2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ayy ben korktum he ... benim cnm da çok hassas be , şu göğüs uçlukları var satılıyor onlardan alsak olur mu acaba ?

O da Bi çözüm 1,5 yaşına kdr emziren Bi komşumuz vardı ama ben karşıyım ucun yoksa hiçte çıkmıyorsa ki bazı bebekler pasif oluyor çıkartamıyor o zaman denenebilir ama ben memenin anne ile bebek arasında en önemli bağ olduğunu düşünüyorum korkma sonradan zevkli oluyor emzirmek dinleniyor insan memeler boşalınca

Offf benimde gobegim bacaklarim kasiniyo simdikten zaten yeterince catladi vucudum offfff:27:

Eminim bnm kdr çatlamamışındır cnm ya harita gibi oldum resmen karnım dolu dr bile güldü gittiğimde dedi daha çatlaklarının rengi geçmemiş ddm içimden kızım Bi fifine sahip çıkamadın dr bile guluyo sana ddm:52:

kızlar nasılsınızz?? benim bgn karnımda yer yer ağrılar olduu..bi sağda bi solda.... bazen de belim ağrıdı..niye böyle oldu bilemedm:44:

Artık bebiş buyuyo ya sanada çok yorulmamanı söylüyor annesi rahimde buyuyo kesede bebek yavaş yavaş 4ayından snra yukarı çıkıcak şuan kasıktalar hazırlık yapıyodur o da 😉yine de dr una Bi sorarsın

Ya benim çok uykum geliyor akşam zaten hemen uyuyorum. Bi de arabaları var, geldiler mi geç gidiyorlar...
Gelelim deyip duruyorlar anneme. Ben de gelsinler dedim. Ne diyim ki.. Anlayış olacak insanlarda işte maalesef yok.

uykun gelince uyu valla, onlar da azcık utanır =)) bize de haftaiçi yemeğe gelmek isteyenler oluyor, yahu zaten 7den önce eve varamıyoruz bide o saatten sonra yemekli misafr ağırla ohohh

Artık bebiş buyuyo ya sanada çok yorulmamanı söylüyor annesi rahimde buyuyo kesede bebek yavaş yavaş 4ayından snra yukarı çıkıcak şuan kasıktalar hazırlık yapıyodur o da 😉yine de dr una Bi sorarsın

cuma günü sorcam bakalm inşallah normal ağrılardır :/ sanki gerçekten de yorulunca oluyor.. yürüyüş sonrası fln..

Rica ederim, vazelini hayatına hiç sokma bence.

Aaa az once annemle konusuyodum. Annemin hic catlagi yok. Hamileliklerinde heo vazelin kullanmis bana da simdiden goguslerine karnina bacaklarina sur dedi.
Siz niye vazelinden uzak durun dediniz acaba? Icinde sakincali madde mi var?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar ben bugun eczacimin tavsiyesi ile Carlson balik yagi aldim icerisinde A vitamini yok soguk su baliklarindan ve baligin sadece govdesinden uretilmis biraz netten arastirdim ama cok ta bi bilgi yok doktoruma sordugumda eczaneden alip kullanabilirsin demisti yani isim falan vermemisti neyse benim aklima takilan su bi cok siteden okudugum kan sulandirici kullananlarda balik yaginin kanama riskini artiracagi icin sakincali oldugu yazisi aklimi cok karistirti ilk kontrolumde doktorumla bunlari konusacagim o gune kadarda balik yagini icmeye baslamayacagim siz hangi markayi kullaniyosunuz bu konuda bilgisi olan var mi acaba .

Her annenin mutlaka olur 3ayda çeken var 1ayda ben az çektim yine göğüs uçları alışkın olmadığı için ıslaklığa sureklide emiyor yeni doğanlar ondan dolayı yumuşuyor kolay yarılıyor ucu kopuyordu az kaldı bnm ki ama emzirmek iyi onuda söyleyeyim çnku bebek emdikçe ,iyileşen Bi durum bu göğüsün alışması gerekli sutun iyiyse göğüs ucunda çıkmışsa ki çıkacaktır emzir yara olsa bile zor ama dayanmakta zorundasın çnku senden beslenicek minik muhtaç sana gızıne baktıkça acın diniyor zaten ben Bi yandan emzirirdim Bi yandan ayaklarımla yatağa vururdum bırskmazdm karbonat çözüm,oldu bnm uçlarıma tonla ilaç,bepanten iyi gelmedi teyzesi oğluşum 10 ay 1 haftalık oldu şuan 😊:nazar:

Maşallah 10 aylık he :) Allah esirgesin onu her türlü kötülükten nazarlardan maşallah:) ne olursa olsun emziricem canım. Bu sözlerin ve karbonat çözümün hep aklımda olacak.. Çok Sağol tecrübeli anne:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ben bir kitapta görmüştüm. Böyle durumlarda belli sayıda meme ucunu çekip bırakıyorsun. Bu egzersiz yapılıyormuş. Kitap incelerken içinde okumuştum. Sen de doğumdan bir ay önce filan günde birkaç kez yaparsın. Çıkar inşallah. Çünkü bebekler zorlanıyormuş emerken. Hem makine tahriş edebilir.:31:
Bi içerde bi dışarda canım:) ilginç bi meme ucum var:) olsun ben bebeğimin çıkaracağına inanıyorum. Çok güçlü olacak benim oğlum Allah'ın izniyle. Hem daha şimdiden hergün pıt pıt yapıyor annesine:))

hoşbulduk cnm:29: evet doğru söylüyorsun ama unutuyorum ya unutmasam nemlendiririm ama unutuyorumm :44:

hayır canım ya 600 gr almışım ama göbeğim çıktı ben daha önceleri bile az kilo alsamm kaşınıyordu annemde çok çatlak ollmuş ABLAMLARDADA IRSİ galiba zaten dr söyledi annende varsa büyük ihtimalle sende de olur dedii bilmiyorum yaa çok kötü duruyor yaa tüylemede oldu göbeğimde göğüsümde tüyler çıktı dr hormonlardan dedii bütün çekicilik gitti yanii :27: dur cuma günü göbüş fotosu atayımm sende at bakalım göbüşün büyümüş müü

