2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım kundağı nerden aldın? Bi de tam kundak mı? Ağız beziyle omuz bezi aynı değil mi? Korseyi nasıl aldın?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Civilimden kumsal bezi aldım ben sarcam direk. Onun dısında omuz bezini kendi omzuna seriyorsun canım tükürüğü kusmuğu geçmesin kıyafetine pişpişkerken diye. Korseyi de abdominal aldım şimdilik göbeği sarmalık. Sağlık havuzu diye bir siteden aldım. Ama Amerikan gelen vedette markası var korse birazcık pahalı ama cok iyimiş

görüncem cumartesi inşallah. doktora ulaştım. msj yazdıydım cvp olarak coraspin kullan en yakın zamanda gel dedi. bence cumartesiye randevu alabildim. coraspini aldım ama bunu yüksek tansionlular kullanıo. bide prospektüsünde hamileler hekim önermedikçe kullanmasın yazıo. oooff. nerden çıktı bu çentik.. bütün moralimi bozdu.

Doktorun kullan dediyse kullan canım. Moralini bozma. İnşallah düzelecek..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Civilimden kumsal bezi aldım ben sarcam direk. Onun dısında omuz bezini kendi omzuna seriyorsun canım tükürüğü kusmuğu geçmesin kıyafetine pişpişkerken diye. Korseyi de abdominal aldım şimdilik göbeği sarmalık. Sağlık havuzu diye bir siteden aldım. Ama Amerikan gelen vedette markası var korse birazcık pahalı ama cok iyimiş

Korseyi arkadaslarıma bi sorayım bakalım ne almışlar onlar sana da yazarım. Ben ağız bezi aldım ama omuz bezi görmedim hiç, bakayım bir. Ben tüm korse düşünüyorum nasıl olur acaba.

Korseyi arkadaslarıma bi sorayım bakalım ne almışlar onlar sana da yazarım. Ben ağız bezi aldım ama omuz bezi görmedim hiç, bakayım bir. Ben tüm korse düşünüyorum nasıl olur acaba.

Bende oyle düşünüyordum şortlu göğüs altına kadar ama annem giyemezsin onu sıkıntı olur sezaryende dedi. O yüzden yalan oldu benim vedette korse şimdilik sarmalı olanları kullanacağım 1 ay sonra o gitmeliye başlayacağım dikişlerim iyileşince. Sen bi sorda bana da haber ver canım ya

arkadaşlar hepınıze tskederım.yorumlarınızı,cvplarınızı okudum.ama hepınızı ayrı cvp yazamadm.mısfırlılerımı layığıyla agırladm.bulgur yerıne prınc ypmaya karar verdım ama bulgurda yapsam farketmezmıs.cunku ınsanlar cok tıkandgndan pılav cok yıyemedıler.bulaşıklarımı toparladm cok bulaşık cıkmıstı.bır makına doldu.ııkıncısı duruor bırde elde yıkadklarım oldu.bende bıttım ama cok sukur su güzel günüde atlattım.yrn oglen 4,5 gunlugune şileye denize gıdıoruz tatıle.burda olamıcam ama aklım sızde olcak.bebıslerınıze ve kendınıze ıyı bakın.ozellıkle yılmazneval sen sakın bos bulunupta agır iş ypmaya kalkma.bol bol dınlenın ve suyuda unutmayın:34: opuorum hepınzıı görüşmek uzere inş.

arkadaşlar hepınıze tskederım.yorumlarınızı,cvplarınızı okudum.ama hepınızı ayrı cvp yazamadm.mısfırlılerımı layığıyla agırladm.bulgur yerıne prınc ypmaya karar verdım ama bulgurda yapsam farketmezmıs.cunku ınsanlar cok tıkandgndan pılav cok yıyemedıler.bulaşıklarımı toparladm cok bulaşık cıkmıstı.bır makına doldu.ııkıncısı duruor bırde elde yıkadklarım oldu.bende bıttım ama cok sukur su güzel günüde atlattım.yrn oglen 4,5 gunlugune şileye denize gıdıoruz tatıle.burda olamıcam ama aklım sızde olcak.bebıslerınıze ve kendınıze ıyı bakın.ozellıkle yılmazneval sen sakın bos bulunupta agır iş ypmaya kalkma.bol bol dınlenın ve suyuda unutmayın:34: opuorum hepınzıı görüşmek uzere inş.

Canim cok sagol mumkun oldugunca dinleniyorum.sende dikkat et kendine gecen sene bizde sileya tatile gitmistik iznimiz cok azdi orayi tercih etmistik.nerde kalacaksınız. Biz hemen silenin girisinde dort mevsim tatil koyu vardi ordan yer tutmustuk sabah kahvalti ve aksam yemegi acik bufeydi superdi valla.ama silenin denizi cok tehlikeli vs dalgalı cok dikkat et.su dizlerindeyken bir adım sonra boyuna geliyor dikkat et.bol eglenceler

Canim cok sagol mumkun oldugunca dinleniyorum.sende dikkat et kendine gecen sene bizde sileya tatile gitmistik iznimiz cok azdi orayi tercih etmistik.nerde kalacaksınız. Biz hemen silenin girisinde dort mevsim tatil koyu vardi ordan yer tutmustuk sabah kahvalti ve aksam yemegi acik bufeydi superdi valla.ama silenin denizi cok tehlikeli vs dalgalı cok dikkat et.su dizlerindeyken bir adım sonra boyuna geliyor dikkat et.bol eglenceler

kardesım tutturdu sana faceden bır sey attım bak dıe.valla dınlendırmeden gene açtırdılar pc yı.ora bakmışken elım ekım annelerıne de gıdıyoır:1:esime okudum smdı yazdgnı.dıor kı ne kadar fıyatı kaldıkları yerın? cnm bız orda arkadsn yazlığı var sılenın ıcınde.saolsun anahtarı verıp gıdın kalın dıor.bızde 1 haftalgna gtcektk ama esımın ıslerı cok yoğun oldgndan galıba bır kac gun ancak kalırız.evet sılenın denızı tehlıkelı dıe boyu aşmam zaten.dalga olursada kıyı kesımlerde takılırım.arabayla gtttgmızden zaten esım bıldıgı güzel yerler varmış oraları gezdırcekmıs bna.bu tatıl ıyı gelcek bakalım

Bende oyle düşünüyordum şortlu göğüs altına kadar ama annem giyemezsin onu sıkıntı olur sezaryende dedi. O yüzden yalan oldu benim vedette korse şimdilik sarmalı olanları kullanacağım 1 ay sonra o gitmeliye başlayacağım dikişlerim iyileşince. Sen bi sorda bana da haber ver canım ya

cnm ayıp olmazsa bır sey sormak ıstıyrum sana.neden sezaryen olcaksın?bır sorun yok dımı

Arkadaslar bugun seker yuklemesi yaptirdim cok yuksek cikti moralim yerlerde hele bi de risklerini okuyunca... cuma gunu 100 g yaptiricam dr egee o da boyle yuksek cikarsa dahiliyeye gonderecem insulun falan kullanman gerekebilir dedi soruyorum pek cvp gelmiyo ama boyle bi durumla karsilasan var mi ne yapiliyo surec nedir hayir bi de tatliyla arasi olan biri deilim ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o kadar da kendini kasma. şeker yükleme konusuna pek sıcak bakmadığım için birşey diyemeyeceğim.ben de yaptırdım ama neyse..canım okuduğun risler falan herkes için aynı olmayabilir. belki senin sadece o dönem o kadar çok çıktı.. sonra düzelir.. içini ferah tut.
yoğurt ye, bol su iç başmaka da birşey diyemeyeceğim.

kızlar bugün detaylı ultrason yaptırdım ama 25 haftalığım ve normalde detaylı ultrason 20.hafta civari yapılıomuş ama bnm eski aptal doktorum beni ultrasona o zmn yönlendirmemişti. bugün yaptırdım herşey normal çıktı sadece bebeğe giden beslenme damarımda çentiklenme varmış. radyolog bu normalde 26. haftaya kadar geçmesi gerekir. o yüzden 4 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi. geçmezse erken doğuma neden oluomuş. eş yaşlanması oluo dedi. şimdi ise internette araştırdım moralim bozuldu. doktorumu aradım napmalı diye ama teli açmıo. internette yazanlara göre bnm haftam çok geç kalıo. bakın internetteki kopyalim bilgiyi:
"Gebelik boyunca rahime giden kan akımı yaklaşık 10 kat artar.Bu kan akımı için yeni damar oluşmamakta ,damarların esnekliğive artan akan akımını mümkün kılmaktadır. End diastolik çentik kan akımının grafiğe döküldüğü doppler incelemesinde ortaya çıkan bir görüntüdür. Bu çentiğin izlenmesi damarlardaki esnekliğin yeterli olmadığı ve kan akımında ilerleyen gebelik haftalarında gerekli olacak artışa uyum sağlayamayacağının bir göstergesi kabul edilebilir. Bu incelemenin tüm gebeliklerde uygulanması konusunda bir fikir birliği yoktur.Bugün için ileri anne yaşı,hipertansiyon, diabet gibi risk faktörleri bulunması durumuında ve önceki gebelerde preeklampsi ve rahimiçi gelişme geriliği sorunu olan anne adaylarında uygulanması daha doğru bulunmaktadır.20 hafta civarında saptanan çentiklerin bir bölümü 24. hafta civarında kaybolmaktadır. Bu durum komplikasyon riskinin azaldığını işaret eder.Yine çift taraflı (sağ ve sol uterus atardamarlarında) çentik izlenmesi tek taraflı çentik izlenmesinden daha riskli bri durumu işaret eder."

