• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
yooo bz de kurduk =)) siz başka yatak alacak mısınız? yoksa büyüyene kdr park yatak mı?

yok almayacağım..alamayacağız..yaklaşık 2 yaşından sonra ayrı odada kalır. evde tek kişilik iki tane bazalı yatak var. bir de eşimin gardrobu var bekarken kullandığı. onlarla çocuk odası yaparım.

gönül ister ki daha şirin oda yapıyım ama ne yaparsın.artık boya badana işini çocuğa göre yapalım. sticker vs süslerim.

yok almayacağım..alamayacağız..yaklaşık 2 yaşından sonra ayrı odada kalır. evde tek kişilik iki tane bazalı yatak var. bir de eşimin gardrobu var bekarken kullandığı. onlarla çocuk odası yaparım.

gönül ister ki daha şirin oda yapıyım ama ne yaparsın.artık boya badana işini çocuğa göre yapalım. sticker vs süslerim.

bz de başka yatak almayacağz ( bu park yatağı da akrabamzdan bulduk) yatak masrafndan kurtulmş olduk.. ama dolap fln lazım tabii, onu da daha uygun olur diye yaptıralm diyruz

bebeğin gelişimi iyiyse.. tahlillerde iyi çıkıyorsa kiloya niye takılıyorlarsa..

teşekkür ederiz teyzesi:)

eee ne yapsak şimdi bozmaya elimiz de gitmiyor..eşim gitti baktı.. koku ilk başta yoktu ama durdukça çıkıyor dedi. özellikle pencereyi kapatınca.. ben de dursun o zaman dedim. iyice havalansın..

yok canım ben almayacağım. zaten bize çok altın takan da olmaz.

olay kgsu gelısımı dgl kı burda.doktorun tavrı,davranısı.o kadar para alıorlar barı duzgun davranıp doğru bılgıler versinler.babalarının hayrına yapmıolrkı.ben cok cektım doktorlardan bu tıplerı ıyı bılıorum

:)) Kumru almadık tabii ki o gelip yuva kurmuştu biz zaten kuşları çok seviyoruz. Görenler hep öyle dedikçe öğrendik...
25 peşin verdik 130000 e almıştık.O kadar ev almak istiyorsun şimdiye kadar kriterlerini girmemen hata zaten.. Kadının çok sevdiği kiracısı vardı çıkmışlar kiralık ya da satılık olarak düşünüyordu borcu varmış ondan satmak cazip gelmiş. Allah ın işi başka birşey değil. Ev uğurlu kiracılarım çok tatlı insanlardı tayinleri çıkınca mecbur çıktılar dedi. remax saolsun çok yardımcı oldu. O kadar emlakçı gezdik bu kadar ilgili ve yardımseverini hiç görmemiştik....
Saol canım sizde birgün alırsanız bende çok sevinicem :D
Ümraniyeye de baktık bir ara cidden dokunulmuyor çok pahalı :)) Eşimin işyeri orda..benim de yakın sayılırdı.. İyi ki olmamış hiç istemiyorduk Ümraniyeyi oldum olası hiç sevmiyorum.İnşallah sende gönlüne göre olanı alırsın

bnde cok ılan falan baktım ettım netten ama bsey çıkmadı.hıc sahıbındene ılan vermek gelmedı aklıma cnm.bırde herkes bakıoz edıoz deyınce onlara guvendım ama buldukları evler hep fos cıktı.emlakçılara baktık beklıorz ama bsey cıkcak gbı dgl.ev ılanlarınada bakıom netten aylarca,bırde dedıgın gbı greyım hıc aklıma gelmedı o yalan yok.esın tuzladan umranıyeye gelıor o zaman .uzak ama mutluysa olsun.valla umranıye cok güzel yer aama ne yalan soylıyım bazı sebeplerden oturu bende sevmıorum.yanı başka byerde gönlüme gore cıksa ev,hıc kacrmam.ıns dedıgın gbı Rabbım bızede nasıp eder cnm.bu arada kumru bılıorum kendı yapmış yuva ama bura gelıp ypmaz o yüzden ben alayım zorla yavrulattırım dedım :1:saka tabı

Reklam içerikli mesaj !

