• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
:)))))
Kimse o kadar kilo aldığımı tahmin edemiyor. Yapıyla ilgili sanırım. Kim 75 kilo der bana :1:
Bir de herkes doğuma çok yakınım sanıyor 2 ay var diyince de şaşırıyorlar :1:
Yalnız seni de gördüm tam tatlı bir hamile göbeği :)) Benimki sanki minder koymuşum gibi duruyor sahte sanki :D

aynen benim de yakın sanıyor herkes :) ay teşekkür ederim :) yok be canım sen de hamilesin çok belli, sahte falan durmuyor.. Ben de 13 diyince şaşırıyor herkes, Allahtan sıkı bir vücut yapım var ordan kurtarıyorum, dediğin gibi yapı meselesi canım :34:

Canım geçen eklediğim fotoğrafı görememiştin:) bugün senin için çektim:)
33. Haftamızda Cihangirimle ben:)
Eki Görüntüle 1212734

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah:nazar: göbişin büyümüş ama şekli hiç değişmemiş Kamuran, fırıldak gibi bi oğluşun olacak inşallah:))
Eki Görüntüle 1213276 Eki Görüntüle 1213276 dün çektim bu fotoyu kızlar?acaba becerebildimmi???

Siz de çok tatlı olmuşsunuz ya maşallah:nazar: elbiseye de sana bayıldım:)

Eki Görüntüle 1213282

İşte bu da benim 17 kilo almış halim...:49::emir_bebek:

Simla gerçekten kaç kg idin ki sen?:53: Gayet fit duruyorsun maşallah, sen kilolarını hiç verme bence:)

Bu da biz :) 30+5 teyiz..

Eki Görüntüle 1213158

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok kibar bi karınmış bu:nazar: maşallah gayet dengeli gidiyormuşsun canım

Bugün göbiş günü herhalde ben de koyayım bir resim:)

Çarşamba günü kontrolümüzde dr videoyu cd ye çekecekti ama nazlı oğlum nur yüzünü bize göstermedi.. elleriyle hep yüzünü kapattı.. :emir_bebek:

onun yerine şöyle poz verdi. doktorumuz size bir mesajı var galiba dedi :) :1:

$IMG-20140808-WA0005.webp :nazar: yaramaz oğlum..

ayrıca çarşamba günü doğum iznime başladım..:16: iş yerindeki hamile arkadaşlarla veda fotoğrafı çekildik :) ortadaki benim.. :49:
$proje þefliði doðum izni uðurlamasý.webp :37:

aynen benim de yakın sanıyor herkes :) ay teşekkür ederim :) yok be canım sen de hamilesin çok belli, sahte falan durmuyor.. Ben de 13 diyince şaşırıyor herkes, Allahtan sıkı bir vücut yapım var ordan kurtarıyorum, dediğin gibi yapı meselesi canım :34:

Evet şanslıyız son aylarda şişmekten korkuyorum ama...İnş.böyle devam eder..

Maşallah canım. nasıl 17 kilo ya? ben 7 kilo aldım 48 kiloydum 55 oldum boy 1.70 ama senden tombiş duruyorum valla:) Çok güzelsin maşallah:nazar:
Bu arada aynı penyeden bende de var:)

Sana öyle geliyordur. 55 kilo 170 boy maşallah size çok imrendim. Ben 57 ile hamile kaldım. 75 oldum boy da 170 benimde tombiş olman imkansız sırf göbeksindir sen :1: bu arada aradaki fark 18 :)))) 18 kilo almışım :43:

Doktora bir sormak lazım ama ben utanırım soramam :17: o da ne höd söylese ya ben sormadan :)
Ama ben kızımın kafasının oralarda olduğunu bile bile yapamam , piskolojik sanırım
ben her haltı araştırdım zannımca hamilelikte :27::27::27::60::60::60::60::60: kızımın kafası diyince çok güldüm bebeğin oldugu yerle alakası yokmuş ama bana da öyle geliyo sanki çocugu rahatsız ediyomuş gibi düşünüyorum neyse az kaldı normal hayatımıza dönmeye kocacıklarda sabretsin azcık :1::9:

Maşallah:nazar: göbişin büyümüş ama şekli hiç değişmemiş Kamuran, fırıldak gibi bi oğluşun olacak inşallah:))

Siz de çok tatlı olmuşsunuz ya maşallah:nazar: elbiseye de sana bayıldım:)

Simla gerçekten kaç kg idin ki sen?:53: Gayet fit duruyorsun maşallah, sen kilolarını hiç verme bence:)

