2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar az önce çok komik bişey oldu, iş yerinde otururken pantolonumun düğmesi pırtlayıp fırladı yerinden :9: sanırım artık hamiş kıyafetleri almanın zamanı geldi :49:
cok güldümm canım :)) al tabi ya bebişin rahat etsin sıkışmıştır artık orada annesi.

Yarın iş yok ama benim evde çok işim var..
Kocişle mutfak dolaplarını silicez. Koltukları silicez. Vitrindeki bardakları makineye atıp yıkamam lazım. Çok tozlandılar. Çok işim var ya.

Dün aynı muhabbeti ben yapmıştım :1: mutfak dolapları çok gözümde büyüyor 1 gün sürer bir başlasam , vitrinim yok benim koltuklara da örtü örtüyorum kirlendikçe yıkıyorum

aynen canım iştahım çok açık sağolsun eşimde iki kişilik yemem gerektiğini düşünüyor yürüyüş artık son çare camış gibi olmadan :):):) doğum zor olur diye korkuyorum bu arada senin kg çok iyi ben daha 6 haftalıkken 3 kg almıştım :26: bulantılarım olmasına rağmen

program yap cnm kendine saatine göre yemek ye , atlamadan . Meyve saatin in bile bir saati olsun birde böyle dene bak :34: ben böyle giderse iyi gibi çok şükür şimdilik dün tartıldım 2.5 kilo almışım

Merhabalar herkese facebookta grupta sizlere yazmştım.Şimdi burada da sizinle hoş sohbet ve tavsiyelerle hamileliğimi geçirmek istiyorum. 2. gebeliğim kısmet olursa oğlum olacak inşallah adını Destan istiyoruz. tahmini doğum tarihim 17 ekim gösterse de sezeryan olacağım için inşallah 3 ekimde babasınla aynı gün doğacak kuzum...:49::1:

Merhabalar , hoş geldiniz adıyla yaşasın :)

Az once gobek deligim feci agridi dik duramiyodum oturunca geciyo.aksilik bide okuldayim ogrenciler hemen farkedebiliyo..gobek dusnesinden de korktum.ins degildir.

Dün aynı muhabbeti ben yapmıştım :1: mutfak dolapları çok gözümde büyüyor 1 gün sürer bir başlasam , vitrinim yok benim koltuklara da örtü örtüyorum kirlendikçe yıkıyorum

Sen şu koltuk işini ne güzel yapıyorsun ya ben de bi sileyim de örtü atıcam artık. Annem de atıyor hep örtüyü yıkıyor. Ben sanki hergün silebiliyormuşum gibi örtü de atmıyorum :/
Kızartma yaptığım için mutfak dolapları yağlanıyor ya. Eşim balık kızartıyor her yer batıyor. Gıcık oluyorum. Zaten balığın kokusuna bile dayanamıyorum şuanda.
Vitrinin olmaması da iyiymiş. İçinde bir sürü kristal oluyor. İşin yoksa yıka. Sil ://

Sen şu koltuk işini ne güzel yapıyorsun ya ben de bi sileyim de örtü atıcam artık. Annem de atıyor hep örtüyü yıkıyor. Ben sanki hergün silebiliyormuşum gibi örtü de atmıyorum :/
Kızartma yaptığım için mutfak dolapları yağlanıyor ya. Eşim balık kızartıyor her yer batıyor. Gıcık oluyorum. Zaten balığın kokusuna bile dayanamıyorum şuanda.
Vitrinin olmaması da iyiymiş. İçinde bir sürü kristal oluyor. İşin yoksa yıka. Sil ://

En iyi örtü , çalışıyorsun bide ne uğraşıcan silmekle. Mutfak ta yemek te yapılsa kızartmada olsa dolapları silmek gerekiyor, birde 6 ayda bir falan komple döküp silmek lazım da kim yapacak :31: vitrin almadım ben , koca man salon da bize kaldı daraltmak istemedim :15:

Günaydın canım doktorum sezeryana saha yakın olduğunu söyledi ama zamanı gelince konuşacağımızı söyledi yinede. Sezeryan olursa vaktini bekliyorlar peki?