Eklentiler

• $926647_452258514875511_561133016_a.webp
    $926647_452258514875511_561133016_a.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 51
  • $10268970_239181959615517_1247051358_a.webp
    $10268970_239181959615517_1247051358_a.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
bebeğin gelişimi iyiyse.. tahlillerde iyi çıkıyorsa kiloya niye takılıyorlarsa..

teşekkür ederiz teyzesi:)

eee ne yapsak şimdi bozmaya elimiz de gitmiyor..eşim gitti baktı.. koku ilk başta yoktu ama durdukça çıkıyor dedi. özellikle pencereyi kapatınca.. ben de dursun o zaman dedim. iyice havalansın..

yok canım ben almayacağım. zaten bize çok altın takan da olmaz.

Koku varsa bırakın havalansın. Hatta boş bi oda varsa oraya koy sizi de etkilemesin koku. Bize de çok altın takan olmaz da işte alırsam süs ve hatıra olarak kalır:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ben yine iş yerinden forma giremiyorum :47: bu hafa yı da atlatayım da hayırlısıyla ,
Mimozaçiçeği doktoru kafana takma , başka doktora gidersin olur biter . Ne zannediyorlar bunlar kendilerini

bnde cok ılan falan baktım ettım netten ama bsey çıkmadı.hıc sahıbındene ılan vermek gelmedı aklıma cnm.bırde herkes bakıoz edıoz deyınce onlara guvendım ama buldukları evler hep fos cıktı.emlakçılara baktık beklıorz ama bsey cıkcak gbı dgl.ev ılanlarınada bakıom netten aylarca,bırde dedıgın gbı greyım hıc aklıma gelmedı o yalan yok.esın tuzladan umranıyeye gelıor o zaman .uzak ama mutluysa olsun.valla umranıye cok güzel yer aama ne yalan soylıyım bazı sebeplerden oturu bende sevmıorum.yanı başka byerde gönlüme gore cıksa ev,hıc kacrmam.ıns dedıgın gbı Rabbım bızede nasıp eder cnm.bu arada kumru bılıorum kendı yapmış yuva ama bura gelıp ypmaz o yüzden ben alayım zorla yavrulattırım dedım :1:saka tabı

Yanlış ifade ettim sanırım. Sahibindene ilan vermedim. Arama kriterleri diye bir bölüm var üye olduğunda...Oradaki kriterlere uygun ilanlar oldukça sana mail atılıyor hergün. Ben sadece bunu yaptım. Tuzladan ümraniye cidden araçsız uzak ama huzurluyuz işi de iyi...Şimdi sahilden yürüyüşten geliyoruz. Başka bir yerde oturuyor olsak böyle bir imkan olmayacaktı. bu büyük bir lüks bence...Ümraniye oldukça gelişti ama ben insanlarını ve trafiğini ve heryerin bina oluşunu sevmiyorum.Ablam bisüre orda oturmuştu. Annemler Türkiş bloklarında oturuyor bende ordaydım. Ümraniyeyi iyi bilirim...Birkaç fav.arama girişi yapmanı tavsiye ederim..

Kızlar ben yine iş yerinden forma giremiyorum :47: bu hafa yı da atlatayım da hayırlısıyla ,
Mimozaçiçeği doktoru kafana takma , başka doktora gidersin olur biter . Ne zannediyorlar bunlar kendilerini

Artık izne çıkıyorsun nasıl olsa:)) evden girersin canım:) bi de oğluşumun bi tane pamuk bi tane elyaf yorgan var. Oğluma pamuk mu kullanayım? O mu sağlıklı?

Selamlar Kızlar,
Dünki kontrolümde dr bebek ters duruyor halen dönmemiş dedi sanki beni sezaryen e yönlendiriyor gibi geldi ve ben normal doğum istiyorum :(
kaçıncı haftaya kadar dönmesi lazım bebişlerimizin bir fikri olan var mıı??