bnm sadece bir damarımda çentik varmış. ee burda 24.haftada kaybolur dio ben 25 haftalığım. hatta ilerde gidiomuş 26 haftalık sayılırmışım. kafam karıştı moralim bozuldu bişey diyin lütfennnnnnnnn
ben devlette yaptırmıştım. adı detaylıydı ama organ,damarlar vs kadar ayrıntılı bakıldığını sanmıyorum. ezbereydi herşey. sekreterin pc sinde kayıtlıydı zaten..

onun dışında canım dr unla bir görüş kontrollerini aksatma. içini rahat tut. allah sağlık versin.. yavrularımız sağlıklı olsunlar inşallah..

görüncem cumartesi inşallah. doktora ulaştım. msj yazdıydım cvp olarak coraspin kullan en yakın zamanda gel dedi. bence cumartesiye randevu alabildim. coraspini aldım ama bunu yüksek tansionlular kullanıo. bide prospektüsünde hamileler hekim önermedikçe kullanmasın yazıo. oooff. nerden çıktı bu çentik.. bütün moralimi bozdu.

ben coraspirini hamile kaldıktan sonra başladım. hergün kullanıyorum doğumdan bir aya kadar kullanacakmışım.tansiyonumda normal hatta bazen düşük bile oluyor..

Saol canim 178 cikti normal de ust sinir 145 yiyeceklerden kisitlama bebek icin olumsuzluklari falan okuyunca uzuldum zaten yememe okadar dikkat ediyorum ki daha ne kadar kisicam bilmiyorum dedigin gibi ins ikincisinde normal çıkar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet gebeli ekerinin hem sana hem bebegin gelisimine cok zarari var dogru ama en azindan sen testi yaptirip gercekten sekerin varsa bunu ogrenecek ve diyetle yada gerekirse insulinle (ki insuline gerek olcagini hic sanmiyorum) bu donemi saglikli bi sekilde atlatacaksin canim...simdi karalar baglamadan once 100 luk yuklemenin sonucunu bi ogrenelim de ondan sora seker cikarsa tmam o zaman uzulursun ama suan uzulme lutfen:(

Kızlar henüz geçmişi okuyamadım, eve yeni geldik. Önceden bahsetmiştim yakın arkadaşım bebek arabasını ve hasır beşiğini verecek diye. Bugün devir teslim işlemini hallettik :1: Biz mağazada bebe confortun bebek arabasını beğenmiştik. Şansımıza arkadaşımın arabası da aynısıymış ve neredeyse hiç kullanmamış. Ana kucağını da verdi sağolsun. Bir de daha önceden fotoğrafını paylaştığım hasır beşiğimiz ve ikinci bir kangurumuz oldu. Taşınma telaşı ve kursum nedeniyle stresliydim. Çok iyi geldi bu hediyeler, bir de onları alma telaşım olmayacak bu yoğunlukta. Park yatağı da beğenebilirsem büyük alışverişimiz tamamlanacak gibi. Belki bir de gardrop bakabilirim ikeadan. Allah evlenene, ev alana, bebek doğurana yardım ediyor derler ya gerçekten öyle, çok şükür :nazar: Bir gece de bir dünya eksiğimiz tamamlanıverdi arkadaşlar sayesinde. En büyük servet dost biriktirmek şu dünyada ve çok şükür şanslıyım bu konuda. :16:

o kadar da kendini kasma. şeker yükleme konusuna pek sıcak bakmadığım için birşey diyemeyeceğim.ben de yaptırdım ama neyse..canım okuduğun risler falan herkes için aynı olmayabilir. belki senin sadece o dönem o kadar çok çıktı.. sonra düzelir.. içini ferah tut.
yoğurt ye, bol su iç başmaka da birşey diyemeyeceğim.

ben devlette yaptırmıştım. adı detaylıydı ama organ,damarlar vs kadar ayrıntılı bakıldığını sanmıyorum. ezbereydi herşey. sekreterin pc sinde kayıtlıydı zaten..

onun dışında canım dr unla bir görüş kontrollerini aksatma. içini rahat tut. allah sağlık versin.. yavrularımız sağlıklı olsunlar inşallah..

ben coraspirini hamile kaldıktan sonra başladım. hergün kullanıyorum doğumdan bir aya kadar kullanacakmışım.tansiyonumda normal hatta bazen düşük bile oluyor..

nşallah yavrularımız sağlıklı olur dediğin gibi. kaygım ondan zaten. onu besleyen damar esnek dğlmiş.kan az gidermiş vs. gerçi tam olarak cumartesi öğreneceğim doktorumdan nolduğunu Allah izin verirse.
peki sen neden kullanıosun coraspini?

