Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım, neden aramakta tereddüt ediyorsun ?
selam kızlar bebişleriniz için hazrlıklar nasıl gidiyor :) benm az kaldı sayılır :)
emin değilim, annem daha iyi bilir, okulu arayıp bilgi alayım ne gibi indirimleri olur, yada önce kuzenemi sorsam üyemi diye
aslında birazda şu an maddi açıdan sıkışık olmak üzüyor, normalde eşimle iyi durumdayız ama şu birkaç ay borç sıkıntımız var onu atlatırsak rahatlıcaz inşallah, eskiden gider arkadaşların bebişlerine bir sürü şey alırdık, kısmet artık sağlık olsunda alınır inşallah
bu bebişlerin işine belli olmuyor, inşallah zamanında doğsunlarda alışverişi birşekilde hallederiz artık
olsun canım olur zamnla üzlme yinede alamıyorum diye bizde biraz sıkışıktık yavaş yavaş toparlanmaya başladık eşimle bide ben önceden kalabalık akraba gününe grmiştim çoğunu onunla hallettim zaten canım
Canım ben daha yeni başlıcam haftaya. gerçi kıyafet falan aldım biraz da. sen bebek arabası aldın mı canım? ben o konuda biraz kararsızım da. travel sistem düşünmüştüm başta sonra bir mağazaya gittik kafam karıştı ayrı ayrı alın falan dediler hatta daha ucuza geliyor ayrı ayrı alırsam. Arkadaşımda bebek arabasını sonra al başta oto koltuğu kullancan dedi, ben de bebek arabasını doğumdan sonra mı alsam diye düşünmeye başladım. eşim zaten sürekli ben taşırım küçükken merak etme diyor. kararsızım yani?
çok takılmamak lazım aslında bebek rızkıyla gelirmiş :)
bende daha araba almadım canım ama arabamızı babannesi hediye edicekmiş bize bende ayrı ayrı alıcam ama öle daha uygun ben hatta pusetini aldım yani oto koltuğu oluyo hem .arabamızıda doğuma yakın alırız ben genelde çok gezdiğim için annemde bana yakın her hafta oraya gittiğimden arabasız yapamam taşıması zor olur diye doğdan önce alıp hazır durmasını istiyorum
aynen öle canım :) bende sıkıntılıyken nasıl alıcam diye düşünüyodum ama oluyo bişekilde zaten anane babanne de alınca bi bakıyosun bir sürü şeyi olmuş :)
Anladım canım. Biz hemen hemen her yere arabayla gidiyoruz, ancak parkta yürüyüş falan yaparsak kullanmıyoruz arabayı. Yani bize en çok şu an oto koltuğu lazım. Onlar da çok ağır oluyorlarmış ama eşim 2 ay falan izinli olcak yani hep evde olcak inş ben taşırım dert etme diyor. Ama ben de almayı düşünüyorum doğumdan önce bebek arabasını da kullanılmasa da bir süre durur nasıl olsa işe yarayacak. Canım ne marka aldın oto koltuğunu, sağlam ve güvenlikli olması önemli benim için?
Ne güzel anlatmışsın canım bir an gözümde canlandı bebişim yanımda yatıyo içerde mevlüt okunuyor çok güzel heyecanlar bunlar tabi herkes yapmak istemiyo olabilir saygı duymak lazım
iki olsuuunnn, bir arkadaş olur minik kuşuna, yalnız kalmasın, kardeş iyidirbiraz aradan sonra fikrin değişir belki. Şimdi yaşadığımız şeyler bize böyle düşündürüyor ama unuturuz yine isteriz bence
eveeet sabah güneşin doğmasıyla uyanıcaz sanırım:))) Bende gece hiç duymuyorum, mutlaka hareket ediyordurgöbeğinin dalgalanması çok ilginç ama demi:)))
Merhaba :) çok güzel anlatmışsın , yapmak isteyen o kalabalıkla uğraşabilecek gücü ve yardımcısı olan yapabilir ....
sen nerelisin canım? aslında çok inat değil sadece karadeniz damarı var işte:)) bence de sır olarak kalmalı, kızım affetmez beni ömür boyu:))
Valla ben satis yapmayi cok severim ama sirf hedefler tutsun diye de milletin ihtiyaci olmadii urunleri satmayi sevmiyorum ben durust bi bankaciyim galiba:)
Her iste stres cardir mutlaka ama bankacilara Allah sabir versin cnm:)
Aynı şeyler oluyor canım nerdeyse çoğu hamilede olan birşey ben duş alıyorum hemen saat kaç olursa olsun bi serinleme rahatlama olunca uyuyorum yoksa ter basıyor bunalıyorum çekilmez oluyor
Bende oğluma düşünüyorum inş. mevlüt olayını. Güzel birşey bence zaten o insanlar bebeği görmeye gelecekler hiç değilse dualı olur hemde tek seferde tüm gelenleri ağırlarız :))
Çok şanslısın canım maşallah:). Bizim ailede hiç böyle şeyler yok.Ufak tefek şeyler alıyorlar ama kimse taşın altına elini sokmuyor. Kimse demiyor bunu ben alayım falan diye.Hele evlenirken hiç bir şeyimiz yoktu, evi tuttuk bomboş, her şeyi kendi başımıza yaptık ve hala ödüyoruz. Ama çok şükür ödeyebiliyoruz ya.
Maddi olarak değil de manevi olarak kimse yanında olmayınca insan kendini çok yalnız hissediyor. Ama çok şükür artık 2 kişiden 3 e çıkıyoruz kızımız geliyor inşallah:) Ben bu yüzden çok çocuk istiyorum inş Rabbim nasip eder hayırlısıyla.
bizde arabayla gezeriz ama genlde ben kendim akrabalara gezmeye gittiğimden çok lazım olur diye düşünüyorum ondan doğumdan önce alıcam markasına dikkat etmedim canım ben alırken hemen hemen aynı kalitededirler diye benimkinde formula dr bayb yazıyo canım
doğrudur canım bizimde öle ama bana çocuk yap demesini iyi biliyodu k.valide ozaman alacan yani demesi ona kolay geliyodu şimdide alsın . ah canım önemli olan bizim bebişlerimiz benmde sorunlarım var ama nasipse doğacak oğluşum için herşeye dayanıyo insan o melekleri kucağımıza alalımda ben başka bişey istemiyorum canım onlar bize hem arkadaş olcaklar her şeyimizi onlara adıcaz bundan sonra :)