluşumuz olacak Allahın izniyle:)
Canim oncelikle.masaAllah bebisine ama senin icin uzuldm cok gecmis olsun su siralar ben de antibiyotik kullandigim icin merak ettim hangi ilac ve kac mg ins bi an once iyilesirsin
Biz geldik :) kocaman olmuş benim Hena'm. 19 cm boyu 210 gr ağırlığı ar hala onden gidiyoruz normal beklenen tarih 20 Eylül olduğunu söyledi ama değişebilirmiş bakalım belki de eski tarihine geleceğiz belli olmaz :) sırtımda çıkan sivilceler için antibiyotik tedavisine başlamamız gerekiyor hemen dedi enfeksiyonel bir durum gib duruyor dedi ben şimdilik bebeğe zararı olmayan bir ilaç yazıyorum ama cildiyeye de mutlaka görün dedi. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason için çağırdı ama biz baska yere gitcez burda sadece cd ve ultrason çıktısı veriyorlar biz fotoğrafta istiyoruz çoklu bir sekilde :) kızımın bacakları cok uzunmuş. Bi arada parmağını emiyordu cok duygulandım çikolata yemeyi unutmuşum oyle gittim ve yine de yaramazım yerinde durmadı bizden bukadar :))
Eki Görüntüle 1080257
Acırsa da yaz canım haberim olsun :) Psikolojik olarak hazırlıyım kendimi :)
Bu hafta bir gün tiroid için kan vermeye gidicem ben de. Hamielik boyunca hep delindi her tarafım :)))))) Hamileliğim bitse de her ay kan vermek zorunda kalmasam hayırlısıyla..
Sen cildiyeye git. Ben de ara sıra baş ağrım oluyor dedim. Minoset ya da parol içebilirsin dedi ama hiç içmedim. Ne gerek var ki. Hep ağrı olacak. Her ağrıdığında içersem ilaç delisi olurum :/ Zaten demir ve troid kullanıyorum mecburi olarak.
Sen demir ilacını alıyorsun dimi?
AMİN canımEneeem :)) Çok erkek annesi olduk burada :)) Allahım bu konudaki herkesin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.AMİN.
Adı belli mi? :)
tesekkür ediyoruz :) evet suratımda zaten cıktı hormonlar dedik ama sırtımın hali bi fena. doktorda ilk doğal olabilir sivilceler kalcada da cıkabilir dedi. annem oyle değil doktor hanım bizimkiler cok farklı ve oldukca coklar diyince doktor sırtıma baktı evet bu enfeksiyonel olabilir dedi cok çirkinleştim ben sanırım :s kız bebek gercekten alırmıs annesinin güzelliğini
Kızlar ya çok moralim bozuk eşimin babası 2 haftadır çıkmadı yoğun bakımdan dolayısıyla eşimde çok üzgün kendini iyice kapattı bendeyardım edemiyorum.hamileliliğimin tadına varamıyorum belki çok bencil davranıyorum ama eşime çok yardımcı olmaya çalıştım yemek ye yok üstünü değiştir yok ee bende pes ediyorum bazen dün kızdım benimde azcık olsun ilgiye ihtiyacım var diye ama sonradan üzüldüm.. ne yapmalıyım akıl verin lütfen 2 senedir hamile kalmak için beklerken şimdi en azından mutlu olmak istiyorum..
maşallah canım yakocaman olmuş prensesin .öle kocaman görünce bende heveslendim hemen gidesim geldi doktora bende cumartesiyi bekllicem artık :))
Biz geldik :) kocaman olmuş benim Hena'm. 19 cm boyu 210 gr ağırlığı ar hala onden gidiyoruz normal beklenen tarih 20 Eylül olduğunu söyledi ama değişebilirmiş bakalım belki de eski tarihine geleceğiz belli olmaz :) sırtımda çıkan sivilceler için antibiyotik tedavisine başlamamız gerekiyor hemen dedi enfeksiyonel bir durum gib duruyor dedi ben şimdilik bebeğe zararı olmayan bir ilaç yazıyorum ama cildiyeye de mutlaka görün dedi. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason için çağırdı ama biz baska yere gitcez burda sadece cd ve ultrason çıktısı veriyorlar biz fotoğrafta istiyoruz çoklu bir sekilde :) kızımın bacakları cok uzunmuş. Bi arada parmağını emiyordu cok duygulandım çikolata yemeyi unutmuşum oyle gittim ve yine de yaramazım yerinde durmadı bizden bukadar :))
Eki Görüntüle 1080257
ya verdi bana da demir ilacı sonunda. almasam olmaz mı dedim olmaz dedi. herseyi bitkilerden sebzelerden karsılayamazsın dedi. ama ben de kücükken anemi derecesinde kansızlık vardı okadar kullandım ki bu ilaçları hiç bir halta yaramadı. güvenim kalmadı acıkcası. ilaçları bıraktım keçiboynuzu pekmezi sıkma meyve sularıyla abartmıyorum sana 6 ayda kendime geldim tüm depolarım doldu. doktor verdi ama benim yine içimden kulanmak gelmiyor bu ilacı. ilaçların hiç birisini sevmiyorummm :s
aaa hayır görmedim sanırım rumuz tanıdık gelmedi ne yazmıştın
:)) git canım git biz 2 haftada bir gidiyoruz elimizde büsürü ultrason goruntusu var uuff cok ozluyor insan kuzusunu ya ne kadar buyurse buyusun ne kadar sağlıklı olursa olsun gidip gormek varlığıyla mutlu olmak istiyorsun. git canım git gitte sende cinsiyetini oğren gel haber ver bizede :)
çok tatlısın aşkolsun ne çirkinleşmesibenim de lekelerim arttı yüzümdeki, hafif çilli bi insanım şimdi belirginleşti ama nasılsa geçici bunlar inşallah geçicek önemli olan sağlık
![]()
AMİN canım
ilk ismi yusuf olacak Allahın izniyle, ikinciyi netleştiremedik daha:)
Ewt ben emzirirken hamile kaldigim icin artik sanirim vucudumda hic kalsiyum falan kalmadi sabirla bekliyorum agrilarin dinmesini ama dayanilcak gibi degil resmen zonkluyor( sen de ihmal etme bence..
Aman ihmal etme benim oldugum raddeye gelme gercekten cok zor bi durumdayim agriyan disimin oldugu tarafa yatamiyorum bile artik nasil bir iltihapsa ins gecer ve kanal tedavisiyle ben de rahata erisirimsana da simdiden gecmis olsn cnm
tesekkür ederimm ama o senin çillerini güzelliğibayılırım ben çillere hemde o burunda cıkanlar olur boyle yazdan yaza cok hos duruyor bence. benimde yaz olunca sadece burnumda çillerim cıkar
![]()
gercekten öle canım özledim bebeğimi.ya canım sen ne zaman hissettin ilk bebeğinin hareketini kaçıncı haftaydı ben bir kez hissettim o da bebişin hareketimi değilmi emin değilim