Maşallah canım. nasıl 17 kilo ya? ben 7 kilo aldım 48 kiloydum 55 oldum boy 1.70 ama senden tombiş duruyorum valla:) Çok güzelsin maşallah

Bu arada aynı penyeden bende de var:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah size..kiloyu direkt göbek almış.. gayet iyi görünüyorsunuz ..
![]()
:)))))
Kimse o kadar kilo aldığımı tahmin edemiyor. Yapıyla ilgili sanırım. Kim 75 kilo der bana
Bir de herkes doğuma çok yakınım sanıyor 2 ay var diyince de şaşırıyorlar
Yalnız seni de gördüm tam tatlı bir hamile göbeği :)) Benimki sanki minder koymuşum gibi duruyor sahte sanki![]()
Eki Görüntüle 1213276 Eki Görüntüle 1213276 dün çektim bu fotoyu kızlar?acaba becerebildimmi???
Canım geçen eklediğim fotoğrafı görememiştin:) bugün senin için çektim:)
33. Haftamızda Cihangirimle ben:)
Eki Görüntüle 1212734
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1213276 Eki Görüntüle 1213276 dün çektim bu fotoyu kızlar?acaba becerebildimmi???
Bu da biz :) 30+5 teyiz..
Eki Görüntüle 1213158
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen benim de yakın sanıyor herkes :) ay teşekkür ederim :) yok be canım sen de hamilesin çok belli, sahte falan durmuyor.. Ben de 13 diyince şaşırıyor herkes, Allahtan sıkı bir vücut yapım var ordan kurtarıyorum, dediğin gibi yapı meselesi canım![]()
Maşallah canım. nasıl 17 kilo ya? ben 7 kilo aldım 48 kiloydum 55 oldum boy 1.70 ama senden tombiş duruyorum valla:) Çok güzelsin maşallah
Bu arada aynı penyeden bende de var:)
ben her haltı araştırdım zannımca hamilelikteDoktora bir sormak lazım ama ben utanırım soramamo da ne höd söylese ya ben sormadan :)
Ama ben kızımın kafasının oralarda olduğunu bile bile yapamam , piskolojik sanırım
Maşallahgöbişin büyümüş ama şekli hiç değişmemiş Kamuran, fırıldak gibi bi oğluşun olacak inşallah:))
Siz de çok tatlı olmuşsunuz ya maşallahelbiseye de sana bayıldım:)
Simla gerçekten kaç kg idin ki sen?Gayet fit duruyorsun maşallah, sen kilolarını hiç verme bence:)
Çok kibar bi karınmış bumaşallah gayet dengeli gidiyormuşsun canım
Bugün göbiş günü herhalde ben de koyayım bir resim:)
Çarşamba günü kontrolümüzde dr videoyu cd ye çekecekti ama nazlı oğlum nur yüzünü bize göstermedi.. elleriyle hep yüzünü kapattı..
onun yerine şöyle poz verdi. doktorumuz size bir mesajı var galiba dedi :)
Eki Görüntüle 1213311yaramaz oğlum..
ayrıca çarşamba günü doğum iznime başladım..iş yerindeki hamile arkadaşlarla veda fotoğrafı çekildik :) ortadaki benim..
Eki Görüntüle 1213315![]()
Çarşamba günü kontrolümüzde dr videoyu cd ye çekecekti ama nazlı oğlum nur yüzünü bize göstermedi.. elleriyle hep yüzünü kapattı..
ayrıca çarşamba günü doğum iznime başladım..iş yerindeki hamile arkadaşlarla veda fotoğrafı çekildik :) ortadaki benim..
arkadaşlar ben nisa hastanesinin doğum konusunda metnini çok duydum derya hanıma 15i için randevu aldım ama eşim bağcılar medipolu tavsiye ettiler dedi resmine baktım dış görünümü çok güzel sanırım aranızda orayada gidenler var hangisine gitsem ki :44:
ben mahmutbey de oturuyorum. 11 ekim görünüyordu ama gelişimi sürekli önde gittiği için şuanda 3 ekim olabilir dedi doktor:)
lütfenn gerçekten tavsiyelerinize ihtiyacım var...
kızlar hepinize cok teşekkür ederim ama bende malesef 11 kilo alarak hayatımın rekor kilosuna ulaştım 76 kgyum :)) ama dediğiniz gibi belimden hiç kilo almadım arkadan gören hamile değilsin dio vücut yapısıyla alakalı .sizlerde göbişlerinizede bayıldım ,çok sevimliler maşallah hepimize![]()
Canim benimde bebegin gelişimi önde gidiyor ultrason kagidinda doğum 1 ekim çıkıyor ozaman ben ona göre mi hazirlanayim
Nerene aldın 17 kiloyu valla sizlerin böyle guzel fotolarinizi gorunce bendemi sorun var diyorum cok bicimsiz gorunuyorumda![]()