2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar ben bugün beta hvg testi yaptırdı 0.695 çıktı ilk defa böyle bir sonuc gördüm tahlilde yüksek ok şeklinde görünüyor sizce gebelik varmı bir bilgisi olanlar cevaplaya bilirmsnz

bakalım ne zamana kadar önde devam edecek ama ben sanıyorum ki yakında gelir kendi aralığına :) cunku sanırım biyerden sonra eşitleniyormuş beklenen doğum tarihi ve sat. bakalıom bizde eşitlenecekmi yoksa bu şekilde mi doğuma gideceğiz :) teşekkür ederiz bilinçli annemiz

Doğu genelde 1-2 hafta onde çıkardı 5 ayından sonra haftasında çıktı genelde beklenn doğum tarihine aldanma ben 38+5te doğurdum ssancımm gelmişti norml yapcksan günün vaktin ne zamanda o zaman olur sıpalrr yer mekan dinlemiyor😊

ayaklarımin üstü ve bileklerim vede az daha üstü öyle fena kaşiniyorkiiii! napicaz bilmiyorum.Kupkuruda kanıtiyorumda.hamilelikden öncede böyleydi. ama biraz daha fazla 2.5 yıldır bununla uğraşıyorum.:((((

Cânim günaydın. O kaşıntı bende de vardı gece uyuyamıyordum ayağımın kaşınmasından hatta benim ayağımın altıda kaşınıyordu ama cok şükür gecti. Neden oluyormuş bu bi fikrim varmı

haklısın canım benimde yakınlarım var öyle ismini taşıyamayan çocuk çok ağlıyor hep hasta yaramaz ama kuran ı kerimdeki şura müslümanlara birbirlerine danışarak iş yapmaları demek esmaül hüsnada hüsna güzel demek esma isimler birleşince allahın güzel isimlerini simgeler ama sadece esma isimler demek o yüzden sevmedim ben ama eşim beni kızdırmak için esma şuranın annesi diyo çok kızıyorum anlamlı isimler istiyorum kızım için esmanın diğer anlamı işitmek kim kızını işitmek diye çağırırki bile bile eskiler bilmediğinden koyuyormuş o ismi bizimkinin babaennesinin adı babası annesine çok düşkünmüş babası sevinsin diye koyuyo ben illa benim dediğim demiyorum zaten oğlan olursa ilk ismi babasının ismi olcak beraber beğendiğimiz anlamlı bir isim istiyorum bakalım ne yapcaz sırf bu yüzden erkek istiyorum hayırlısıyla

Doğrudur canım ben dediğim gibi cok anlamıyorum bu işlerden sadece sana bilgi vermek istedim. Ya kıyamam sana sen koy yada son sözü sen söyle isim konusunda cunku taşıyan tüm zorluğu çeken biziz. Ben eşime oyle söyledim dedim ben taşıyorum bem çekiyorum tüm sıkıntısını isim benim hakkım tüm beğendiğim isimleri söyledim üstüne kura çektik ne biliyim olması sizde kura yapabilirsiniz

Doğu genelde 1-2 hafta onde çıkardı 5 ayından sonra haftasında çıktı genelde beklenn doğum tarihine aldanma ben 38+5te doğurdum ssancımm gelmişti norml yapcksan günün vaktin ne zamanda o zaman olur sıpalrr yer mekan dinlemiyor😊

Günaydın canım doktorum sezeryana saha yakın olduğunu söyledi ama zamanı gelince konuşacağımızı söyledi yinede. Sezeryan olursa vaktini bekliyorlar peki?

