kızlar günaydın...
akşam benimde sinirlerim laçka oldu kayınvalidemler haftanın 2 günü pazara çıkıyolar eşimde allah razı olsun alıştırdı her çarşamba geliolar ya bunlar nasıl insanlar anlam veremiorum ben hamileyim gündüz iş yerinde yoruluorum gece diş ağrısından uyuyup dinlenemiorum bunlar bide fazla bişiy hazırlamasınlar diomuş bende akşam sadece çorba yaptım ve salata yaptım koydum önlerine neyse ama canım burnumda hemen kalkıp gitsinelr die birde normal çay yerine yeşil çay yaptım neyse içtiler kayınpederim namaza gitti kv dio ki yatcaksanz gideyim bende dedi bende yüzüne bakmadan tavır alır gibi farketmez dedim o ara çamaşırlarım vardı onları topladım içeri girdim hanım uyuyo bende çamaşırları katlayım dedim eşim geldi annemin yanında nie durmuosun bende dedim sen salakmısın ananın başının ucunda nasıl uyuduğuna mı bakayım dedim biz akşam bozuştuk eşimle. hadi dedim onlar bilmio sendemi görmüosun geceleri nasıl yatamadığımı diyemedin mi meral çok yorgun musait değiliz die dedim haklsın dedi sadece.akşamdan beri üzerime düşüo eşim özür dilio ama bunlar yüzünden bebeğim sinirli olucak mutsuz olucakherşeyi kafaya takıorum sonra uyudum ben kp gelmiş almış kv götürmüş sonra uyandım uyku tutmadı balkonda zırladım durdum eşim geldi beni de üzüosun dedi sen nie üzülcen olan bana oluo anam ağlıo iş yerinde dinlenemiorum biliosun ne oluosa bana oluo dedim. öyle oturduk sizce ben çok mu abarttım ama elimde değil o çorbayı salatayı ağlayarak yaptım sinirimden...
Bence çok haklısın canım. Ama eşinle sakince bunları konuştuğunda, yorgunluğun, gerginliğin bebeğiniz için zararlı olduğunu anlattığında ve ailesine nasıl davranması gerektiğini söylediğinde o da uyaracaktır ailesini.Sen kendini üzme, karşıdakilerin düşüncesizliği bu. Ama ben olsam senin kadar anlayışlı davranmazdım. Ayıp yani, hamile ve üstelik çalışan kadına yapılmaz bu.