Merhabalar,
Bugün kontrole gittik ve artık kesin bir oğlum olacakmış çok mutlu oldum:) ama geçen dediğim gibi doktor yine ilgilenmedi doğru düzgün halbuki ben geçen sefer acele baktığı için kontrole gitmiştim bu sefer.. boyunu kilosunu bile söylemiyor ben sordum da yeni kilosunu söyledi boyu peki dedim artık ayrı ayrı bakıyorum boyunu söylemiyorum dedi.. tamam ayrı bak ama boyunu da de dimi ne olacak.. nasıl heyecanla beklemiştim bugünü halbuki.. hep zum yaparak baktı ayrı ayrı ben uzaktan bakalım mı tam göreyim dedim biraz gösterdi tamam birde o kadar para ödüyoruz o kadar üzüldüm ki

herkes burada oynuyor şöyle böyle derken ben zar zor gördüm oğlumu

gerçekten çok üzüldüm ağlayacağım neredeyse o yüzden kimseye Türkiye hastanesi mehtap hanımı tavsiye etmiyorum. soru bile soramıyorum o kadar suratı asık.Şu testi yapmamız lazım dedi şu zaman gel bile demedi bana anlamadım valla..
neyse çok uzun yazdım ama gerçekten çok canım sıkıldı..Sizden ricam Avrupa yakasında levent şişli civarında bildiğiniz iyi ve ilgili bir doktor tavsiyeniz var mı?varsa çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler