2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın canım. Annelerimiz biliyorsun ki yün yorganlarda yatırmış bizi. Bence pamuk cok hafif birsey olmaz inşallah melekler korur yavrularımızı. Sende haklısın anne olarak tedirginleşiyorsun ama kısa geldiği için doğumumuz bence battAniyede üşürler canım ama tecrübeli annelere sormak lazım tabi yinede. Bende başta almayacaktım. Ne olur ne olmaz al bulunsun evde dedi annem aldım o yüzden şimdide iyiki almışım diyorum :)

Günaydın :)
Bana da kayınvalidem yün yorgan verecekti, istemedim.
Şimdi pamuk almış.. Onu da istememeyi düşünüyordum ama neyse alıyım kalsın kenarda. Bakarım bebişimin kolları falan soğuk oluyor, o zaman örterim yorganı. Tecrübe edinicez artık. Ama benim annem küçük kardeşime yorgan örtüyordu. O da kasım doğumluydu...

Günaydın herkese haftanın son günü herkese güzel geçmesi dileğiyle

O ağrı bende de oluyor canım normalde hamilelik öncesinde de çok yorulursam olurdu şimdi hamilelikte biraz zorlamam artmaskna sebep oluyor ve iki gün yatınca hiçbir şey kalmıyor merak etme ben hep yaşıyorum dinlen geçer canım

Ben de kesinlikle battaniye örtücem yorgan çok tehlikeli dediler birde bizim evimiz normalde çok sıcaktır kışın bile askılı ile gezeriz

Bende anneme aynı şeyi söyledim sen bizi yün yorganla büyüttün bu bebekler şimdi üşümezmi diye o da eskiden köy evleri çok soğuktu gece soba yanmazdı mecbur örtmeliydik ama zaten beşikte kundaktaydıydınız kımıldayamazdınız ki boğulasınız dedi :) gerçi senin evinde gece soğuk oluyormuş doğsunlarda hayırlıaıyla duruma göre bakarsın canım

Bende dün yazdım aynı şeyi okudunmu bilmiyorum damla ağustos annelerini moral olsun diye okuyayım heyecanlarını paylaşayım dedim bin pişman oldum hepsi nefes darlığından şikayetçi malum benim de en büyük korkum bu. Bu arada sen nerede oturuyordun

Yok canım okumadım demek son haftalar daha da kötü olacak. Bende nefes darlığı var ve cok geriyor bu durum beni. Ya aslında cok sıcak akşamları kısa kolluyor durduk evde ama sabah 5 de kapatıyorlar kaloriferi. O yüzden soğuk oluyor. Ama oyle donmüyoruz da sabaha karşı üşüyoruz. Ben doğdıgum da yine bu kaldığımız sitede yaşıyormuşuz işte annem beni yün yorganda yatırmış ama be olur ne olmaz penye, pamuk ve yün battaniyem de var benim deneme yanılmaz yoluyla bulcaz artık uygun olanı :)

Ben de yorgan almadım, almayacağım. Ilk aylar battaniye örteceğim, zaten yenidoğan bebek için ideal sıcaklık 20-21 dereceymiş, çok sıcakta yatırmayın diyorlar. Ilk 1-2 ay denerim baktım içime sinmedi alırım yorgan

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de bi kenara koyucam. Aklımdan gitsin.

Canım benim lohusa geceliğim coktan geldi. Lohusa pijama takımım gelmemişti 2 haftadır bekliyordum sonunda oda geldi. Ama bir tane daha gecelik almam lazım ne olur ne olmaz 2 gece hastanede kalacakmışız cunku. Bak bunlar ilk gğn giyeceğim gecelik sabahlık takımım.
Eki Görüntüle 1185411
Eki Görüntüle 1185412

Buda kapı süsümüz.
Eki Görüntüle 1185413

Instagramda bir sürü şey var güzel güzel modeller var bakabilirsin canım bak Buda lohusa takımımız :)
Eki Görüntüle 1185414 Eki Görüntüle 1185414

güle güle kullan canım... Sen tüm eksikleri gidermişin maş.

