2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
bende hamile olduğumu öğrenince arayı açmadan bir tane daha yapalım tek kalmasın demiştim, hamilelik sürecinde yaşadıklarımdan sonra şimdi Allah evladıma sağlıklı hayırlı uzun ömür versin tek olursa da yapacak bir şey yok diyorum :) Allah kısmet ederse bir tane daha olur belki ama ben hamile kalmak için mücadele etmem gibi geliyor, hamilelik sonrası kendimi bakıma alıcam inşallah
bence 2. olsun, yalnız kalmasın yavrucuk;) cidden zor bir süreç ama meyvesi çok güzel:)))
yaramazlıkları bile güzel bebişlerin ya:)) ama haklısın bu kadarı fazla:)
güzel olmaz mı anneleri yesin onları:16: ama her sabah bugün ne yaptı diye uyanmak çok da iyi olmasa gerek:)))
heheeh :) ben de iki çocuk istiyordum şimdi 1-0 olsun bizim olsun diyorum :9:
iki olsuuunnn, bir arkadaş olur minik kuşuna, yalnız kalmasın, kardeş iyidir;) biraz aradan sonra fikrin değişir belki. Şimdi yaşadığımız şeyler bize böyle düşündürüyor ama unuturuz yine isteriz bence;)
Desene Erdemimiz sabahın köründe uyanıp sizi de uyandıracak :)))))))))))
Benim uykum çok ağır, gece uyurken hiç duymuyorum. Eşim görüyormuş göbekteki hareketleri ben uyurken. Sen nasıl uyanmıyorsun o hareketlere diyor. Ben uyurken hiçbir şey duymuyorum diyorum :)))))))))) Uyurken kesseler duymıcam:1:
eveeet sabah güneşin doğmasıyla uyanıcaz sanırım:))) Bende gece hiç duymuyorum, mutlaka hareket ediyordur;) göbeğinin dalgalanması çok ilginç ama demi:)))

birde ben 11. haftada nefes darlığı çektiğimde yüzüstü yatarken olmuştu o zamandan beri korkumdan yüzüstü yatamıyorum yani bayağı uzun süredir yüzüstü yatamıyorum inşallah doğumdan sonra bu korkumu atabilirim

Canım geçen yıl bu zamanlar ben hamile değilken aynı senin gibi olmuştum. Sanki nefes alamadım bi anda. Durup dururken. Balkona çıktım nefes almaya çalıştım. Sanki boğazımda bir şey yapışık ve nefes almamı engelliyor gibiydi. Doktora gittim. Boğazında hiçbir şey yok. Seninki psikolojik dedi. Gerçekten de psikolojikmiş. Ben bu durumu kendi kendime yendim. Yoksa kafayı yicektim, çok kötü oluyordum. Bunlar psikolojik şeyler işte. Hiçbir şeyi stres yapmıcaksın.

ne güzel artik isimler konuşulmaya başlandı.hepsi ismi ile uzun yaşasın inş.bizde Ceyda ilkim eylül arasında kararsizis.babası Ceyda Dior ben ilkim yada eylül istiyrm..ne güzel bazılarının eşleri direk annelere bırakıyor.benimkis benimle isim muhalefetinden.oysa Cnm ilk çocuğumuz senin istediğin olsun dese ne güzel olur..bu defa 2 isim koyalım diyoruz ama bende iki isim sevmiyorum uzun gelip bana bakalım nolcak:21::21::23:kadının fendi erkeği yenecek mi:21:

benim eşim erkek olursa Hamza olacak diyordu, benimde çok hoşuma gitmedi ,sen bilirsin ama o benim eski erkek arkadaşımın ismi çocuğa her baktığımda onu hatırlamamı istemezsin herhâlde dedim :1::1::1::1: tabi sonra öyle bir şey olmadığını söyledim ama içinde hep şüphe kalsın sen yinede ismi değiştir dedim, şimdi başka isim bakıyor :)

Sunnette 7.gunu oneriyorlar ama esim de anlada mi acaba ne oldugunu daha sonrami yaptirsak diyor bilemedim bsna kalsa hmn yaptiricam da.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende 7. gün yaptırmayı düşünüyorum,inşallah herşey yolunda giderse sünnette olur aradan çıkar

valla ya, süpermiş:)))))))))

bebekken komik oluyordu, 5 isim + soyismini ezbetletmiştim adını soranlara hepsini birden söylüyordu :))

bence 2. olsun, yalnız kalmasın yavrucuk;) cidden zor bir süreç ama meyvesi çok güzel:)))

doğduktan sonra iyileşince fikrimi değiştiririm herhalde :)