Günaydın güzel annecikler ve bebişleri. Güzel bir gün bizimle olsun inşallah. Dün gece tam yatmak için salondan kalkacağım vakit Hena'm sanırım ki ayağını koydu göbek deliğimin hemen yanına. Ama ne kadar kötü bir ağrıydı o oyle. Resmen gerildi karnım hissettim dik duramadım hiç birsey yapamadım. Annemde diyor poposunu dayadı Sultan heralde :)) biraz öksürdüm belki doner diye yok dedim çikolata yiyim ben azıcık yedim hemen düzeldi ohh be dedim seni yaramaz işimiz var seninle daha şimdiden :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın annişler :)) dün hiç sizinle olamadim desem yeri çok başım ağrıyordu. Şu baş ağrısına birşey bulamadim çok kötü oluyorum . bu arada doktor parolu çok içme dedi zarar verebilirmis bende içmeden geçmesini bekledim çok şükür ki bugün iyiyim :)) 16+1 olduk bugün kocaman oluyoruz büyüyoruz :)) hep rüyamda bebeğimi görüyorum onunla uğraşıyorum aklim hep inşa iyi mi değil mi diye düşünmekten kafayı yicem :)) pazartesi randevumuz ama ben cuma dayanamayıp gidicem sanırım çok özledim :)) benden böyle kızlar :) bulutlu bir gün ama inşallah güzel bir gün olur hepimiz için bebişimle sizi kocaman öpüyoruz teyzeleri :))

arkadaşlar istanbul anadolu yakasında medicanaya giden var mı bilgi almak istiyorum

günaydın arkadaşlar nasılsınız? Bende aşırı baş ağrısı oluyor bazen kafamı kaldıramıyorum. Birde canım çok sıkılıyor eşime hareketlerine. Bilmiyorum yani ne olacaksa bebeğe de etkisi oluyor ama. Kocam yeni yeni kurallar getirdi kendince. Nereye gidip geldiğini ben sormuycakmışım gerekirse kendi dermiş. Nerdesin diye hiç birşey demeyecekmişim. hareketlerine eleştiri yaptırmıyor zaten. birde ayrı yatıyor benimle yatınca beli ağrıyormuş.

Evet çok şükür ya, şimdi bizimki açık görüş mü kapalı görüş mü tam bilemedim ama kapalı görüş herhalde çünkü dokunamıyoruz miniklerimize:) Ya biz yarın yine 22:40ta gidecez, artık beklemeleri geçtim o saatte baskülde ekstra kilolu çıkmaktan korkuyorum:) yarın çok az yiyip gitmem lazım ama haksızlık bence bu bize:)
Hata yapacağını düşünmüyorum ama yine o şu an net değil dediği için ismiyle çağırmak için bu haftayı bekledik, yoksa üç haftadır pembe butiklere bakıyorum ben zaten:)

Ay ne güzel, güle güle kullan tatlım:) benim daha gelmedi ve birkaç gündür karın ve göğüs bölgemde kaşıntılar oluyor, hemüz erken aslında ama ben yinede korkuyorum ve dört gözle bekliyorum gelmesini.
Kullanma talimatı var mı içinde, günde 1 kez mi 2 kez mi kullanılması gerekiyor?

Günaydın cnm :) bugün gidiyorsun hayırlısıyla , güzel haberlerle bekliyor olacağız seni , doktor bey sana net değil demiş. Bana net değil demedi, bacaklarının arasında bir şey göremiyorum dedi. Sağlıklı olsunlar da :) senin de randevun baya geç bana da hep o saatlerde veriyorlar ,fakat haftaya olan randevum 6, 30 da akşamları dediğin gibi tartı farklı tartıyor galiba, ben dün tartıldım 62.20 geldim , doktor bey in yanında hep fazla çıkıyor

Günaydın kızlar bende de baş ağrısı oluyor hatta bayaa bide hapşırırken kasıklarıma bıçak giriyo sanki napacaz böyle benm kalça kemiklerimi resmen eziyorlar acıyo göbekte kaşıntı bendede var ilaçlarım bitti onları yazdıracam

Bide sağlık ocağında kalp atışlarını dinlediniz mi hiç

Günaydın güzel annecikler ve bebişleri. Güzel bir gün bizimle olsun inşallah. Dün gece tam yatmak için salondan kalkacağım vakit Hena'm sanırım ki ayağını koydu göbek deliğimin hemen yanına. Ama ne kadar kötü bir ağrıydı o oyle. Resmen gerildi karnım hissettim dik duramadım hiç birsey yapamadım. Annemde diyor poposunu dayadı Sultan heralde :)) biraz öksürdüm belki doner diye yok dedim çikolata yiyim ben azıcık yedim hemen düzeldi ohh be dedim seni yaramaz işimiz var seninle daha şimdiden :)
Gunaydiiinnnn;) masallah henaya yaramazlik yapmaya baslamis:))masallah senin gobegin baya cikmis. Ama zayif oldugun icin oyle sanirim . Hemde bizden biraz buyuksun tabi;) ben biraz balik etli oldugum icin o kadar cikmada, sanki yana dogru genisledi. Seninki sivri duruyor. Bide erkek bebekte gobek sivri olur derler. Masallah butun hurafeleri curuttuk.
Diger arkadaslarada guzel gunler diliyorum, kontrolune cok olanlara sabir diliyorum:))

