2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
İnş. Sıkıntılarımız geçer canım. Ama bu ağrılar normalde olsa insan daha da zorlar ama şimdi daha farklı oluyor değilmi :D

Canım ben eşimi inan hiç sıkmam ki evden gider zaten çalışıyoruz bi hafta sonu var onuda benmle geçirmez, akşam sekiz olur daha yok ortada ben ancak o zman ararım gelmiyormusun işte yemek yiyelim falan diye. Ben hiç anlam veremiyorum. Ayrı yatmasına daha başka şeyleride var sesimi bile çıkartmıyorum ama üzülüyorum.

Cnm anlattığın gibiyse hiç sıkmıyorsun ki , bence konuşmalısın özlüyorum seni falan de , ailene biraz daha vakit ayır neden böyle yapıyorsun desen .
Birlikte hafta sonları vakit geçirelim bak bebeğimiz oluyor ona alışveriş yapalım butiklere bakalım falan , dışarı çıkalım piknik yapalım gibi konuşsan
üzülme lütfen belki bir problemi vardır onu anlamaya çalış ,

Aynen öyle canim simdi daha farklı katlaniyoruz :))

Ben esimi mesala çok sıkıyorum yalan söyleyemem bana bisey söylemeden birşeyler yaparsa kiziyorum :)) ama benim Esim sakindir huyludur huyuma gider yapar istedikleri üzmez sağolsun. Ama nazi insanların yapisida senin esin gibi oluyor tatillerde eşiyle ilgilenmez. Daha dun komsumla bunu konuşuyorduk onun esi de öyle o da çok üzülüyordu . ama 8 sene olmuş hep ayniymis değiştirememiş . muhtemelen senin eşinin yapisi da bu değiştiremezsin ancak alışırsın . sen yılarsın onu değiştirmeye calismaktan o yilmaz :))) erkekler boyle ne yazikki . üzülmez misin canim benim ben bile üzüldüm yani sen hamileyken boyle yapiyor olmasına. Zaten duygusal ve bir o kadar da zor bir donem . anlayışlı olmali ben yatak değiştirmesine takildim çok garip yani ne olursa olsun sana sarilip ayni yatakta uyumali. Belki de işlerinde bi sıkıntı vardır kafasi yoğundur dalgin da olabilir üzülmemeye caliş olmadi içindekileri güzel bir dille anlat konuş onunla
Tşk. ederim canım moral verdiğin için biraz olsun insan birileriyle paylaşmazsa daha kötü oluyor..

Canım bana çok kilo gitmez :( çok kilo almamalıyım dikkatli ilerlemem lazım , abur cubur çok yemiyorum önceden iş yerinde aralarda yerdim şimdi onun yerine meyve yiyorum . Tabiki önemli olan bebişlerimizin sağlığı :16:

benm doktorumda kilo almaman gerekli dedi boyuma göre kilom varmış 56 kiloyum şimdi 150 boyum olduğu için. fazla geliyor tabi...

günaydın arkadaşlar nasılsınız? Bende aşırı baş ağrısı oluyor bazen kafamı kaldıramıyorum. Birde canım çok sıkılıyor eşime hareketlerine. Bilmiyorum yani ne olacaksa bebeğe de etkisi oluyor ama. Kocam yeni yeni kurallar getirdi kendince. Nereye gidip geldiğini ben sormuycakmışım gerekirse kendi dermiş. Nerdesin diye hiç birşey demeyecekmişim. hareketlerine eleştiri yaptırmıyor zaten. birde ayrı yatıyor benimle yatınca beli ağrıyormuş.

Canım bende de baş ağrısı arada oluyor bende oyalanmaya çalışıyorum olmazsa karanlık ve sessiz bir ortamda uyuyorum,uyanınca geçmiş oluyor şükür..
Kocan daha önce bu tarz hareketleri var mıydı acaba birde ilk bebek mi bazı erkekler sorumluluk düşüncesine hemen alışamayıp bu tarz tepkiler verebilirlermiş belki ondandır.Biraz daha sabret olmadı karşına al sakin sakin konuşmayı dene belki davranışlarının farkına varır..Sen bebeğini düşün o zaman moralin yerine gelir onlar mutluluk kaynağımız:)

Günaydın kızlaaaar,

Dün detaylı ultrasona girdik :) kızıma doyamasamda yarım saate yakın bir zaman geçirdik..Muhteşemdi.
Çok şükür her şey yolunda. Ankarada ki meşhur Eyüp Ekici'ye gittim. Çok doğru bir tercih yaptığımı adamı görür görmez anladım, nasıl sıcak ve babacandı. Tek tek anlattı, bilgi verdi. Çok başarılı geçti.
Amniyosentezi kadın doğumcum istiyor ama ben dünkü sonuca göre yaptırmamaya karar verdim.