Artık izne çıkıyorsun nasıl olsa:)) evden girersin canım:) bi de oğluşumun bi tane pamuk bi tane elyaf yorgan var. Oğluma pamuk mu kullanayım? O mu sağlıklı?

canım bence ikisi de kullanılabilir. değişikliğe falan kullanırsın..

Selamlar Kızlar,
Dünki kontrolümde dr bebek ters duruyor halen dönmemiş dedi sanki beni sezaryen e yönlendiriyor gibi geldi ve ben normal doğum istiyorum :(
kaçıncı haftaya kadar dönmesi lazım bebişlerimizin bir fikri olan var mıı??

dr başka birşey demedi mi! anlamıyorum ki ne oldu bu dr lara.. tatlım senin Ekim sonu görünüyor doğum. dolayısıyla erken daha.. ayrıca 7. ayla birlikte veya aydan sonra son ana kadar bebekler dönüyor.. hareket ediyor. yer değiştiriyor vs..

Son düzenleme:
Moralim cok bozuk. Kendi doktorum tatile çıktığı için bu doktora kaldım. Bu doktor da yok sigara mı içiyırsun yok dumanlar var burda plesantan kireçlenmiş falan diye bi ton sey söyledi. Plesanta kireçlenmesi nedir ya delircem ne boyunu ne posunu öğrenebildim ne kızımı görebildim kafayı yemek üzereyim. Yarın baska doktora randevu aldım ona gideceğim ama delircem suanda. Nette bakıyorum araştırıyorum ama plesanta yaşlanması yani kireçlenmesi 30. Haftadan sonra olabilen birseymiş ama bu şekilde erken doğuma gidenler de varmış.

üzülme canım, öyle doktor mu olurmuş... Ayrıca ben de ilk defa duydum öyle bir şeyi, dr dediğin insanı rahatlatmalı paniğe sokmamalı, sen o dr a hiç gitmemişsin say... Zaten kendi dr un da söylerdi öyle bir şey olsaydı , bebişinin gelişimi her şeyi güzel doğumuna da bir şey kalmamış hiç canını sıkma bence yok yere, güzel haberlerle gel bize yarın ...

uyarıcı olduğun içi şimdiden kullanmıyoruz.emerken kullanılanlardan olanlardan al.. lansinoh mu öyle birşeydi sanrıım. ondan almayı düşünüyorum. benim öyle biraz kaşınır yanlardan falan hafif kısa süreli dokunurum üflerim vs geçiyor.l

Kizlar gogus ucu icin benim ablam siddetle evicap e vitaminini onerdi o pes pese iki dogum yapti ilkinde goguslerinden cok cani yanmisti hep yara oluyodu kaniyodu lansinoh falan herseyi denedi ama fayda etmedi sonra bi arkadasinin tavsiyesi ile evicwp e vitamini kullandi ve cok faydasini gordu ikinci gebeliginde ise sadece evicap kullandi hic sorun yasamadi ona tavsiye eden arkadasida cok seyler denemis sadece bundan fayda gormus cokta ucuz bisey eczaneden isteyince hemen veriyolar eczacimada danistim oda kullan kesinlikle dedi yumusak kucucuk bi kapsul igneyle ucunu deliyosun ucuna suruyosun aklinizda bulunsun bitane alip cantaniza koyun belki isinize yarar ben aldim cantama koydum lansinohuda alicam artik nerden fayda gorursek ... bence dogumdan once gogus ucuna herhangi bisey kullanmak dogru degil uyarici olabilir cunku sutun gelmesi ni saglayan hormonla rahim kasilmasini saglayan hormonlar birbiriyle alakali bu haftalardan sonra sut sizintisi olmasi normal bu illa erken dogum tehlikesi segil ama uyaridan kacinmakta fayda var...

