annemle veya kardeşimle aralarında bir problem geçmedi, eşim tüm dünyaya dargın negatif bir insan, sadece kendi ailesini ve akrabalarının bir kısmını sever, kaç kez ayrılmaya niyetlendim hep annem durdurdu, hatta bir ara anneme sen beni sevmiyorsun mutsuz olduğumu bilmene rağmen boşanmamam için baskı yapıyorsun diye kavga ettim, kardeşim evliliğimin ilk yıllarında eniştesine hayrandı hep onunla sohbet etmeye felan çalışıyordu ama sağ olsun eşim çocuğun her kelimesini tersledi hep soğuk bağırmaya yakın bir ses tonuyla konuştu artık kardeşimde ona pek yaklaşmıyor, bir kaç gündür kardeşim bizde kalıyor evi görseniz eşim kendini yatak odasına kapatıp bilgisayarda film izliyor, çocuğa ne hoş geldin dedi ne nasılsın hiçbirşey...gitsin diyede elinden geleni yapıyor, bende biraz yanımda kalsın istiyorum 6 aydır evde tek başıma çok sıkıldım bana ses oluyor
dün gece çok ağladım, sanırım bebeğimde etkilendi hiç durmadan tekmeledi hep hareket halindeydi , sanırım bu hareketlerin sonucu bilemiyorum dün geceden beri çok fazla akıntım oluyor hatta sabah oturduğum yerden kalkınca lavaboya zor attım kendimi, galiba artık çok yoruldum, şu 3 ay bi geçsede hayırlısıyla bebişimi sağlıkla kucağıma alsam, hergün bir şey olursa korkusuyla yaşamak çok zor