2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Evet forumada gitcem bi ara babymall da güzel canım tavsiye ederim çok kaliteli çıtçıtlı badiler falan aldım ordan çokta uyguna pijamalar var tabi kız bebeklere göre seçenek çoookk;) bizimki standart malesef değişik bişeyler bulmak için çırpınıyoruz resmen eşimle;))

Hmm bakarim oraya da mutlaka .aynen heryerde kiz bebekler için secenek cok o yuzden biz sansliyiz sanirim :))

samsung S4

Hmm bakarim oraya da mutlaka .aynen heryerde kiz bebekler için secenek cok o yuzden biz sansliyiz sanirim :))

samsung S4

Kesinlikle şanslısın;) biz renkli bişeyler bulunca parasını önemsemeden aldık valla;) yoksa hep mavi kırmızı standart;) oğluşumda farklı olsun yakışıklı olsun istiyorum ilk günden;)) kızları koşturcak peşinde inş;-p

Kesinlikle şanslısın;) biz renkli bişeyler bulunca parasını önemsemeden aldık valla;) yoksa hep mavi kırmızı standart;) oğluşumda farklı olsun yakışıklı olsun istiyorum ilk günden;)) kızları koşturcak peşinde inş;-p

Valla oyle pek secenek yok erkekler icin . Yakisikli oglusun kosturacak.tabi kızları pesinden ayy kim bilir ne tatli birsey olacak :)

samsung S4

Valla oyle pek secenek yok erkekler icin . Yakisikli oglusun kosturacak.tabi kızları pesinden ayy kim bilir ne tatli birsey olacak :)

samsung S4

Valla merakla bekliyorumm bende nasıl bişey olcak acaba diye;) sağlıklı olsunlarda diyorum bi yandanda çok meraklanıyorum ama muhtemelen kıvırcık bonus bişey olur oğluşum uzatırız bide saçlarını;) yani inş ogünler gelirde hayırlısıyla:))

Valla merakla bekliyorumm bende nasıl bişey olcak acaba diye;) sağlıklı olsunlarda diyorum bi yandanda çok meraklanıyorum ama muhtemelen kıvırcık bonus bişey olur oğluşum uzatırız bide saçlarını;) yani inş ogünler gelirde hayırlısıyla:))

Ins saglikla kucagimiza aliriz kuzularimizi cnm :) oyy uzatinca da pek seker olur

samsung S4

Ins saglikla kucagimiza aliriz kuzularimizi cnm :) oyy uzatinca da pek seker olur

samsung S4

Amin inş canın. Tanıştığıma memnun oldum görüşmek isterim, şimdilik kaçıyorum ben bebişinle sen Allaha emanet olun bye

Amin inş canın. Tanıştığıma memnun oldum görüşmek isterim, şimdilik kaçıyorum ben bebişinle sen Allaha emanet olun bye

Bende cok.memnun oldum tanistigima
Görüşmeyi bende cok isterim cnm öpüyorum seni kendine de bebise de dikkat et sende allaha emanet ol :)

samsung S4

annemle veya kardeşimle aralarında bir problem geçmedi, eşim tüm dünyaya dargın negatif bir insan, sadece kendi ailesini ve akrabalarının bir kısmını sever, kaç kez ayrılmaya niyetlendim hep annem durdurdu, hatta bir ara anneme sen beni sevmiyorsun mutsuz olduğumu bilmene rağmen boşanmamam için baskı yapıyorsun diye kavga ettim, kardeşim evliliğimin ilk yıllarında eniştesine hayrandı hep onunla sohbet etmeye felan çalışıyordu ama sağ olsun eşim çocuğun her kelimesini tersledi hep soğuk bağırmaya yakın bir ses tonuyla konuştu artık kardeşimde ona pek yaklaşmıyor, bir kaç gündür kardeşim bizde kalıyor evi görseniz eşim kendini yatak odasına kapatıp bilgisayarda film izliyor, çocuğa ne hoş geldin dedi ne nasılsın hiçbirşey...gitsin diyede elinden geleni yapıyor, bende biraz yanımda kalsın istiyorum 6 aydır evde tek başıma çok sıkıldım bana ses oluyor

dün gece çok ağladım, sanırım bebeğimde etkilendi hiç durmadan tekmeledi hep hareket halindeydi , sanırım bu hareketlerin sonucu bilemiyorum dün geceden beri çok fazla akıntım oluyor hatta sabah oturduğum yerden kalkınca lavaboya zor attım kendimi, galiba artık çok yoruldum, şu 3 ay bi geçsede hayırlısıyla bebişimi sağlıkla kucağıma alsam, hergün bir şey olursa korkusuyla yaşamak çok zor

