2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bende sag sol yumurtalik agrisi ,popo agrisi , gobek deligi agrisi , burun kanamasi ve vajina yolunda kasilmalar var..hepsinden var anlayacaginiz. Ama gelgitli olunca normal karsiliyorum..ilerleyen aylarda dogum sancilari da olacak.

o zaman bunlar gayet normal canım bi bende var sanıyordum

Kizlarr herkese gunaydinn,
Bugun kizimla ben kahvaltimizi deniz kenarinda turistlerin denize girmesini izleyerek yaptik cok keyifliydi:) hava cok guzel oldugu icin ordan eve kadar da sahilden yurudum hos 20 dk surdu ama olsun hareket harekettir:)

Kasik agrisi ve vajina agrisi cekenler ben dr uma sordum bu konuyu vajina agrisi icin de normaldedi ama eger 2 gunden fazla surerse ve surekli rahatsiz edecek derecede olursa fitil kullaniriz demisti ki bnm ki gecti simdi cok nadir oluyo

Kamurancim ben bankada calisirken hergun topuklu giymekten aksamlari bacaklarima kramp girerdinuykumsa be igrenc bisey oldugunu biliyorum o yuzden de cok korkuyorum aslinda ama henuz bende baslamadi magnezyum eksikligi mi var acaba vucudunda?

ohhhh kızınla değmesinler keyfine bende 2 gibi çıkıp yürüyüş yapıcam 1 saat 2 saat arası değişiyo çok iyimiş yürüyüş yapmak

merhaba canım benimde devamlı ağrılar değil bunlar gelip geçici ama biliyorsun beni pirpirik kızım bana çekmesin diye dua ediyorum çünkü babası da bi o kadar geniş :1::1::1: bugün krişi kırıp devlet hastanesine mi bi gitsem dedim de sonra vazgeçtim hiç bilmediğim doktora gitmeyeyim dedim inşallah kısa zamanda hareketleri hissedicez ve bu karamsarlık biticek

Gnaydın kızlar sağ kasık üstü ve vajinasına hafif arada ağrı giren oluyor mu bi bende mi bu allahım geçsin ya ağrı şiddetli değil ama üzüyo beni bişey mi var diye

Günaydın canım normal ama merak etme beni de var oyle ağrılarım ara sıra giriyor sonra geçiyor ee kolay değil ki içimizde bir küçük büyüyor :)

Günaydın canım normal ama merak etme beni de var oyle ağrılarım ara sıra giriyor sonra geçiyor ee kolay değil ki içimizde bir küçük büyüyor :)

doğru diyorsun canım sabah bu konu ile ilgili çok üzgün uyandım şimdi annemlede yarım saat telefonda kritik yaptık o da korkma diye beni ikna etmeye çalışıyo canım benim tatlım bi hissetsem benim zilliyi varya böyle ohhhhhhhh dünya varmış diyecem valla

Merhaba lar hamişler :) nasılsınız bakalım , bebişler nasıl? Ben bugün güne biraz karışık başladım . Şirkette hemen yan tarafa taşındık , yeni yerime alışmaya çalışıyorum . Dün izinli olmak çok güzeldi , saatlerce uyuduk . Gündüz çok uykum geliyor,

ohhhh kızınla değmesinler keyfine bende 2 gibi çıkıp yürüyüş yapıcam 1 saat 2 saat arası değişiyo çok iyimiş yürüyüş yapmak

merhaba canım benimde devamlı ağrılar değil bunlar gelip geçici ama biliyorsun beni pirpirik kızım bana çekmesin diye dua ediyorum çünkü babası da bi o kadar geniş :1::1::1: bugün krişi kırıp devlet hastanesine mi bi gitsem dedim de sonra vazgeçtim hiç bilmediğim doktora gitmeyeyim dedim inşallah kısa zamanda hareketleri hissedicez ve bu karamsarlık biticek

Evett teyzesi cok guzel keyif yaptikk kizimla:)

Tatlim 2 sa biraz fazla olabilir 45 dk -1 sa flan yuru bence hatta arada mutlaka dinlen cunku o zaman cok kasik agrisi olabiliyor bide dr bana yaninda mutlaka su olsun yuruyuse ciktiginda demisti sen de unutma al yanina...
İlk gebeliklerimiz oldugu icin evet biraz fazla tedirginiz ama gecicek insallah hareketlerini hissedince...gerci o zaman da kamuran gibi bugun niye hareket etmedi diye dusunup panik yapabilirizz annelik zor ismis gercekten:)

Kızlar merhaba ben yine oğluşumu gördüm 4lü tarama testi için kan vermeye gittim doktor bebeğin ölçümlerini salı günü yaptı ama 24 saat geçince tekrardan ölçüm yapılması gerekiyormuş gittik doktora ölçüm yaptı manayla bebeğimi gördüm kıpır kıpırdı yine :) ayın 2sinde tekrar gidicem hem sonuç alıcam hem kontrol edicek doktorum.bu arada ben size cinsiyeti öğrenince doktorumu değiştirdiğimi söylemedim.doktorumu da değiştirdim bu doktoruma bi önceki hamileliğimde gittim memnundum ama yanlış bi karar verdim o uyuşuk doktora gittim :) ama şimdi daha emin ellerdeyim medicalpark a devam ediyorum... Bizde böyle durumlar sizler iyisindir inşallah.