Umarım hepinizden iyi haberler gelir. İnsan bazen güzel şeyler duymaya ihtiyaç duyuyor :)
Gününüz mutlu geçsin.

Cnm anlattığın gibiyse hiç sıkmıyorsun ki , bence konuşmalısın özlüyorum seni falan de , ailene biraz daha vakit ayır neden böyle yapıyorsun desen .
Birlikte hafta sonları vakit geçirelim bak bebeğimiz oluyor ona alışveriş yapalım butiklere bakalım falan , dışarı çıkalım piknik yapalım gibi konuşsan
üzülme lütfen belki bir problemi vardır onu anlamaya çalış ,

Çok güzel söylemişsin canım. Aslında diyorumda içimdekileri biriktirdiğim için biraz isyanlı birşekilde söylüyorum :D

Tşk. ederim canım moral verdiğin için biraz olsun insan birileriyle paylaşmazsa daha kötü oluyor..

benm doktorumda kilo almaman gerekli dedi boyuma göre kilom varmış 56 kiloyum şimdi 150 boyum olduğu için. fazla geliyor tabi...

Rica ederim canim benim kesinlikle öyle paylaşınca insan kendini daha iyi hissediyor burasi tam bizlik bir yer :)) iyi ki varız sıkıntımızı derdimizi mutluluğumuzu heyecanimizi paylaşıyoruz :))

Canım bende de baş ağrısı arada oluyor bende oyalanmaya çalışıyorum olmazsa karanlık ve sessiz bir ortamda uyuyorum,uyanınca geçmiş oluyor şükür..
Kocan daha önce bu tarz hareketleri var mıydı acaba birde ilk bebek mi bazı erkekler sorumluluk düşüncesine hemen alışamayıp bu tarz tepkiler verebilirlermiş belki ondandır.Biraz daha sabret olmadı karşına al sakin sakin konuşmayı dene belki davranışlarının farkına varır..Sen bebeğini düşün o zaman moralin yerine gelir onlar mutluluk kaynağımız:)

daha ilk bebeğimiz canım evlenenlide bir buçuk yıl falan oldu bu hareketleri bebek olmadan öncede vardı. seni çanta gibi yanımda taşıyamam falan sensiz daha raht ediyorum gibi şeyler söylüyordu öncedende

Günaydın kızlaaaar,

Dün detaylı ultrasona girdik :) kızıma doyamasamda yarım saate yakın bir zaman geçirdik..Muhteşemdi.
Çok şükür her şey yolunda. Ankarada ki meşhur Eyüp Ekici'ye gittim. Çok doğru bir tercih yaptığımı adamı görür görmez anladım, nasıl sıcak ve babacandı. Tek tek anlattı, bilgi verdi. Çok başarılı geçti.
Amniyosentezi kadın doğumcum istiyor ama ben dünkü sonuca göre yaptırmamaya karar verdim.

Umarım hepinizden iyi haberler gelir. İnsan bazen güzel şeyler duymaya ihtiyaç duyuyor :)
Gününüz mutlu geçsin.

Çok şükür güzel haberlerle geldin , bir doktora bağımlı kalmamak gerekir doktorun sıcaklığı ve bilgisi tabi çok önemli bebişelrimiz sağlıkla gelsinler inş .:)

Günaydın şeker anneler :16:

Bugün trendyolda hamile giyim günü bence bi bakın :49: ben kendime bi kot şort aldım yazın giyerim oohh :32:

Gunaydiiinnnn;) masallah henaya yaramazlik yapmaya baslamis:))masallah senin gobegin baya cikmis. Ama zayif oldugun icin oyle sanirim . Hemde bizden biraz buyuksun tabi;) ben biraz balik etli oldugum icin o kadar cikmada, sanki yana dogru genisledi. Seninki sivri duruyor. Bide erkek bebekte gobek sivri olur derler. Masallah butun hurafeleri curuttuk.
Diger arkadaslarada guzel gunler diliyorum, kontrolune cok olanlara sabir diliyorum:))

Canımm aslında okadar büyük değilim sizden ya sat göre 18. Haftadayım ultrasona göre 19. Haftadayım ama herkes eşitlenir yakında diyor bakalım bekliyoruz. Evet benim karnım sivri ama sanki bu aralar birazcık yuvarlaklaşmaya basladı gibi bilemedim :)) ama evet bütün hurafeler en azından bende çürüdü Rus, Çin takvimi yüzük olayı sonra tatlı yedim hep ve karnımda sivri :) bide gayette erken gördük kızımın kız olduğunu :)) tek tutan şey gerçekten kızım güzelliğimi alıyor teyzesi :) ve dediğin gibi gercekten cok yaramaz dün dik duramadım daha şimdiden yaramazlık yapıyor işimiz var büyüyünce :)

daha ilk bebeğimiz canım evlenenlide bir buçuk yıl falan oldu bu hareketleri bebek olmadan öncede vardı. seni çanta gibi yanımda taşıyamam falan sensiz daha raht ediyorum gibi şeyler söylüyordu öncedende

Canımm kaçırdım galiba noldu?