Canım hiç sıkma canını. Arkadaşımın çentiği 7. aydan sonra kayboldu. Başka bir arkadaşımın da artan çentiklere rağmen 7. aydan sonra bebeğinin gelişimi hızlandı. Stres yapma ama riskli gebelik uzmanına görün ki için rahat olsun.

iyi kızlar ya aramızda hiç kilo konusunda uçan yok normal seyrediyor kilo alışlarımız :) ben çok yiyemesemde son bir ayda 2 kilo almışım bende şaşırdım :)) galiba artık istemesekte yemesekte alıyoruz. kamuran senin doktorunda bi değişikmiş yaa 7 kilo alman çok normal ne varmış kilonda :20:

Sanırım ben uçan kısım oluyorum, 10 kiloya yakın almışım. Kışın botlarla falan tartılıyordum, onu da hesaba katınca 9-10 kilo aldığım ortaya çıkıyor. Haftaya randevum var ama doktorum izinde, arkadaşı bakacak. Bayan doktor, kesin kilo konusunda uyaracak beni.

kızlar ya bebeğinizi nerde hissediyosunuz tam olarak bugun benim hep göbek deliğimin hemen altından vurdu o minik ayakalrı yada elleri ama canım acıdı inşallah ters bi durum yoktur ....

Benim yaramaz boydan boya yayılıyor karnıma maşallah :nazar: Kaburgalarımın üst kısmından, midemin hizasından belimin yanına doğru geriniyor. Göbeğimin deliğinin bir tarafında popsunu mu kafasını mı topluyor anlamıyorum, şişlik oluyor. Sonra bakıyorum balık gibi kayarak alt taraftan vuruyor. Hatta artık vurmaktan daha çok ittiriyor ve sarsıyor gibi, değişti hareketleri. Ama özellikle bu hafta büyüdüğünü ve hareketlerinin değiştiğini farketttim. Çünkü artık göbeğin üstünden altına heryerde hissediliyor, sığmıyor mu ne annesinin minnak vücuduna :emir_bebek:

kardesım tutturdu sana faceden bır sey attım bak dıe.valla dınlendırmeden gene açtırdılar pc yı.ora bakmışken elım ekım annelerıne de gıdıyoır:1:esime okudum smdı yazdgnı.dıor kı ne kadar fıyatı kaldıkları yerın? cnm bız orda arkadsn yazlığı var sılenın ıcınde.saolsun anahtarı verıp gıdın kalın dıor.bızde 1 haftalgna gtcektk ama esımın ıslerı cok yoğun oldgndan galıba bır kac gun ancak kalırız.evet sılenın denızı tehlıkelı dıe boyu aşmam zaten.dalga olursada kıyı kesımlerde takılırım.arabayla gtttgmızden zaten esım bıldıgı güzel yerler varmış oraları gezdırcekmıs bna.bu tatıl ıyı gelcek bakalım

Canim biz kişi başı 90 lira verdik sabah ve aksam yemegi acik bufeyfi 0-6 yaş ücretsizdi.tatil koyunun yüzme havuzu vardi öğlen 1 ve akşam 5 arasi sadece bayanlara özeldi cocuk havuzuda vardi muhafazakar otel tam aile yeri cok memnun kaldik...internet siteside var Sile dort mevsim tatil koyu diye yazınca cikiyor bi bak istersen buyuk kizim yine oraya gidelim diyor ama benim durumuma bagli.onumuzdeki hafta başka doktora gidicem bakalim o nedicek.

O durum biraz sakat canım. Mesela senin oğlun mu olacaktı kızın mı? Kızın olacaksa kız bebeğin süt annesi ol. Çünkü ne olur ne olmaz ilerde aşık olurlar falan süt kardeşin gerçek kardeşten farkı yok.

Evet bence de çok hassas bir konu bu. Ama bildiğim şöyle de bir durum var, süt kardeş olan yani emen çocuklardan sonra doğan çocuklar da süt kardeşi oluyor. Dinimizde süt çocuğa da miras düşüyor. Annem bana süt anne bulmamış ileride sıkıntı olabilir diye. Hiiiiiiç ama hiç süt emmemişim ben :25:

Back
X