2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar merhaba gittim doktora %100 erkek dedi oğluşum olucakmış doktor amcası öyle dedi. 11cm 106gr bebeğin dedi. çok mutluyum öğrendim sonunda cinsiyetini inşallah değişmez :) ama yarın evlilik yıldönümümüz eşim çok kız istiyodu kız olsaydı iyi haber olucaktı buna da sevinecek tabiki de ama ne tepki vericek bilemiorum sizce söyleyim mi erkek die...

Hayırlı sağlıklı olsun oğluşun canım çok sevindim:)))) gözün Aydın:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bi içerde bi dışarda canım:) ilginç bi meme ucum var:) olsun ben bebeğimin çıkaracağına inanıyorum. Çok güçlü olacak benim oğlum Allah'ın izniyle. Hem daha şimdiden hergün pıt pıt yapıyor annesine:))
Canim benimde meme uclarim ilginctti biri var digerinki yoktu kızım doğduktan sonra göğüs uclarim maşallah kata kat çıkmıştı hatta sutyenle bile görünüyordu o derece bebeğe bağlı ama sen guclusun inş cihangirin senin gibi olurda annesinin memesini birakmaz:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE

Bi içerde bi dışarda canım:) ilginç bi meme ucum var:) olsun ben bebeğimin çıkaracağına inanıyorum. Çok güçlü olacak benim oğlum Allah'ın izniyle. Hem daha şimdiden hergün pıt pıt yapıyor annesine:))
Canim benimde meme uclarim ilginctti biri var digerinki yoktu kızım doğduktan sonra göğüs uclarim maşallah kata kat çıkmıştı hatta sutyenle bile görünüyordu o derece bebeğe bağlı ama sen guclusun inş cihangirin senin gibi olurda annesinin memesini birakmaz:)

Helal olsun öyle kadına valla ben 1 çocukla yapamıyorum haftada bir halı silmeyi üstelik benim halilarda haliflekis yikanmiyo silmede zor geliyo 4 oda olunca sirketI cagiriyorum ayda bir geliyorlar Ayy çok pasaklimiyim neyim ama napim elimden bukadari gelio ancak

Ayda bir halıları yıkatıyorsan çok iyi canım. Ama yıpranmasın sonra. Çalışıyor musun sen?

Ayda bir halıları yıkatıyorsan çok iyi canım. Ama yıpranmasın sonra. Çalışıyor musun sen?

Yok cnm calismiyorum keşke yıkama olsa nerde silme oluyo ancak

Maşallah:) inşallah ben de senin gibi olurum:) siz böyle yazınca çok mutlu oluyorum:))

Yok cnm calismiyorum keşke yıkama olsa nerde silme oluyo ancak

olsun canım ben ayda bir defa da silmiyorum sildirmiyorum da. Ama bundan sonra en azından üstlerine örtü sereyim diyorum.

Maşallah:) inşallah ben de senin gibi olurum:) siz böyle yazınca çok mutlu oluyorum:))

Olursun cnm niye olmayasin olmasaydim ben olmazdim 4 aya yakın çektim göğüs ağrısını ama pes etmedim çok şükür Rabbim yardım etti kızımı 16 ay emzirdim ins Allahım sizlerede nasip eder emzirme duygusu çok başka çünkü bebek ve anne için

olsun canım ben ayda bir defa da silmiyorum sildirmiyorum da. Ama bundan sonra en azından üstlerine örtü sereyim diyorum.
Iyi olur cnm en azından sildinmi örtü serersen öyle çokta kirlenmez halılar ben koltuklara örtü serdim Ohhh valla çok rahat ettim bende sana tavsiye koltuklarada ser çok rahat edrsin

Sütümüzün bol olması için neler yememiz gerektiğini de araştırırıZ son aylarda bol bol yeriz canım:))

Aynen canım araştırırız tabi birbirimizide bilgilendiririz mayısın 2 sinde tetenoz aşısı olucam sanırım

Aynen canım araştırırız tabi birbirimizide bilgilendiririz mayısın 2 sinde tetenoz aşısı olucam sanırım

Bu hafta cuma günü damla aşı olacak. Bize de yazar sızlayıp sızlamadığını acıyıp acımadığını falan.. Inşallah acımaz..

Iyi olur cnm en azından sildinmi örtü serersen öyle çokta kirlenmez halılar ben koltuklara örtü serdim Ohhh valla çok rahat ettim bende sana tavsiye koltuklarada ser çok rahat edrsin

Evet canım koltuklara da sericem. Yarın bi sileyim de örtü sericem onlara:)

Olursun cnm niye olmayasin olmasaydim ben olmazdim 4 aya yakın çektim göğüs ağrısını ama pes etmedim çok şükür Rabbim yardım etti kızımı 16 ay emzirdim ins Allahım sizlerede nasip eder emzirme duygusu çok başka çünkü bebek ve anne için

Çok çekmişsin canım. Anne olmak ne zor. İnşallah o günleri bir daha yaşamazsın. Bu kez hiç acın olmaz inşallah.

Çok çekmişsin canım. Anne olmak ne zor. İnşallah o günleri bir daha yaşamazsın. Bu kez hiç acın olmaz inşallah.

Insanlah cnm hiç birimiz cekmeyiz o acıyı inanirmisin doğum sancisindan korkmuyorum bu göğüs ağrısından korktugum gibi tarif edilemez bir ağrı oyyyyy aklıma geldikçe bilekorkuyorum:18::18::18::18:

Bu hafta cuma günü damla aşı olacak. Bize de yazar sızlayıp sızlamadığını acıyıp acımadığını falan.. Inşallah acımaz..

Günaydınlar güzel annecikler :)) yazacağım tabi ama inşallah acımaz ya

Günaydınlar diliyorum herkese bugün tatil :)) biz yine pikniğe gideceğiz sizde bence bu güzel havayı değerlendirin inşallah güzel ve mutlulukla dolu birgün bizimle olur

Kızlar detaylı zamanınız geldiğinde dr unuz biryer onermzse osmanbeyde Bi dr var adını veririm gidersinz ben çok memnun kalmıştım çok keyifli Bi muayene oldu o donemde bunda da inş ona gideceğim 😊

Günaydınlar diliyorum herkese bugün tatil :)) biz yine pikniğe gideceğiz sizde bence bu güzel havayı değerlendirin inşallah güzel ve mutlulukla dolu birgün bizimle olur

Bgn bende sendenim cnm Bi mekan bulduk komşumla çocukları alıp gidicz valla durulmuo evde artık 😊

Back
X