Gunaydin kizlar.. 22 temmuz yurtdışından ailem geliyor turkiyeye.. onlara hazirlikti temizlikti derken cok yoruldum.. 2 hafta temizlik yaptim halilarimi tum yikadim balkonumda.. bebeğin kiyafetlerini yikadim utuledim sepette duruyor..şimdilik mobilyamizi almadi 32. Haftada almayi düşünüyoruz hayirlisiyla.. bu arada nerdeyse 2 aydir bebişi görmüyoruz.. 1 agustosta rAndevumuz var..boyu kilosu kac oldu cok merak ediyorum.. haydi herkese hayirli gunler.. bol tekmeli taklali gun sizinle olsunn

Canım geçen yıl bu zamanlar ben hamile değilken aynı senin gibi olmuştum. Sanki nefes alamadım bi anda. Durup dururken. Balkona çıktım nefes almaya çalıştım. Sanki boğazımda bir şey yapışık ve nefes almamı engelliyor gibiydi. Doktora gittim. Boğazında hiçbir şey yok. Seninki psikolojik dedi. Gerçekten de psikolojikmiş. Ben bu durumu kendi kendime yendim. Yoksa kafayı yicektim, çok kötü oluyordum. Bunlar psikolojik şeyler işte. Hiçbir şeyi stres yapmıcaksın.

evet banada bir sürü test yapıldı hiçbir şey çıkmadı ve tamamen psikolojik olduğunu alnadım benimde bir daha hiç olmadı ama yaklaşık 10 hafta hayatımın en berbat on ayıyıdı şimdi hamileliğin ilerleyen zamanlarında bebekten kaynaklı nefes darlığım olurda tekrar psikolojik durumumu tetikler diye çok korkuyorum hatta tek korkum bu desem yalan söylemiş olmam

Gunaydin kizlar.. 22 temmuz yurtdışından ailem geliyor turkiyeye.. onlara hazirlikti temizlikti derken cok yoruldum.. 2 hafta temizlik yaptim halilarimi tum yikadim balkonumda.. bebeğin kiyafetlerini yikadim utuledim sepette duruyor..şimdilik mobilyamizi almadi 32. Haftada almayi düşünüyoruz hayirlisiyla.. bu arada nerdeyse 2 aydir bebişi görmüyoruz.. 1 agustosta rAndevumuz var..boyu kilosu kac oldu cok merak ediyorum.. haydi herkese hayirli gunler.. bol tekmeli taklali gun sizinle olsunn
Bayağı yorulmuşsun :) Demek bayrama geliyorlar sizinkiler de. Benim annişim de bayramda bende olacak.
Balkonu yıkamak bana öyle zor geliyor ki. Kocişe yıkattırıyorum. Zaten çamaşır asmaya da alıştı, evi süpürmeye de, balkonu yıkamaya da :)
İşlerini halletmişsin, rahat rahat oturursun ne güzel :))

evet banada bir sürü test yapıldı hiçbir şey çıkmadı ve tamamen psikolojik olduğunu alnadım benimde bir daha hiç olmadı ama yaklaşık 10 hafta hayatımın en berbat on ayıyıdı şimdi hamileliğin ilerleyen zamanlarında bebekten kaynaklı nefes darlığım olurda tekrar psikolojik durumumu tetikler diye çok korkuyorum hatta tek korkum bu desem yalan söylemiş olmam

Canım öyle diyorlar ama herkeste aynı olacak diye bir şey yok. Kimisi hamileliği daha zor yaşıyor. Benim arkadaş son 10 günde sadece sıkıntı çekti. Öncesine kadar hiç nefes darlığı olmadı. Ben de nefes darlığından korkuyorum tabiki. Geçen yıl yaşadığım için çok korkuyorum. Ama düşünmemek iyi geliyor sanki bana. Sen de düşünme :/

:)) bence eşinle sonsuza kadar sır olarak kalmalı bu durum :1: evet güzel bir isim Hüma, adıyla yaşasın canım.. Başaklar inatçı olmaz çok zaten ama serde Trabzonluluk olunca :9:

sen nerelisin canım? aslında çok inat değil sadece karadeniz damarı var işte:)) bence de sır olarak kalmalı, kızım affetmez beni ömür boyu:))

Canım öyle diyorlar ama herkeste aynı olacak diye bir şey yok. Kimisi hamileliği daha zor yaşıyor. Benim arkadaş son 10 günde sadece sıkıntı çekti. Öncesine kadar hiç nefes darlığı olmadı. Ben de nefes darlığından korkuyorum tabiki. Geçen yıl yaşadığım için çok korkuyorum. Ama düşünmemek iyi geliyor sanki bana. Sen de düşünme :/

bende öyle yapıyorumdüşünmemeye çalışıyorumbaşa gelirsede çekeriz ne yapalım bebeklerimiz için değer

Merhaba arkadaşlarım bişey sorucaktım taç markalı bebek setlerinden alan oldumu aldıysa ne kadara aldı 11 parçadan oluşuyo nev tak pike havlu yastık ... Sizce ayrı almak daha mı mantıklı fiyatı 250 tl fikir verirseniz sevinirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bayramda ailenle birlikte olmak tan güzeli var mı :)
Halıları kendin mi yıkadın , zor olmuştur . Ütüleri de hallettin oh maşallah , bebişi görmeden nasıl duruyorsun o kadar