Evett teyzesi cok guzel keyif yaptikk kizimla:)

Tatlim 2 sa biraz fazla olabilir 45 dk -1 sa flan yuru bence hatta arada mutlaka dinlen cunku o zaman cok kasik agrisi olabiliyor bide dr bana yaninda mutlaka su olsun yuruyuse ciktiginda demisti sen de unutma al yanina...
İlk gebeliklerimiz oldugu icin evet biraz fazla tedirginiz ama gecicek insallah hareketlerini hissedince...gerci o zaman da kamuran gibi bugun niye hareket etmedi diye dusunup panik yapabilirizz annelik zor ismis gercekten:)

doğuncada neden ağlıyo der bizde ağlarız :1::1::1::1::1::1: canım suyumu alıyorum mutlaka keşke bende senin gibi marmariste olsam ahh ahh yada annemlerin yanında antalyada gerçi Antalya çok sıcak beni bazen rahatsız edebiliyor burda kuru kuru yürü poffff

doğuncada neden ağlıyo der bizde ağlarız :1::1::1::1::1::1: canım suyumu alıyorum mutlaka keşke bende senin gibi marmariste olsam ahh ahh yada annemlerin yanında antalyada gerçi Antalya çok sıcak beni bazen rahatsız edebiliyor burda kuru kuru yürü poffff

Yaa eevt marmaris marttan ekime hatta kasima kadr cok guzel arada bikac ay sıkıcı geciyo cunku insan yok gidicek bi yer yok ama yine de idare ediyoruz iste:) antalyayi da severim en ama oranin havasi biraz daha bogucu marmarise gore yine de soyle bi 15 gun flan gidebilirsin degisiklik olur:)

Günaydın ve hatta artık tünaydın canım:)

Oğluşunun annesi hiiiçççç merak etme siz dün bütün gün iş yaptınız ya bebişi de içerde tıngır mıngır salladınız o yüzden genelde uyumuştur o:) tabi arada elini kolunu oynattıysa da hareketli olduğun için sen hissetmemişsindir, bugün yine pıtpıtlar o, hatta ben bunları yazarken sen hissediyor da olabilirsin:)

Usacım sizinki tüp bebek değilmiydi, öyle hatırladım ama eğer öyleyse kesin yasaklıyoruz sana:)Değilse de ancak denizde yüzmelisin, havuzu çok kişi kullanıyor, ne kadar iyi sterilize olsa da riskli bi durum, bak bizim iğnelerden bir tane de sana yaparım ona göre:):20:

Allah gönlüne göre versin Tuğçe, nasılsın ya keyfin yerindedir umarım...

Olabilir bende de okuldayken daha çok oluyor ama sohbet esnasında lafı geçince bile verdi doktorum, söylemek de fayda var. Bu arada ben de bu hafta nöbet için rapor aldım, okuldaki bir arkadaşım ısrar etti ama zaten bu hafta çok belim ağrıdı nöbetten sonra, sabaha kadar anca geçti, bugün teslime ttim bakalım inşalalh kabul ederler...

Hemen bakıyorum:)

Ben bu hafta başladım kızlar, hatta burda 3-4 kişi beraber sipariş verdik. Lierac kullanıyorum ve internette 400 ml 165 liraya aldım, inşallah faydasını görürüz.

cnm hangi siteden aldın. ben iki siteden buldum biri: http://www.dermoeczanem.com/lierac-phytolastil-jel-ve-solusyon-3
diğeri: http://www.lierac-krem.com/index.asp?PageID=26

Bu 3 tanesi 100 ml olandan canim...ben gittigidi... Dan aldim 2*200 ml 165 tl ye ama n11 diye bi site varya orda benim aldifgim 2 tane 200 luk 150 tl ydi bide oralara bakin isterseniz

Biz Firstle beraber burdan http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/lierac-phytolastil-jel-200-ml-2-adetavantaj-seti-109163819 aldık ama 150 tl daha uygunmuş

150 tl değil 160 tl. http://www........./lierac-phytolastil-gel-200-ml-2-adet200200-P19127248 site adresi de bu. bu krem iyidir değil mi? bunu mu alsam kararsız kaldım:(

biz 165e aldık ama n11de 150 liraymış diyor First, orayada bak istersen. Valla ben de yorumlara bakarak aldım canım, sonuçta kilo alımı, gebelik yaşı, genetik faktör birçok şey etkiliyor çatlakları ama bunu tavsiye eden de var başka ürünlerde. Ben birkaç gün bebeyağı kullandım ama o kaşıntı yaptı bende bunu kulandığımdan beri kaşınmıyorum çok şükür. Senin kaşıntılar da geçti mi Firtfb?

doğru diyorsun canım sabah bu konu ile ilgili çok üzgün uyandım şimdi annemlede yarım saat telefonda kritik yaptık o da korkma diye beni ikna etmeye çalışıyo canım benim tatlım bi hissetsem benim zilliyi varya böyle ohhhhhhhh dünya varmış diyecem valla

Selam ben internette okumuştum bu kasık ağrıları genişleyen vajinamızdan kaynaklanıyormuş orada bazı bağlar varmış bunlar genişlediği için geriliyomuş ve ağrı yapabiliyormuş.Tabii senin fazla sürerse ve şiddetli olursa doktoruna sor muhakkak.Bende de bugün kasık ağrısı var yaylanarak oturuyorum iş yerinde yoksa batıyor sanki gerçi doktor dün bebeğin ayakları sol kasıkğında ağrı yapabilir dedi:)) sende de belki öyle bir durum vardır:):16:

Kutsalcim doktoruna sor yuruyusu ne kadar yapman gerektigini cok yuruyunce bebek asagiya iniyormus ben de gidince sorucam doktoruma ve bildigim kadariyla son 2-3 ay yuruyus onermiyorlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X