Detayli ultrasonu ne zaman cekyirmemiz gerekiyormus.Fiyat sordun mu?Sen nereye gideceksin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En iyi örtü , çalışıyorsun bide ne uğraşıcan silmekle. Mutfak ta yemek te yapılsa kızartmada olsa dolapları silmek gerekiyor, birde 6 ayda bir falan komple döküp silmek lazım da kim yapacak :31: vitrin almadım ben , koca man salon da bize kaldı daraltmak istemedim :15:

İyi yapmışsın canım ben de kalabalığı sevmiyorum. Annem de koca bi çiçek verdi çok yer varmış gibi. Kıramadım aldım ama balkona attım ya yer yok artık ://
5 tane canlı çiçek var evimde :/

ama hayatım senin 19 haftalık normal doğum yapamazsam diye korkuyorum neyse yürüyüşle falan daha fazla almamaya çalışacağım artık yemekten imkanı yok kısamam açlığa dayanamıyorum çünkü :17:

tatlım ben yaklaşık 3 haftadır ekmek yiyemiyorum, midemde ve yemek borumda yanma hissi yapıyor. öncesinde çok hızlı kilo almıştım(5-6 kg), ne zaman ekmeği çıkarttım kilo alışım durdu. naçizane önerim :)

İyi yapmışsın canım ben de kalabalığı sevmiyorum. Annem de koca bi çiçek verdi çok yer varmış gibi. Kıramadım aldım ama balkona attım ya yer yok artık ://
5 tane canlı çiçek var evimde :/

2 tane de bende var :) çok seviyorum onları fakat fazlasını istemem . Oksijenimi onlara veremem :)

Detayli ultrasonu ne zaman cekyirmemiz gerekiyormus.Fiyat sordun mu?Sen nereye gideceksin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 22. Haftada gideceğim ama koşuyıou görüntüleme merkezinde çektirmeli düşünüyorum via da fotoğraf olayı yokmuş şakırım cd var bitek tam bilmiyorum biz 250 tl ye çektireceğiz ama daha almak randevu. Sen ne yapmayı düşünüyorsun? Birsey daha sorcam ameliyatta eşimiz girebiliyormuş ama özel fotoğrafçımızı getiremiyormusuz oyle mi ya?

2 tane de bende var :) çok seviyorum onları fakat fazlasını istemem . Oksijenimi onlara veremem :)

Benim çiçeğe hiç hevesim yok. Hatta birini kurutmuştum :) Su vermeyi unutmuşum :) Annem görünce "aaaaaaa bunlar çocuğu da öldürür, verin bu çiçekleri ben götürücem" dedi :))))))))) Eşim bırakmıyor çok seviyor çiçekleri:1:

Benim çiçeğe hiç hevesim yok. Hatta birini kurutmuştum :) Su vermeyi unutmuşum :) Annem görünce "aaaaaaa bunlar çocuğu da öldürür, verin bu çiçekleri ben götürücem" dedi :))))))))) Eşim bırakmıyor çok seviyor çiçekleri:1:

Annene çok güldüm :) çiçekleri seviyor galiba , 2 canlı olarak kıyas yapmış :1: eşin ne güzel seviyor çiçekleri benim ki hiç ilgilenmez onlarla , çiçeklerle konuşunca çok mutlu olduklarını duydum . Benim annemde geçen bana doğumdan sonra işe gitsen iyi olur diyor bakacak mısın bebişe dedim bakamam unutmuşum diyor , ben de gidemem o zaman dedim , sen bebeğe de bakabilecek misin bakalım diyor

$20140419_133551_resized.webp $20140419_133537_resized.webp

Merhabalar inş herkes iyidir, bisim Cumartesi doktor kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolunda iğnelere, coraspirine ve decavite devam..
Ensesini ve burun kemiğini ölçtü. Hepsi normal çıktı çok şükür. Cinsiyette kıza benziyor ama daha kesin olmaz dedi..
Bizden haberler şimdilik bu kadar.. Görüşmek üzere..

Back
X