Allah yardımcın olsun. Böyle bir adamla onu kaale almayarak baş edebilirsin ancak. Sen kardeşinle aksine güzel vakit geçir. Kudursun o da...:27::31:

canım valla doktorumla konuştum yok öyle bişey dedi bide orda doğum yapan çok arkadaşım var hepside çok memnun kaldı
ve kadın doğum bölümü gerçekten baya kalabalık ordaki hamişlerle konuştuğumda ikinci üçüncü bebekleri ilkinde memnun kaldık yine geldik dedi çoğu
öle olsa millet gitmez heralde
bi sıkıntı olmaz inşallah Allahın izniyle ya

Valla bende orayi duydum biraz arastirmistim ama genelde dogum icin onermiyorlar bebekte bi sknti oldugu zaman hemen sevk ediyorlar baska yere .o yuzden ben orayi pas gectim .

samsung S4

internetten bunları bulmuştum çok beğendim.. kumaşları ve kurdelayı aldım.. çizgili bulamadım 2 tanesini pitikareli aldım. Oğlumun adını MERT düşündüğümüz için dört renk kumaş aldım :) ayıcıkları da internetten dün sipariş ettim. bakalım becerebilirim inşallah..
Kapı süsü ve anı defteri yapıcam.. kalan kumaşlarla da kırlent düşünüyorum..
Eki Görüntüle 1192736 Eki Görüntüle 1192737 Eki Görüntüle 1192738

cok güzeller..bende internetten bu siteye bakmıştım.buradaki ürünler cok güzel. çerçeveli olan kapı süslerini yaptırmak için aradım..350 tl fiyat verdiler. bu fiyattan sonra kumaş alarak kendim yapmaya karar verdim. ancak o kadar araştırmama ragmen kücük ayıcıklardan bulmadım. kumaşları ve ayıcıkları nerden sipariş verdiğini öğrenebilir miyim? birde bittikten sonra görmek isterim :)) şimdiden kolay gelsin..

Kamuran ve showwhite size özel mesaj gönderecektim , resim yüklemeyi yapamadım canlarım olmadı :(
Siz biliyorsanız söyleyin ben yapayım

cok güzeller..bende internetten bu siteye bakmıştım.buradaki ürünler cok güzel. çerçeveli olan kapı süslerini yaptırmak için aradım..350 tl fiyat verdiler. bu fiyattan sonra kumaş alarak kendim yapmaya karar verdim. ancak o kadar araştırmama ragmen kücük ayıcıklardan bulmadım. kumaşları ve ayıcıkları nerden sipariş verdiğini öğrenebilir miyim? birde bittikten sonra görmek isterim :)) şimdiden kolay gelsin..

maalesef çok pahalılar :( ben de kendim denemeye karar verdim. Kumaşları İzmir Kemeraltı İntaşlardan aldım metresi 9 Tl 4 çeşit 1 er metre aldım.
$2014-07-18 08.15.00.webp$2014-07-18 08.16.58.webp
aynı desenler olmasa da benzer renklerde kumaş bulabildim. zaten bebek odasını da bu renklerde döşemeyi düşünüyorum.. ayıcıkları ben de bulamamıştım. dün internette ararken http://www.funbou.com/minik-ayicik-1486?search=minik ayıcık bunları buldum ve hemen sipariş verdim. 10 tane küçük 2 tane büyük ayıcık.. kız için pembeli tavşanda var.. siteyi hiç bilmiyorum kapıda ödeme seçeneğini seçtim. bugün kargoya verilmiş. muhtemelen pazartesi elimde olur. gelince yazarım.. siteden başka şeylerde aldım. inşallah beklediğim gibi çıkarlar..:34:

