2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Arkadasim cok gecmis olsun centik olayi bendede var 22.haftada cekilen ayrintilida goruldu bide arterlerden birinde akim artmisti biraz cok sukur benim bebiste haftasiyla uyumlu cikti sali gittim doktora insallah etkilenmezler cok sukur benim tansiyonum hep dusuk hep 9-5 10-6 seklinde insallah da yukselmez benim doktorum 29.haftada tekrar yapariz doopler dedi insallah duzelmis olur... ben profosorede gitmistim detayli usg icin oda bebegin gelisiminde problem yok onemli bi problem yok demisti insallah hic etkilenmeden sonuna kadar guzel devam eder gelisimleri elinden geldigince sola yatmaya calis ozaman bebege daha cok kan gidiyomus... senin bebis maasallah haftasina gore cook iyi bnimki 24+4 te 703 gr di seninki onden gidiyo sanirim Allah bagislasin kuzucuklarimizi insallah...

sana da geçmiş olsun cnm. sende coraspin kullanıo musun? doktor beni 29.haftamda çağırdı ama bana tekrar detaylı ultrason yapacağız demedi. ama radyolog dediydi bi ay sonra tekrar gel bakalım diye. bende o kadar sağa yatmaya alışkınım ki.. sola yatıorum otomatik dönüorum yine sağa. bnm bebeiş dediğin gibi bi hafta ileride gidio çok şükür. bnm senin sadece bir damarda çentik varmış . iki damarda birden olunca daha riskli oluomuş. seninde bir damarda mı var?

meral çok komiksin kız güldürdün beniiiiiiiiii :)))))))) demek burayı hazırlayın doğum yapıyım dedin heeeeeeee :))))))) patron ne dedi çok merak ettim. Kalmıştır öyle :)))))))
ben de 1 eylülde çıkıcam iznime ama baktım zorlanıyorum çalışamaz raporumu alıp çıkabilirim dedim.

:9: :9: O bana eylülde gelirsin demeyi biliyo attırıyo tepemi çok benciller çoookkkk bende öyle dedim burda doğurayım dedim bişiy demedi güldü :)) ben ağustosun 14 ünde raporumu getirebilirim diorum dayanamıcak gibi olursam die o bana eylülde gelirsin kapıdan alıp kapıya bırakıolar dio bide ben zaten koca gün yatıorum burda tovbe yarabbim yaa :) bende 1 eylülde bırakırım inan hiç dinlenemiorum sabahları ayağa kalkamıorum sanki koca gece falakaya yatırmışlar gibi basamıorum hiç ayağıma acıyo çok parmaklarım bile ağrıo nasıl bişiyse belimi söylemiorum zaten o ağrı beni benden alıyo gece dönemiorum resmen kalkarken eşim yardımcı oluyo ben ağustosu çıkaramıcam sanırım bu gidişle :)

Merhaba hanımlar çok sık giremiyorum inş herkes iyidir. Bugün şeker yüklemesi için gittim ama sonuşları almadım henüz inş iyi çıkar..

Kızım 1 yaptı bize bugün çok tatlıydııı yaa maşallah....

Eki Görüntüle 1188531

Maşallah tombik tombik parmağıyla biiiir yaptı demek;) bir dk ya noluyo mu dedi yoksa:)))))

:9: :9: O bana eylülde gelirsin demeyi biliyo attırıyo tepemi çok benciller çoookkkk bende öyle dedim burda doğurayım dedim bişiy demedi güldü :)) ben ağustosun 14 ünde raporumu getirebilirim diorum dayanamıcak gibi olursam die o bana eylülde gelirsin kapıdan alıp kapıya bırakıolar dio bide ben zaten koca gün yatıorum burda tovbe yarabbim yaa :) bende 1 eylülde bırakırım inan hiç dinlenemiorum sabahları ayağa kalkamıorum sanki koca gece falakaya yatırmışlar gibi basamıorum hiç ayağıma acıyo çok parmaklarım bile ağrıo nasıl bişiyse belimi söylemiorum zaten o ağrı beni benden alıyo gece dönemiorum resmen kalkarken eşim yardımcı oluyo ben ağustosu çıkaramıcam sanırım bu gidişle :)

Biz seninle eylülün birine kadar dayanırsak çok iyi olacak. Kolay zannediyorlar ya. Bi an önce eylül olsun merallllllll:43:

Selam nadilsiniz ben cok yorgunum dun gece 15 kisikik nisafirim vardi ve coxuklar haric...
Cok sukur gecti gitti sizlerde iyisiniz indlas...
Kamuran cok gecmis olsun Rabbim basindan eksik etmesin anneni..