:29:canım benim perşembe gününden itibaren burdayımm bilgisayar evde olucak buraya girerim rahatlıkla :16:

iyiyiz canım oğlum kıpır kıpır eşimde bende oğlumda ailece çok iyiyiz çok şükürr memlekete gittik haftasonu ondan öncede 23 nisan çalışmaları oluyordu eşimde bilgisayarı okula götürüyordu telde net yok o yüzden giremiyordum 23 nisandan sonra bilgisayar evde olcak girerim artık az kaldii :52:canim benim beni sormuşsun sağol canım bende sizleri merak ettim çok özledim haa benim kıyafetler artık sıkıyor ama sadece 600 gr almişim oda göbektenn pantolonlarım sıkıyor 24 nisanda merkeze gideceğim alışveriş yapmaya yeni ciciler alıcaz kızlarr bu kaşıntılar niye oluyor biliyormusunuz çatlak olacaği için ben kaşıdım göbeğimde 2 çatlak oldu çok morelim bozuldu ama oğlum iyi olsunda ben katlanırımm :16: canım sen nasılsın neler yapıyorsun

Çatlak mı. Ne çabuk çatlak oldu böyle.. O zaman senin göbişin çok mu büyüdü ki. Şaşırdım şimdi.

o zaman bence sakince konuş sonuçta bu normal bir zaman değil daha hassas olduğunu söyle.. umarım anlayışlı olur eşinde

Günaydın kızlaaaar,

Gününüz mutlu geçsin.
Çok şükür her şey normal çıkmış, gözün aydın:))

Detaylı ultrason için erken değil mi? Ben 22. haftada yaptırıcam:)

Günaydın kızlaaaar,

Gününüz mutlu geçsin.

gözünaydın canım cok sevindim.neler anlattı yarım saatte merak ettim paylaşırmısın bizimle ???

Günaydın kızlaaaar,

Gününüz mutlu geçsin.

Canım hayırlı uğurlu olsun ayrıntılı ultrason için insinden neden gittin yani daha erken değilmiydi ki benim doktorum beni 21. Haftamda çağırdı ama ben 22. Haftamda gitcem daha ne daha anlaşılır olsun diye. Demek herseyini gördün kızının yarım saat boyunca hemde :)) bu cok güzel birsey bend istiyorum yarım saat boyunca kızımı görmek seyret cd ve fotoğrafta verdilermi canım? Bence de aminoaentezi yaptırmana gerek yok birsey olsa çıkardı zaten ayrıntılı ultrasonda

Günaydın güzel annecikler ve bebişleri. Güzel bir gün bizimle olsun inşallah. Dün gece tam yatmak için salondan kalkacağım vakit Hena'm sanırım ki ayağını koydu göbek deliğimin hemen yanına. Ama ne kadar kötü bir ağrıydı o oyle. Resmen gerildi karnım hissettim dik duramadım hiç birsey yapamadım. Annemde diyor poposunu dayadı Sultan heralde :)) biraz öksürdüm belki doner diye yok dedim çikolata yiyim ben azıcık yedim hemen düzeldi ohh be dedim seni yaramaz işimiz var seninle daha şimdiden :)

Günaydın canım :16: ne güzelmiş ya yaramaza bak sen şimdiden annesine ne numaralar yapıyor :emir_bebek: ben daha hissetmiyorum :14: bi de bikaç gündür sol tarafımda bir ağrı var bıçak saplanır gibi oluyor inşallah normaldir, haftaya kontrolümüz var iple çekiyorum

Çok şükür her şey normal çıkmış, gözün aydın:))

Detaylı ultrason için erken değil mi? Ben 22. haftada yaptırıcam:)

Çok şükür canım..Haklısın, erken yaptırdım. Nedeni ise kadın doğumcumun amniyosentez istemesindendi. Ben istemedeğim için detaylıyı 17.haftada yaptırıp sonucuna göre karar verme yolunu seçtik. 20.haftadan önce yapmayan doktorlar var ama olsun, içim rahatladı. Haftaya eşimle kısa bir tatil yapacaktık, en azından kafamız rahat gideceğiz :)

Back
X