Merhaba arkadaslar, nasılsiniz?
Benimde burada canım sıkılıyor. Benimde iki hafta sonra anneciğim ailem turkiyeye gidiyor izine. Ben 4 hafta yalnızım burada. Ve hastanede:( burada olunca en azından her gun telefonda konuşuyoruz yanıma gelip gidiyorlar.
7 yasında bir kız kardeşim var seker mı seker. Bütün gun onunla telefonda konuşuyorum. Aradığım an dediği tek sey " abla Canın sıkıldı dımı" diyor. ;) :) ;)

Göbeğinin dalgalanmasını videoya çekebilirsin. Ben öyle yapıyorum :)
benimde aklıma gelmedi değil ama telefonu elime alınca duruyor yaramaz:)) ya da birisini çağırınca gel dokun diye hemen duruyor, başkasının olduğunu hissediyor sanki:)) bir tek babasına gösteriyor hareketlerini:)))

Kızlar ben haftasonu sürekli denizdeydim ama ilk defa karnıma kramp girdi hemen çıktım denizden birazda korktum ne yalan söliyim .aslında kendimide zorlamadan yüzerim kasmadımda hiç kendimi siz yinede fazla kalmayın derim...

Canim benim de 1-2 kere girdi krnima krampdenizdeyken bende cok korkmustum sende de olduguna gore demekki normal biseymis:)

Evet kesin araştır canım çok tatlı fotoğraflar :34:
Haklısın, ben de bankada çalıştığım için şubelerin stresini görüyorum gerçekten çok zor, bir de satış olayı yapıyla ilgili bir şey içinden gelecek :31:

Valla ben satis yapmayi cok severim ama sirf hedefler tutsun diye de milletin ihtiyaci olmadii urunleri satmayi sevmiyorum ben durust bi bankaciyim galiba:)
Her iste stres cardir mutlaka ama bankacilara Allah sabir versin cnm:)

bende öyle yapıyorumdüşünmemeye çalışıyorumbaşa gelirsede çekeriz ne yapalım bebeklerimiz için değer

Tabiki başa gelen çekilir. İnşallah çok sıkıcı olmaz son ayımız. Hem biraz serinler hava o zamana merak etme. Son ayımız ağustos olsaydı daha zordu.

güzel olmaz mı anneleri yesin onları:16: ama her sabah bugün ne yaptı diye uyanmak çok da iyi olmasa gerek:)))

iki olsuuunnn, bir arkadaş olur minik kuşuna, yalnız kalmasın, kardeş iyidir;) biraz aradan sonra fikrin değişir belki. Şimdi yaşadığımız şeyler bize böyle düşündürüyor ama unuturuz yine isteriz bence;)

eveeet sabah güneşin doğmasıyla uyanıcaz sanırım:))) Bende gece hiç duymuyorum, mutlaka hareket ediyordur;) göbeğinin dalgalanması çok ilginç ama demi:)))

Sorma ya, anneme ayağından gece bağlayalım yatağına bu çocugu bıktım her sabah onun yaptıklarını temizlemekten diyordum:)))

benim eşim erkek olursa Hamza olacak diyordu, benimde çok hoşuma gitmedi ,sen bilirsin ama o benim eski erkek arkadaşımın ismi çocuğa her baktığımda onu hatırlamamı istemezsin herhâlde dedim :1::1::1::1: tabi sonra öyle bir şey olmadığını söyledim ama içinde hep şüphe kalsın sen yinede ismi değiştir dedim, şimdi başka isim bakıyor :)

bende 7. gün yaptırmayı düşünüyorum,inşallah herşey yolunda giderse sünnette olur aradan çıkar

bebekken komik oluyordu, 5 isim + soyismini ezbetletmiştim adını soranlara hepsini birden söylüyordu :))

doğduktan sonra iyileşince fikrimi değiştiririm herhalde :)

ismini söyledikleri kişilerin surat ifadelerini merak ettim şimdi:))))

benimde aklıma gelmedi değil ama telefonu elime alınca duruyor yaramaz:)) ya da birisini çağırınca gel dokun diye hemen duruyor, başkasının olduğunu hissediyor sanki:)) bir tek babasına gösteriyor hareketlerini:)))

Lale müzik dinletin, o zaman kıpır kıpır oluyorlar :)))))
Bi de artık babalarının sesini tanıyorlar o yüzden onlar konuştuğunda tekme atıyorlar:) Ben de gıcık oluyorum. Benim sesim yukardan gitmiyor mu nedir. Ben konuşunca vurmuyor. Babası konuşunca vuruyor :))))) Babası beni gıcık ediyor :))))))))) Benim oğlan babacı oldu çıktı şimdiden :))

Back
X