maalesef çok pahalılar :( ben de kendim denemeye karar verdim. Kumaşları İzmir Kemeraltı İntaşlardan aldım metresi 9 Tl 4 çeşit 1 er metre aldım.
Eki Görüntüle 1193559 Eki Görüntüle 1193560
aynı desenler olmasa da benzer renklerde kumaş bulabildim. zaten bebek odasını da bu renklerde döşemeyi düşünüyorum.. ayıcıkları ben de bulamamıştım. dün internette ararken http://www.funbou.com/minik-ayicik-1486?search=minik ayıcık bunları buldum ve hemen sipariş verdim. 10 tane küçük 2 tane büyük ayıcık.. kız için pembeli tavşanda var.. siteyi hiç bilmiyorum kapıda ödeme seçeneğini seçtim. bugün kargoya verilmiş. muhtemelen pazartesi elimde olur. gelince yazarım.. siteden başka şeylerde aldım. inşallah beklediğim gibi çıkarlar..:34:

bende izmirdeyim :)) hiç kemeraltında olabilecegiğini düşünmemiştim. istanbula gidince eminönünden bakarım diyordum. fiyatlarıda cok uygun geldi .daha küçük madlen çikolata koymak içinde kutular var mıydı? ben benim büyülü dünyam sitesinde yapılan çikolata ve lavanta keselerindende yapmak istiyorum. orda çikolataların üzerine koydukları farklı desenli yada harfli aynaları http://www.e-eminonu.com/Akrilik-Ayna-Kesim-Susleme-objeleri,PR-1210.html bu siteden buldum. birde cerceveli kapı süslerinden yapmak istiyorum. derin cerceveleri ıkeadan aldım.üzerinde olan ahşap isimliğide http://www.sanatwood.com/kategori/ahsap-isimler burdan sipariş verdim..umarım becerebilirim :))

Gözün Aydın canım çok sevindim yaz günleri özellikle bol su içmemiz şart ;)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet su konusuna cok onem veriyor doktorum ama 3 litre içemiyorum malesef bundan sonra biraz daha dikkat edeceğim

Günaydınlar,

Herşeyin yolunda gittiği sağlıklı, güülücük dolu, güzel bir gün geçiririz inşallah :))

bende izmirdeyim :)) hiç kemeraltında olabilecegiğini düşünmemiştim. istanbula gidince eminönünden bakarım diyordum. fiyatlarıda cok uygun geldi .daha küçük madlen çikolata koymak içinde kutular var mıydı? ben benim büyülü dünyam sitesinde yapılan çikolata ve lavanta keselerindende yapmak istiyorum. orda çikolataların üzerine koydukları farklı desenli yada harfli aynaları http://www.e-eminonu.com/Akrilik-Ayna-Kesim-Susleme-objeleri,PR-1210.html bu siteden buldum. birde cerceveli kapı süslerinden yapmak istiyorum. derin cerceveleri ıkeadan aldım.üzerinde olan ahşap isimliğide http://www.sanatwood.com/kategori/ahsap-isimler burdan sipariş verdim..umarım becerebilirim :))

Kemeraltında kızlarağası ve hisarönü arka sokaklarında bu tür süs, kutu, aksesuar satan yerler var gezmek lazım.. çok ağırlaşmadan :) külah şeklinde kutularda vardı.. farklı seçenekler bulabilirsin.. Ahşap harf ben de arıyordum odasının duvarına asmak için. onu da bulamazsan yaptıracaktım.
bunlara da bayıldım bu arada ;
$atahan-bebek-converce-temali-lacivert-beyaz-yildizli-ayicikli-bebek-dogum-odasi-kapi-susu.webp$atahan-isimli-ayicikli-converce-kot-temali-ozel-bebek-sapkali-atasehir-sifa-hastanesi-erkek-...webp
ayrıca odasının duvarına yatak başınada bundan yaptırmak istiyorum.. eşim aynayı yaptıracak ismini yazdıracak ben de süsleyebilirim herhalde..:37:
$Pkap_017_01-315x315.webp$Pkap_017_03-700x700.webp
çok çalışmak lazım çok :):1:

bende ki vazgeçememek galiba bilmiyorum da kendime anlam veremiyorum diyorum işte sinirlilikle böyle şeyler yapıyor beni seviyordur. ailemde kocan değişmez diyorlar değişeceğine inanıyorsan yada ben böyle çekerim diyorsan bizi bahane etme kızım git yuvana diyorlar. Kimse üzülmedi zaten ayrıldığıma dediğin gibi ezmeye çalışıyor. Şimdide çocuk var diyorum. Benimde psikolojimi bozdu. Sevmediğine kendimi inandıramıyorum galiba :((