Amin canım sağolasın. Sen de 15 kişilik misafir ağırlamışsın. Çocuk hariç bi de. Maşallah sana :/

Kullanmayalım yastık . Ama yana nasıl yatıracağımı düşünüyorum ben :26: Ayy bana bir yardımcı gerek
Kasılmadır canım, bende bilemedim önce ama belli kasıldığı

Canım bu kasılma nasıl oluyor. Bende daha olmadı galiba. Olsa hissederdim herhalde:)

Bi de ben yan yatış yastığı ile boğulmayı önleyici hava alan yastık aldım civilden :)

Günaydınnn;)

Hayırlı sabahlar size de;) hiç bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum, normalde vücudum hiç ıslanmazdı sıcaklarda ama şimdi sırılsıklam oluyorum terden:)

bende de durum aynı :( sıcağı severdim ama şimdi çok bunalıyorum terliyorum, yapış yapış yapıyor. Hamilelikten önce sıcak beni böyle bunaltmıyor terletmiyordu rahattım resmen... inşallah doğumdan sonra geçer bazen bazı değişen durumlar kalıcı oluyormuş :(

Merhaba hanımlar çok sık giremiyorum inş herkes iyidir. Bugün şeker yüklemesi için gittim ama sonuşları almadım henüz inş iyi çıkar..

Kızım 1 yaptı bize bugün çok tatlıydııı yaa maşallah....

Eki Görüntüle 1188531

O parmağını yerlerrr :)) Bence sizi uyarıyor, bakın az kaldı geliyorum,herşeyimi hazırlayın diye :)))

Canım bu kasılma nasıl oluyor. Bende daha olmadı galiba. Olsa hissederdim herhalde:)

Bi de ben yan yatış yastığı ile boğulmayı önleyici hava alan yastık aldım civilden :)

Kasılma ,rahmin böyle ağrıyor çok kısa şiddetli hemen duruyor .
Ben senin civilden aldıklarını tam anlamadım , paketlerin içlerinde çok tatlı görünüyorlar ama sen ne aldın tam olarak ? Bana biraz yardım et ne olur
Yan yatış yastığı alayım diyorum bende ama Turkhanka almayacak mış . Doktorların ilk etapta önermediğini bende duydum

Amin canım sağolasın. Sen de 15 kişilik misafir ağırlamışsın. Çocuk hariç bi de. Maşallah sana :/

Evet mecbur canim yaa.5 kaynim var 5 elti 2 gorumce e onlarin esleri kyinvaldem..bide onlarin cocuklari iste ...
Sira annemlere geldi ..abimleri ve ablami davet etmistim sira annemle bir abim daha var onlarda..:1:

Sabun tozunu nerde bulurum acaba. Belki de marketlerde vardır da benim dikkatimi çekmemiştir.

Benim baktığımda dalin granül sabun yazıyor. Bu da sabun tozu sanırım :)
Marketlerde var tabi de, dalin marka daha iyiymiş;) bende ondan alıyım, sanırım oda sabun tozu oluyordur, başka ne olabilir ki granül sabun;)
bende de durum aynı :( sıcağı severdim ama şimdi çok bunalıyorum terliyorum, yapış yapış yapıyor. Hamilelikten önce sıcak beni böyle bunaltmıyor terletmiyordu rahattım resmen... inşallah doğumdan sonra geçer bazen bazı değişen durumlar kalıcı oluyormuş :(
Ayyy inşallah kalıcı olmaz :((( çok kötü bir durum:25:

aynen canım rahatla oturucaz odamızı düzenlicez cicilerimizi yıkayıp ütülicez. Haftasonu kuzenim geldi şu hazırlıkların en güzeli alışveriş yapmak ve aldıklarını ütülemek dedi küçücük oluo hemen bitiyo dediydi bayramdan sonra ben toparlıcam inşallah ve doğum çantamızıda hazırlamalıyız...

inşallah canım yaa

evet öyleymiş kan görünce bozuluyomuş az önce biri yazmıştı sevindiydim :) canım ben de aventin göğüs pompasını aldım kötü yorum hiç duymadım manuel aldım bende iş yerinde elektrikliyi kullanmam zor olur onu takıp şakşak die çekicem inş sütümüz olurda kullanırız canım :) süt kabı aldınmı ben chıcco nun 4lü kabını aldım e-bebekten aventede uyumlu...

Süt kabı almadım daha sağdıklarımızı saklamak için değil mi? Onun için süt saklama poşetlerinden alsak olur mu yoksa senin dediğin başka bir kullanımamı yönelik? İnşallah dediğin gibi bol sütümüz olur hepimizinde bebişlerimizin karnını güzelce doyururuz.Amin.:16:

Back
X