Biz göbişlerimizi paylaştık canım önceki sayfalarda var:)) senden de bekliyorum mutlaka.. Ben 1 kilo aldım ama göbişim çıktı senin gibi. Şuanda çatlak yok. Sizde ırsi ise olabilir sende de canım. Çünkü benim kuzenin annesinde de vardı. Kuzende de oldu.

Ayy canım yarama tuz bastin resmen ben napcam mutfak dolaplari perdeler kapilar oyyyy oooyy yazdikca bile içim daraldı Allahtan halilarimida sirket gelecek onlar silerler onuda yapmayi gözüm kesmiyo:37::37: Allahim yardimcimiz olsun gözümden çok büyüyor butur işler:50:

Aminnnn. Yarın halıları almaya gelecekler. Onlardan kurtuldum çok şükür yıkanacaklar. Diğer işler de kocamla bana kaldı. Iyiki perdeleri yıkamışım haftasonu. Artık bi şekilde yapıcaz canım ya. Bugün eşimin patronunun evine gittik. Ayyy kadının 3 tane çocuğu var ve evi tertemiz. Halısını haftada bir siliyormuş. Maşallah kadına..

İyi akşamlar hanımlar.. buğün 4lu testin kan sonucu çıkmış dra gösterdim çok şükür down sendromu riski yok.. darısı sizlere olsun inşaallah.. ayrintili usg icinde 29 mayısa gün verildi :) yine cinsiyetini soracam :) hadi bizden bu kadar.. bu arada prensesimin 2. Yeleğinide ördümm

uykun gelince uyu valla, onlar da azcık utanır =)) bize de haftaiçi yemeğe gelmek isteyenler oluyor, yahu zaten 7den önce eve varamıyoruz bide o saatten sonra yemekli misafr ağırla ohohh

Senin işin de zormuş ya yemekli misafir o saatten sonra. Allah yardım etsin sana canım.

İnşallah canım ya. İnşallah ben de arkadaşın gibi olurum. Benim göğüs ucum var ama içeri kaçıyor arada bi gıcık ediyor beni.
Bi de geçen eşim mememin tümünü sıkınca ucundan sıvı geldi. Araştırdım, 16. haftadan itibaren süt üretimi başlıyormuş. Bu yüzden sıvı gelebilirmiş.

Ohhh maşallahhh sütün bol olcak demekki bende biliyodum süt gelebilirmiş ama benden gelmedi henüz bende emzirmek çok istiyorum inşallah gönlümüze göre olur canım

Eminim bnm kdr çatlamamışındır cnm ya harita gibi oldum resmen karnım dolu dr bile güldü gittiğimde dedi daha çatlaklarının rengi geçmemiş ddm içimden kızım Bi fifine sahip çıkamadın dr bile guluyo sana ddm:52:

Inan cnm bende seningibi oldum gobegimin üstü altı belimin yanları resmen haritaya donustum üstelik seningibide kizariklarida gitmedi anlayacağın kendimi rezalet hissediyorum neyse artık bebeklerimiz sagsalim dogsunlarda Inssss geçer gider:52:

Ohhh maşallahhh sütün bol olcak demekki bende biliyodum süt gelebilirmiş ama benden gelmedi henüz bende emzirmek çok istiyorum inşallah gönlümüze göre olur canım

Sütümüzün bol olması için neler yememiz gerektiğini de araştırırıZ son aylarda bol bol yeriz canım:))

İyi akşamlar hanımlar.. buğün 4lu testin kan sonucu çıkmış dra gösterdim çok şükür down sendromu riski yok.. darısı sizlere olsun inşaallah.. ayrintili usg icinde 29 mayısa gün verildi :) yine cinsiyetini soracam :) hadi bizden bu kadar.. bu arada prensesimin 2. Yeleğinide ördümm

Gözün Aydın olsun:) ayrıntılı ultrason da alınmış 1 ay sonrasına:) inşallah onda da güzel sonuçlar alırsın:)

Aminnnn. Yarın halıları almaya gelecekler. Onlardan kurtuldum çok şükür yıkanacaklar. Diğer işler de kocamla bana kaldı. Iyiki perdeleri yıkamışım haftasonu. Artık bi şekilde yapıcaz canım ya. Bugün eşimin patronunun evine gittik. Ayyy kadının 3 tane çocuğu var ve evi tertemiz. Halısını haftada bir siliyormuş. Maşallah kadına..
Helal olsun öyle kadına valla ben 1 çocukla yapamıyorum haftada bir halı silmeyi üstelik benim halilarda haliflekis yikanmiyo silmede zor geliyo 4 oda olunca sirketI cagiriyorum ayda bir geliyorlar Ayy çok pasaklimiyim neyim ama napim elimden bukadari gelio ancak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE

Back
X