kızlar günaydınn..:))bugun yataktan zor kalktım nasıl bir ağırlık var üstümde anlatamam.sağlıklı,mutlu,güzel gün geçiririz inşallah.

:D maşallah canım... Biz daha hissedemedik bebeğin hareketlerini :D

Günaydın annişler :)) dün hiç sizinle olamadim desem yeri çok başım ağrıyordu. Şu baş ağrısına birşey bulamadim çok kötü oluyorum . bu arada doktor parolu çok içme dedi zarar verebilirmis bende içmeden geçmesini bekledim çok şükür ki bugün iyiyim :)) 16+1 olduk bugün kocaman oluyoruz büyüyoruz :)) hep rüyamda bebeğimi görüyorum onunla uğraşıyorum aklim hep inşa iyi mi değil mi diye düşünmekten kafayı yicem :)) pazartesi randevumuz ama ben cuma dayanamayıp gidicem sanırım çok özledim :)) benden böyle kızlar :) bulutlu bir gün ama inşallah güzel bir gün olur hepimiz için bebişimle sizi kocaman öpüyoruz teyzeleri :))

Bendede çok kötü baş ağrısı oluyor sabah başlıyor akşama kadar geçmiyor. Doktora söyledim önemsemedi pek fazla. iş yerindede arada gözlerim gidiyor ondan sonra bir baş ağrısı musallar oluyor..

Günaydın cnm :) bugün gidiyorsun hayırlısıyla , güzel haberlerle bekliyor olacağız seni , doktor bey sana net değil demiş. Bana net değil demedi, bacaklarının arasında bir şey göremiyorum dedi. Sağlıklı olsunlar da :) senin de randevun baya geç bana da hep o saatlerde veriyorlar ,fakat haftaya olan randevum 6, 30 da akşamları dediğin gibi tartı farklı tartıyor galiba, ben dün tartıldım 62.20 geldim , doktor bey in yanında hep fazla çıkıyor

bir iki kilo farktan birşey olmaz arkadaşlar kiloları takmayın. ekmek abur cubur yemeyin. bebeğimiz sağlıklı olursa gerisi sonradan düzelir.

günaydın arkadaşlar nasılsınız? Bende aşırı baş ağrısı oluyor bazen kafamı kaldıramıyorum. Birde canım çok sıkılıyor eşime hareketlerine. Bilmiyorum yani ne olacaksa bebeğe de etkisi oluyor ama. Kocam yeni yeni kurallar getirdi kendince. Nereye gidip geldiğini ben sormuycakmışım gerekirse kendi dermiş. Nerdesin diye hiç birşey demeyecekmişim. hareketlerine eleştiri yaptırmıyor zaten. birde ayrı yatıyor benimle yatınca beli ağrıyormuş.

Baş ağrısı bende o kadar çok ki artik ağrıdığında sinirlerim bozuluuo ağlıyorum. Yemek yiyemiyorum istifra ediyorum :( ilacta kullanamiyoruz mahvoluyoruz valla :(( ayıp etmiş eşin seninle yatmamasi kotu bi hareket bence bana yapsa eşim çok kotu olurdum yani çok üzüldüm :(( niye boyle ters tepkiler veriuorki sana acaba çok mu üstüne gidiyorsun sıkboğaz ediyorsun ? Hic bisey yapmayip sana boyle yapıyorsa ayip ediyor yani canim ne diyim.. Sen bebegini düşün bosver