Ama e bebekte yorgan baktım. 12 aylık bebeklerden küçüklere kullanılması önerilmez diyor. Ben de ne yapacağımı bilemedim şimdi. Güvenli yatış yastığından alıcam ama Allah korusun yorgandan boğulmaz dimi. Allahım çok düşünüyorum ya sakınmak da doğru değil bu kadar. Neyse ben yine de bi tane yorgan alayım. Duruma göre bakarız artık.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım sen uyku seti alacak mısın karyola için ?

herkese günaydın,

hayırlı ,sağlıklı bir cuma günü diliyorum

canım minnoş dinleniyordur, doktordan çıkınca mesaj at merak ettim küçük hanımı

ohh maşallah, herşeyi düzene koymuşsun :) yelekleri ve hırkayı kaça ördürdün? bende birkaç yere bakıyorum ama fiyatları bilemedim

Evet cok şükür. Dün gece yine alışveriş yaptık ve cok şükür sona geldik. 2. Gecelik, 2. Sürülen bide otokoltıgumuz kaldı onlarıda aldık mı bitiyor inşallah :)) şimdi 4 Yelek 2 hırka takımını hepsinin patikleri şapka falanda var 180 e anlaştık. Birtane yeni doğan hırka takımını 50 tl kapı süsümğz 80 battaniyenin teki 150 diğeri 80 lohusa takımı da 60. Eğer fiyatlar uygun gelirse verebilirim numaralarını yapanların. Bide ben bunlara özel olarak sipariş verip yaptırıyorum. Eğer varsa istediğin bit model yapıyorlar yani.

Yok canım okumadım demek son haftalar daha da kötü olacak. Bende nefes darlığı var ve cok geriyor bu durum beni. Ya aslında cok sıcak akşamları kısa kolluyor durduk evde ama sabah 5 de kapatıyorlar kaloriferi. O yüzden soğuk oluyor. Ama oyle donmüyoruz da sabaha karşı üşüyoruz. Ben doğdıgum da yine bu kaldığımız sitede yaşıyormuşuz işte annem beni yün yorganda yatırmış ama be olur ne olmaz penye, pamuk ve yün battaniyem de var benim deneme yanılmaz yoluyla bulcaz artık uygun olanı :)

Bildiğim kadarıyla panik atak hastasıydın ben öyleolmadığım halde iki kere nefes darlığı çektim diye bunalımın dibine girdim allah senin yardımcın olsun

Günaydın canım. Ypk canım bügün lohusa taç setim gelecek inşallah kargoya verildi. Pazartesi yeni doğan hırka patik şapka setim kargoya verilecek. 25 inde kapı süsüm kargoya verilecek :) bayramdan sonra büyük battaniyem kargoya verilecek :) Ağustos'ta da ordürdüğüm 4 Yelek 2 hırka kargoya verilecek inşallah :) internet ne güzel birsey canım ya hiç yerimden kalkmadan herseyi hallettim. Sende öylesin eminim.

Canım benim sen bunları tek bir yerden mi halettin ? lohusa tacını merak ettim de görebileceğim bir yer var mı , ha birde kapı süsünü :1:

Canım sen uyku seti alacak mısın karyola için ?

Ben karyoladan vazgeçtim canım park yatak aldım. 9-10 aylık falan olsun, odamızı ayırıcam. Bebişime oda yaptığımda karyola alıcam.
Park yataklara da öyle korumalı olan uyku setlerinden alınmıyor bildiğim kadarıyla. Nevresim takımı alıcam işte iki tane. Yarın kayınvalidemlerle çıkıcam ya alışverişe. Bunu da onlara aldırmayı düşünüyorum. Özdilek baktım geçen gün. 55 liraydı. İki tanesini 100 yapar orası bize :) Bakalım kayınvalidemlere söylicem :)

Sabrediyoruz canım ama ister istemez bunalıyorum artık kızıma yansıtmamaya çalışıyorum ama gercekten sıcaklarda zor oluyormuş hamilelik. Birdaha kesinlikle kışa gelsin istiyorum bu süreç :) günaydın bu arada canım

Ayaklarda şişme oluyor mu canım , benim doktorum yazın olacak dedi de . Benim çok sıcak havada şişiyor

