tamam canım yarın yazarım size bu akşam eve gittiğim gibi söylicem :) yolda bayılmazsam heyecandan çok iyii :)
Ayyy canim benim yaa hep boyle mutlu ol heyecanlı ol Rabbim bozmasin ağzımızın tadıni :)) bayilma sakin hee yarim kalmasin suprizin :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım yarın yazarım size bu akşam eve gittiğim gibi söylicem :) yolda bayılmazsam heyecandan çok iyii :)
Ben onları ağda ile aldıracaktım. Çok zararlıymış. Damarları çekiyormuşuz.. Allah korusun ilerde bebişime süt emziremem diye korktum. Yaptırmadım hiç. Makasla kesiyorum sadece. Ama bunun bi çözümünü bulamadım.. Neye baksam zararlı. Bu sitede zamanında hamile değilken de araştırmıştım bu durumu...
Bi de bende meme ucu çekikliği var. Bebeğimi zor emziricem. Meme ucum bazen içerde bazen dışarda. Bunun için özel cihaz bile var piyasada. Ama almadım..Var mı benim gibi??
kızlar merhaba gittim doktora %100 erkek dedi oğluşum olucakmış doktor amcası öyle dedi. 11cm 106gr bebeğin dedi. çok mutluyum öğrendim sonunda cinsiyetini inşallah değişmez :) ama yarın evlilik yıldönümümüz eşim çok kız istiyodu kız olsaydı iyi haber olucaktı buna da sevinecek tabiki de ama ne tepki vericek bilemiorum sizce söyleyim mi erkek die...
şimdi gördüm kuzucumm :)
kesinlikle katılıyorum ya çok doğru demissin canım.hiç bişey yoksa bile can taşıyoruz onun sorumlulugu stresi bize yetiyor.hamileliği rahat geçenler bile bizi anlamiyor ki kadın dayanismasindan bahsedelim insanlar sadece kendi keyfini düşünüyorben hamilelere misafirliğe gitmezdim bana da gelinmesini açıkcası istemiyorum.
hamile arkadaşlarıma hep demişimdir, dışarda buluşalım rahat rahat yemeğimiz yiyelim muhabbet edelim diye.
ama maalesef geçende görümcem diyor ki işte şu tarihte sendeyiz.
evde masa donatsan sanki çok kıymetli oluyoruz da hiç kıymeti yok. eşime de dedim. dışarda kahvaltı yaparız kardeşinle. olur diyor da işte. biraz anlayış olmalı çevrenin.
ayağımız şişiyor tansiyon düşüyor uykumuz geliyor halimiz kalmıyor. kadının halinden en çok kaıdn anlar da işlerine gelmiyor bence.
bu konuya değindiğiniz iyi olmuş.Bende de böyle sorun var ama doğum yapıp bebeği mız emmeye başlayınca düzelir gibi geliyordu.Göğsümün ucu var ama bazen içeri kaçıyor..
Bunu da zamanında araştırdım bu sitede. Benim gibi o kadar çok insan var ki... Piyasada bi ürün var göğüs ucuna uyguluyorsun vakumluyor. Belli bi süre yaptıktan sonra göğüs ucu hep dışarda kalıyor. Ama almadım..
Kimisinin de bebeği emerek çıkarmış göğüs ucunu. Sıkıntı olmamış. Ben de denicem doğduktan sonra. Olmazsa süt sağma makinalarından alıcam...
Cânim günaydın. O kaşıntı bende de vardı gece uyuyamıyordum ayağımın kaşınmasından hatta benim ayağımın altıda kaşınıyordu ama cok şükür gecti. Neden oluyormuş bu bi fikrim varmı
Doğru diyosun canım ben 3 buçuk ay çektim o agriyi hüngür hüngür agliyodum resmen inş bunda öyle olmaz olursa naparim ben yaaa maşallah kuzucuguna annesi Allah esirgesinHer annenin mutlaka olur 3ayda çeken var 1ayda ben az çektim yine göğüs uçları alışkın olmadığı için ıslaklığa sureklide emiyor yeni doğanlar ondan dolayı yumuşuyor kolay yarılıyor ucu kopuyordu az kaldı bnm ki ama emzirmek iyi onuda söyleyeyim çnku bebek emdikçe ,iyileşen Bi durum bu göğüsün alışması gerekli sutun iyiyse göğüs ucunda çıkmışsa ki çıkacaktır emzir yara olsa bile zor ama dayanmakta zorundasın çnku senden beslenicek minik muhtaç sana gızıne baktıkça acın diniyor zaten ben Bi yandan emzirirdim Bi yandan ayaklarımla yatağa vururdum bırskmazdm karbonat çözüm,oldu bnm uçlarıma tonla ilaç,bepanten iyi gelmedi teyzesi oğluşum 10 ay 1 haftalık oldu şuan 😊![]()
Ay kızlar inanın okuyunca rahatladım bende de bu hafta kaşındı başladı, okuldaki arkadaşlara söyledim ama çok erken daha dedilerBen de ben şimdiden çatlıycam herhalde deidm ama kaşımamaya çalışıyorum tabi, kıyafetin üstünden ovuyorum çok olunca, Yarın kremlerim gelse de başlasam
Havvacım hoşgeldin, iyi olmama sevindik:) ama bak kaşımaman lazım karnını bol suçmemeiz lazım, birde nemlendiriyorsun değil mi sende?
Çatlak mı. Ne çabuk çatlak oldu böyle.. O zaman senin göbişin çok mu büyüdü ki. Şaşırdım şimdi.
Ayy canım yarama tuz bastin resmen ben napcam mutfak dolaplari perdeler kapilar oyyyy oooyy yazdikca bile içim daraldı Allahtan halilarimida sirket gelecek onlar silerler onuda yapmayi gözüm kesmiyoYarın iş yok ama benim evde çok işim var..
Kocişle mutfak dolaplarını silicez. Koltukları silicez. Vitrindeki bardakları makineye atıp yıkamam lazım. Çok tozlandılar. Çok işim var ya.
Doğru diyosun canım ben 3 buçuk ay çektim o agriyi hüngür hüngür agliyodum resmen inş bunda öyle olmaz olursa naparim ben yaaa maşallah kuzucuguna annesi Allah esirgesin
kızlar merhaba gittim doktora %100 erkek dedi oğluşum olucakmış doktor amcası öyle dedi. 11cm 106gr bebeğin dedi. çok mutluyum öğrendim sonunda cinsiyetini inşallah değişmez :) ama yarın evlilik yıldönümümüz eşim çok kız istiyodu kız olsaydı iyi haber olucaktı buna da sevinecek tabiki de ama ne tepki vericek bilemiorum sizce söyleyim mi erkek die...