Baş ağrısı bende o kadar çok ki artik ağrıdığında sinirlerim bozuluuo ağlıyorum. Yemek yiyemiyorum istifra ediyorum :( ilacta kullanamiyoruz mahvoluyoruz valla :(( ayıp etmiş eşin seninle yatmamasi kotu bi hareket bence bana yapsa eşim çok kotu olurdum yani çok üzüldüm :(( niye boyle ters tepkiler veriuorki sana acaba çok mu üstüne gidiyorsun sıkboğaz ediyorsun ? Hic bisey yapmayip sana boyle yapıyorsa ayip ediyor yani canim ne diyim.. Sen bebegini düşün bosver

İnş. Sıkıntılarımız geçer canım. Ama bu ağrılar normalde olsa insan daha da zorlar ama şimdi daha farklı oluyor değilmi :D

Canım ben eşimi inan hiç sıkmam ki evden gider zaten çalışıyoruz bi hafta sonu var onuda benmle geçirmez, akşam sekiz olur daha yok ortada ben ancak o zman ararım gelmiyormusun işte yemek yiyelim falan diye. Ben hiç anlam veremiyorum. Ayrı yatmasına daha başka şeyleride var sesimi bile çıkartmıyorum ama üzülüyorum.

çok geçmiş olsun canım inşalalh bir an önce sağlığına kavusur. ama eşinede hak ver bence .yaşadığı çok zor.sen onun yanında ol bu zor zamanlarında. mutluluğunuda yaşarsın allahın izniyle ..

Sağol inşallah dediğin gibi olur.Zaten dün ikimizde alttan alarak sarıldık hallettik arada oluyor sanırım böyle duygu patlamaları:)

İnş. Sıkıntılarımız geçer canım. Ama bu ağrılar normalde olsa insan daha da zorlar ama şimdi daha farklı oluyor değilmi :D

Canım ben eşimi inan hiç sıkmam ki evden gider zaten çalışıyoruz bi hafta sonu var onuda benmle geçirmez, akşam sekiz olur daha yok ortada ben ancak o zman ararım gelmiyormusun işte yemek yiyelim falan diye. Ben hiç anlam veremiyorum. Ayrı yatmasına daha başka şeyleride var sesimi bile çıkartmıyorum ama üzülüyorum.

Aynen öyle canim simdi daha farklı katlaniyoruz :))

Ben esimi mesala çok sıkıyorum yalan söyleyemem bana bisey söylemeden birşeyler yaparsa kiziyorum :)) ama benim Esim sakindir huyludur huyuma gider yapar istedikleri üzmez sağolsun. Ama nazi insanların yapisida senin esin gibi oluyor tatillerde eşiyle ilgilenmez. Daha dun komsumla bunu konuşuyorduk onun esi de öyle o da çok üzülüyordu . ama 8 sene olmuş hep ayniymis değiştirememiş . muhtemelen senin eşinin yapisi da bu değiştiremezsin ancak alışırsın . sen yılarsın onu değiştirmeye calismaktan o yilmaz :))) erkekler boyle ne yazikki . üzülmez misin canim benim ben bile üzüldüm yani sen hamileyken boyle yapiyor olmasına. Zaten duygusal ve bir o kadar da zor bir donem . anlayışlı olmali ben yatak değiştirmesine takildim çok garip yani ne olursa olsun sana sarilip ayni yatakta uyumali. Belki de işlerinde bi sıkıntı vardır kafasi yoğundur dalgin da olabilir üzülmemeye caliş olmadi içindekileri güzel bir dille anlat konuş onunla

:D maşallah canım... Biz daha hissedemedik bebeğin hareketlerini :D

Bendede çok kötü baş ağrısı oluyor sabah başlıyor akşama kadar geçmiyor. Doktora söyledim önemsemedi pek fazla. iş yerindede arada gözlerim gidiyor ondan sonra bir baş ağrısı musallar oluyor..

bir iki kilo farktan birşey olmaz arkadaşlar kiloları takmayın. ekmek abur cubur yemeyin. bebeğimiz sağlıklı olursa gerisi sonradan düzelir.

Canım bana çok kilo gitmez :( çok kilo almamalıyım dikkatli ilerlemem lazım , abur cubur çok yemiyorum önceden iş yerinde aralarda yerdim şimdi onun yerine meyve yiyorum . Tabiki önemli olan bebişlerimizin sağlığı :16:

Back
X