Canım benim lohusa geceliğim coktan geldi. Lohusa pijama takımım gelmemişti 2 haftadır bekliyordum sonunda oda geldi. Ama bir tane daha gecelik almam lazım ne olur ne olmaz 2 gece hastanede kalacakmışız cunku. Bak bunlar ilk gğn giyeceğim gecelik sabahlık takımım.
Eki Görüntüle 1185411
Eki Görüntüle 1185412

Buda kapı süsümüz.
Eki Görüntüle 1185413

Instagramda bir sürü şey var güzel güzel modeller var bakabilirsin canım bak Buda lohusa takımımız :)

Çok güzellerrr , nereden buldun aldın bunları

merhaba canım hamiş arkadaşlarım:) hayırlı cumalar hepimize. bebişlerinize isim olarak neler düşündünüz? beb,şim babası hüma, nehir, asya isimlerini düşündü. ama çok kararsız kaldık:(

bence de canım elektriğin tuttuysa kesinlikle devam et bence, çünkü dr hasta iletişimi çok önemli...ve güven verdiyse sana hiç bırakma derim ben... inş hepimiz istediğimiz gibi sağlıkla doğumlarımızı yapıp bebişlerimizi kucaklarımıza alırız :)))

evet dediğin gibi doktor hasta iletişimi her doktorla iyi olmuyor ben dediğin gibi ahmet yılmazla devam edicem amin canım hayırlısıyla inşallah alıcaz minik kuşlarımızı kucağımıza...

Sabrediyoruz canım ama ister istemez bunalıyorum artık kızıma yansıtmamaya çalışıyorum ama gercekten sıcaklarda zor oluyormuş hamilelik. Birdaha kesinlikle kışa gelsin istiyorum bu süreç :) günaydın bu arada canım

Evet inşallah planlı bir hamilelik yaşarız ikincinin son zamanları kışa gelir canım :16:

Eki Görüntüle 1185411
Eki Görüntüle 1185412

Buda kapı süsümüz.
Eki Görüntüle 1185413

bayıldıııııııııııııııııııım bunlara. nereden aldın bunları söyleeeeeeeee:)))

Ben karyoladan vazgeçtim canım park yatak aldım. 9-10 aylık falan olsun, odamızı ayırıcam. Bebişime oda yaptığımda karyola alıcam.
Park yataklara da öyle korumalı olan uyku setlerinden alınmıyor bildiğim kadarıyla. Nevresim takımı alıcam işte iki tane. Yarın kayınvalidemlerle çıkıcam ya alışverişe. Bunu da onlara aldırmayı düşünüyorum. Özdilek baktım geçen gün. 55 liraydı. İki tanesini 100 yapar orası bize :) Bakalım kayınvalidemlere söylicem :)

Bir tanıdığınız karyola verecekti oda yapacaktın diye aklımda kalmış , o zaman uyku setine gerek kalmıyor tabi ...
Civile gittim geçen akşam orada da var bakabilirsin , ki zaten yarın gidecek siniz. Hadi bakalım güzel güzel alışverişini halledersin

Çok güzellerrr , nereden buldun aldın bunları

Ayaklarda şişme oluyor mu canım , benim doktorum yazın olacak dedi de . Benim çok sıcak havada şişiyor

Canım benim sen bunları tek bir yerden mi halettin ? lohusa tacını merak ettim de görebileceğim bir yer var mı , ha birde kapı süsünü :1:
Canım hepsini instagramdan aldım varsa instagramdan veriyim isimlerini bak canım. Ayrı ayrı kişiler ama. Cok teşekkür ediyorum canım :)

Bildiğim kadarıyla panik atak hastasıydın ben öyleolmadığım halde iki kere nefes darlığı çektim diye bunalımın dibine girdim allah senin yardımcın olsun

Âmin canım âmin dün gecs salonda oturuyordum annemin bası donüyor diye yürüyüşe çıkamadık birden bi tuttu beni nefes darlığı oluyorum sandım hemen dışarı attım tabi kendimi. Panik atak zor bir hastalık ama com şükür eskisi gibi krizlerim olmuyor yendim aslına panik atağımı. Ama işte streste birsey olduğumda nefesim daralıyor üstüne üstlük nefes darlığı ve Alerjik astımım var korkuyorum ister istemez beni kötü günler bekliyordur belki diye

Back
X