Tabi canım evden daha rahat olur :) Benim tercihim yün yada pamuktan yana , yün tercih etmedim ben uğraşamam yünle o nedenle pamuk daha iyi
elyaf terletir benim fikrim bu :) pikocu da diğer nevresim ve kenar korumalarını yaptırıyorum çok merak ediyorum nasıl olacak acaba :52:
Yorganı hazır mı aldın sen , kv mi yaptırdı ? Ben de sana bir şey soracağım , ben alışverişimi tamamladım çok şükür sadece kıyafetler alınacak işte
evde bir kaç birşey var ama yetmez onlar hastane çıkışı organik aldım , bir de diyorum ki mother careden 2 adet 8 li takım alayım , dahada başka biryere bakmadan bitsin ama fiyatı 81,75 tl İkili alınca 162 TL falan yapıyor , öylemi yapsam acaba karar veremedim bana bir fikir ver

Kizlar gogus ucu icin benim ablam siddetle evicap e vitaminini onerdi o pes pese iki dogum yapti ilkinde goguslerinden cok cani yanmisti hep yara oluyodu kaniyodu lansinoh falan herseyi denedi ama fayda etmedi sonra bi arkadasinin tavsiyesi ile evicwp e vitamini kullandi ve cok faydasini gordu ikinci gebeliginde ise sadece evicap kullandi hic sorun yasamadi ona tavsiye eden arkadasida cok seyler denemis sadece bundan fayda gormus cokta ucuz bisey eczaneden isteyince hemen veriyolar eczacimada danistim oda kullan kesinlikle dedi yumusak kucucuk bi kapsul igneyle ucunu deliyosun ucuna suruyosun aklinizda bulunsun bitane alip cantaniza koyun belki isinize yarar ben aldim cantama koydum lansinohuda alicam artik nerden fayda gorursek ... bence dogumdan once gogus ucuna herhangi bisey kullanmak dogru degil uyarici olabilir cunku sutun gelmesi ni saglayan hormonla rahim kasilmasini saglayan hormonlar birbiriyle alakali bu haftalardan sonra sut sizintisi olmasi normal bu illa erken dogum tehlikesi segil ama uyaridan kacinmakta fayda var...

Teşekkürler canım bu güzel bir bilgi :) bende evikap olacaktı onu kullanırım . Lonsıon krem de aldım , aynı zamanda pişik kremimi o . kutuda not kısmına yazmışlar .

Kaçıncı haftadasiniz ve kac kilo aldınız çok merak ediyorum paylasirmisiniz.

Canim seninle gunumuz ayni ben normalde biraz zayiftim 47 kiloyla hamile kaldim ilk uc ay sadece 400 gr aldim ve sonrasinda su anda 59 kiloyum yani 12kilo almisim ozellikle su son bi ay cok hizli kilo aldim haftada 1kilo seklinde ve bende el ve ayaklarda sismelerde var hafiften yani kilo alisimin bi nedenide odem diye dusunuyorum doktor sismeler icin tuz u tamamen kes aksamlari serinde en az 1saat yuruyus yap dedi bide magnezyum verdi bende iki gundur tuz u tamamen kesemesemde minimum kullanmaya calisiyorum bu aksam itibari ile yuruyuslere de basladim biraz daha dikkat etmeliyim korkum kilo almak degil gebelik zehirlenmesi olan preeklemsi ...

kızlar ya dün işyerinde kadın dedi senin doğumun yakın göbeğin aşağı inmiş ay cok korktum.doktorum öle bişey demedi ,bebeğin doğum pozisyonu almıs.ama dönedebilir tekrar.herşey cok normal dedi,öle bişey olsa bana pazartesi çalışabilir raporu vermez heralde.bide ben hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum bi sakıncası yoktur inşalalh.pazartesi yürüyüşüde sorayım doktora.

Canim ben bunu yapiyla alakasi oldugunu dusunuyorum benimkide biraz asagida banada diyolar senin gobek niye bukada asagida diye benim annem 3dogum yapmis ucundede hep boyle olurmus onada hep dogumun cok yakinmi diye sorarlarmis bi arkadasim vardi onunda daha dogumuna cok vardi gormustum onunkide oyleydi ama gununde dogurdu yani pek alakasi yok zaten aksi bi durum olsa doktorlar soylerler....

Back
X