Kızlar merhaba tekrar ayrıntılı rapor istemişti doktorum paylaşmıştım sizinle fakat sonuçlarım iyi çıkmadı doktor zararsız geçici olduğunu düşünüorum fakat 3. Düzey ultrason yaptırmanı tavsiye ederim dedi. şimdi unıversiteden randevu alıcam bebeğin beyninin sağ tarafında az büyüklük olduğu tespit edilmiş. Bununla ilgili ultrason istiyor doktorum moralim çok bozuk sınanıyormuyum bilmiyorum çok canımı sıktı bu durum...
cnm bak doktorun zararsız olduğunu düşünmüş sadece tedbir amaçlı seni 3. düzey ultrasona gönderecekmiş. sen üzme kendini Allahın izniye hiç bir şeyi çıkmayacak. bebeğin sağlıklı olacak. moralini bozma güvendiğin bir hastaneye git. içini rahat tut germe kendini. bende dünden beri moralsizim, bnmde ultrasonda çentiklenme çıktı ama burdaki arkadaşlar bana destek oluo dünden beri sağolsunlar. biraz kendime geldim daha umutluyum. doktor randevumuda gideyim cumartesi inşallah hayrılı haber alırım. umarım sende hayırlı haber alacaksın ultrason yaptırdıktan sonra gör bak. dua edelim bolbol. Allahın izniye atlatacağız bu korkuları.