- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
bence 2. olsun, yalnız kalmasın yavrucukbende hamile olduğumu öğrenince arayı açmadan bir tane daha yapalım tek kalmasın demiştim, hamilelik sürecinde yaşadıklarımdan sonra şimdi Allah evladıma sağlıklı hayırlı uzun ömür versin tek olursa da yapacak bir şey yok diyorum :) Allah kısmet ederse bir tane daha olur belki ama ben hamile kalmak için mücadele etmem gibi geliyor, hamilelik sonrası kendimi bakıma alıcam inşallah

güzel olmaz mı anneleri yesin onlarıyaramazlıkları bile güzel bebişlerin ya:)) ama haklısın bu kadarı fazla:)

iki olsuuunnn, bir arkadaş olur minik kuşuna, yalnız kalmasın, kardeş iyidirheheeh :) ben de iki çocuk istiyordum şimdi 1-0 olsun bizim olsun diyorum![]()

eveeet sabah güneşin doğmasıyla uyanıcaz sanırım:))) Bende gece hiç duymuyorum, mutlaka hareket ediyordurDesene Erdemimiz sabahın köründe uyanıp sizi de uyandıracak :)))))))))))
Benim uykum çok ağır, gece uyurken hiç duymuyorum. Eşim görüyormuş göbekteki hareketleri ben uyurken. Sen nasıl uyanmıyorsun o hareketlere diyor. Ben uyurken hiçbir şey duymuyorum diyorum :)))))))))) Uyurken kesseler duymıcam![]()