Günaydın ve hatta artık tünaydın canım:)
Oğluşunun annesi hiiiçççç merak etme siz dün bütün gün iş yaptınız ya bebişi de içerde tıngır mıngır salladınız o yüzden genelde uyumuştur o:) tabi arada elini kolunu oynattıysa da hareketli olduğun için sen hissetmemişsindir, bugün yine pıtpıtlar o, hatta ben bunları yazarken sen hissediyor da olabilirsin:)
Usacım sizinki tüp bebek değilmiydi, öyle hatırladım ama eğer öyleyse kesin yasaklıyoruz sana:)Değilse de ancak denizde yüzmelisin, havuzu çok kişi kullanıyor, ne kadar iyi sterilize olsa da riskli bi durum, bak bizim iğnelerden bir tane de sana yaparım ona göre:)
Allah gönlüne göre versin Tuğçe, nasılsın ya keyfin yerindedir umarım...
Olabilir bende de okuldayken daha çok oluyor ama sohbet esnasında lafı geçince bile verdi doktorum, söylemek de fayda var. Bu arada ben de bu hafta nöbet için rapor aldım, okuldaki bir arkadaşım ısrar etti ama zaten bu hafta çok belim ağrıdı nöbetten sonra, sabaha kadar anca geçti, bugün teslime ttim bakalım inşalalh kabul ederler...
Hemen bakıyorum:)
Ben bu hafta başladım kızlar, hatta burda 3-4 kişi beraber sipariş verdik. Lierac kullanıyorum ve internette 400 ml 165 liraya aldım, inşallah faydasını görürüz.