Çok kibar bi karınmış bu:nazar: maşallah gayet dengeli gidiyormuşsun canım

Bugün göbiş günü herhalde ben de koyayım bir resim:)

Bütün göbekleri alıntılamışsın süper bir alıntı olmuş :)) Herkes çok tatlı bence de.. Evet senden de bekliyoruz göbiş günü bugün :1:
Saol canım fit bulduğun için sevindim :)
Belli olmuyor evet ama hiçbir kıyafetim elbisem olmuyor :(

Çarşamba günü kontrolümüzde dr videoyu cd ye çekecekti ama nazlı oğlum nur yüzünü bize göstermedi.. elleriyle hep yüzünü kapattı.. :emir_bebek:

Eki Görüntüle 1213311 :nazar: yaramaz oğlum..

ayrıca çarşamba günü doğum iznime başladım..:16: iş yerindeki hamile arkadaşlarla veda fotoğrafı çekildik :) ortadaki benim.. :49:
Eki Görüntüle 1213315 :37:

Ayy çok güldüm canım yaa:)))eşime de gösterecem bunu, gerçekten yaramazmış sizin bıdık:)

Maşallah oğluna ne kadar da belirgin :)))
Sana da maşallah çok tatlı bir anne olacaksın bence :)

arkadaşlar ben nisa hastanesinin doğum konusunda metnini çok duydum derya hanıma 15i için randevu aldım ama eşim bağcılar medipolu tavsiye ettiler dedi resmine baktım dış görünümü çok güzel sanırım aranızda orayada gidenler var hangisine gitsem ki :44:

lütfenn gerçekten tavsiyelerinize ihtiyacım var...

:9::9: hehee cidden nasıl mesaj vermiş öyle.. :9:
iyi olsun da.
sen ve iş arkadaşlarına maşallah iyi görüyorsunuz..
ayriyetten buraya göbişlerini ekleyen arkadaşlara da maşallah..

benim aşağıda duruyor gerçekten.. tel.foto çekiyorum ama laptopa yüklenmiyor sorun çıkıyor. uğraşabilirsem bakıyım.

ben mahmutbey de oturuyorum. 11 ekim görünüyordu ama gelişimi sürekli önde gittiği için şuanda 3 ekim olabilir dedi doktor:)

Canim benimde bebegin gelişimi önde gidiyor ultrason kagidinda doğum 1 ekim çıkıyor ozaman ben ona göre mi hazirlanayim

Eki Görüntüle 1213282

İşte bu da benim 17 kilo almış halim...:49::emir_bebek:

Nerene aldın 17 kiloyu valla sizlerin böyle guzel fotolarinizi gorunce bendemi sorun var diyorum cok bicimsiz gorunuyorumda:49:

kızlar hepinize cok teşekkür ederim ama bende malesef 11 kilo alarak hayatımın rekor kilosuna ulaştım 76 kgyum :)) ama dediğiniz gibi belimden hiç kilo almadım arkadan gören hamile değilsin dio vücut yapısıyla alakalı .sizlerde göbişlerinizede bayıldım ,çok sevimliler maşallah hepimize:nazar::nazar:

kızlar hepinize cok teşekkür ederim ama bende malesef 11 kilo alarak hayatımın rekor kilosuna ulaştım 76 kgyum :)) ama dediğiniz gibi belimden hiç kilo almadım arkadan gören hamile değilsin dio vücut yapısıyla alakalı .sizlerde göbişlerinizede bayıldım ,çok sevimliler maşallah hepimize:nazar::nazar:

Sende mi paylaştın foto bak ben kaçırdım

canım ya bu fotografı çerçeveye koy bence çok tatlı bayıldım sanada ,bebişede :))maşallah

Canim benimde bebegin gelişimi önde gidiyor ultrason kagidinda doğum 1 ekim çıkıyor ozaman ben ona göre mi hazirlanayim

Nerene aldın 17 kiloyu valla sizlerin böyle guzel fotolarinizi gorunce bendemi sorun var diyorum cok bicimsiz gorunuyorumda:49:

Ben de kendimi biçimsiz buluyordum fotoyu ekledim moralim düzeldi..Sonuçta hiçbirimiz eski fiziğimize sahip değiliz. Kocaman bir göbek eklenen yağlar ödemden şişen ayaklar hepimize tuhaf geliyor...17 -18kg mış zaten heralde 22-23 kilo ile tamamlıcam ben inş. vericez hepimiz takılacak birşey yok. Hatta doğum sonrası spor yapınca öncekinden daha biçimli bir fiziğe sahip oluyormuşuz...
Sana da öyle geliyordur. Ekle fotoğrafını sende moralin düzelir :1:

Back
X