günaydın canım,
senin için üzülüyorum, hatta ümitliydim eşinle aran düzelir diye ama son yazdıklarından sonra eşinden ümidini kessen daha iyi olur diye düşünüyorum artık. Bazı arkadaşlarım bebeğin babasıdır, isim hakkı vs diyor ama yanılıyorlar bence. Eşin kaç kez seninle kontrole geldi, senin veya bebeğinin sağlığını, ihtiyaçlarını merak edip sordu mu hiç? maddi manevi herhangi bir katkısı var mı sana veya bebeğine? bunların cevabı hayır ise kusura bakma, kocan baba değil sadece sperm sahibi biridir o kadar. ne isim hakkı olabilir ne de babalık iddia edebilir. tek yaptığı sana psikolojik baskı ve şiddet uygulamak.

sen sadece kendini ve bebeğini düşün bundan sonra. o da ne hali varsa görsün. ya hatasını anlar senden af diler ya da bu yanlış yolda devam eder.

şu an önemli olan sadece sen ve bebeğin. sakın üzülme.

Cok guzel bi paylasim olmus canim emegine saglik:)

Gozunaydin canim masalalh minnosa:) mantar da ilaclarla gecer hic merak etme:)

teşekkürler :) doktorum bebeğin suyu gelmiş olabilir hemen hastane git deyince çok korktum, hastaneye gidene kadar ağlamaktan gözlerim şişti ama çok şükür suyunda felan problem yokmuş

Allah yardımcın olsun. Böyle bir adamla onu kaale almayarak baş edebilirsin ancak. Sen kardeşinle aksine güzel vakit geçir. Kudursun o da...:27::31:

valla zaten kıskanıyor gibi birde kardeşimle çok ilgilenirsem Allah korusun boğar çocuğu :)

Kamuran ve showwhite size özel mesaj gönderecektim , resim yüklemeyi yapamadım canlarım olmadı :(
Siz biliyorsanız söyleyin ben yapayım

Canım bilgisayardan girdiğinde eklenti ekle diye bir şey var ona tıklayıp resmini yükleyeceksin. Aslında zor değil. Ben telefondan yüklüyorm genelde. Sitenin programını indirdim. Çok kolay oluyor. Sen yaparsın. Çok merak ediyorum bebişinle seni:)
Bu arada herkese hayırlı sabahlar:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın canım,
senin için üzülüyorum, hatta ümitliydim eşinle aran düzelir diye ama son yazdıklarından sonra eşinden ümidini kessen daha iyi olur diye düşünüyorum artık. Bazı arkadaşlarım bebeğin babasıdır, isim hakkı vs diyor ama yanılıyorlar bence. Eşin kaç kez seninle kontrole geldi, senin veya bebeğinin sağlığını, ihtiyaçlarını merak edip sordu mu hiç? maddi manevi herhangi bir katkısı var mı sana veya bebeğine? bunların cevabı hayır ise kusura bakma, kocan baba değil sadece sperm sahibi biridir o kadar. ne isim hakkı olabilir ne de babalık iddia edebilir. tek yaptığı sana psikolojik baskı ve şiddet uygulamak.

sen sadece kendini ve bebeğini düşün bundan sonra. o da ne hali varsa görsün. ya hatasını anlar senden af diler ya da bu yanlış yolda devam eder.

şu an önemli olan sadece sen ve bebeğin. sakın üzülme.

Cok cok haklısın. Ki bence isim hakkı direk annenindir. Ben boyle birşeyi kabul etmiyorum. Ben 9 ay taşıyacağım kızımı içimde sıkıntısını derdini tasasını ben çekeceğim sonra babası gelecek isim koyacak. Oyle kolay değil o işler ki benim eşim Allah'tan anlayışlı bu konuda da beraber karar aldık. Ama kimi eşler yok ben koyacağım diyor bende deliriyorum bu noktada. Gerçi bizim isim koyma şeklimiz daha farklı oldu :) 30 tane falan isim ben belirledim sonra tek tek eleme yoluyla 10 s indirdik gerisini de kura çekerek karar verdik. Ya bizde şimdi bu adam oğlum diyip alıp götürmesin çocuğunu ben korkarım valla

Back
X