• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Plesanta ya baktırayım bende, pazartesi gidicem kısmet olursa Umut hastanesinden vaz geçtin o zaman . Hayırlısı olsun canım , plesanta umarım normal olur . daha var bakalım .

Aynen bende endişeli olmanın yanı sıra bir an önce hayırlısıyla doğurmak istiyorum tabi zamanında . Ben sgk yı aradım getirmenize gerek yok dedi
Ama ben götürmeyi düşünüyorum yinede . İnternete güvenemem elektronik ortam unutula da bilir , ben kendimde götürürüm bir şey olmaz .
Raporunu bu gün alacaktın aldın mı ?

Evet raporumu hem İnternet'e işlediler hem de kağıt olarak verdiler. Ağustos sonu gidip çalışamaz raporumu alıcam.
Umut hastanesine fiyat sorucam. Belki yarın eşimle gideriz sormaya. Ama bu doktor da çok hoşuma gitti. Sadece biraz genç. 30 ancak vardır. Ayıp olur diye kaç doğum yaptırdınız diye soramadım. Ne biliyim güvensizlik hissetmesin dedim.
Bana SSK şey demişti. Raporu işlettikten sonra ara sistemde görünüyor mu bakayım demişti. Pazartesi arayıp görüşücem. Sen de hayırlısıyla ayrıl da dinlen biraz canım. Gerçi bize Ağustos çıkana kadar dinlenme yok. Eylül'e işleri bitirip rahat edicem ben.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet raporumu hem İnternet'e işlediler hem de kağıt olarak verdiler. Ağustos sonu gidip çalışamaz raporumu alıcam.
Umut hastanesine fiyat sorucam. Belki yarın eşimle gideriz sormaya. Ama bu doktor da çok hoşuma gitti. Sadece biraz genç. 30 ancak vardır. Ayıp olur diye kaç doğum yaptırdınız diye soramadım. Ne biliyim güvensizlik hissetmesin dedim.
Bana SSK şey demişti. Raporu işlettikten sonra ara sistemde görünüyor mu bakayım demişti. Pazartesi arayıp görüşücem. Sen de hayırlısıyla ayrıl da dinlen biraz canım. Gerçi bize Ağustos çıkana kadar dinlenme yok. Eylül'e işleri bitirip rahat edicem ben.

Tabi ki arayıp takip etmek lazım . Az kaldı canım hadi 3 hafta dayan sende :) Bugün bizim muhasebe beni bırakmıyordu daha var doğuma gel falan dedi .
Ama benim bir sürü işlerim var , birde korkuyorum erken doğum olur falan diye . Evime uzak çünkü . Doktorun genç olması biraz düşündürücü , yarın umuta da bak ta, hayatımızda kaç kere bu anlar olacak dikişleri falan nasıl dikerler hep bunları düşünüyorum .

Tabi ki arayıp takip etmek lazım . Az kaldı canım hadi 3 hafta dayan sende :) Bugün bizim muhasebe beni bırakmıyordu daha var doğuma gel falan dedi .
Ama benim bir sürü işlerim var , birde korkuyorum erken doğum olur falan diye . Evime uzak çünkü . Doktorun genç olması biraz düşündürücü , yarın umuta da bak ta, hayatımızda kaç kere bu anlar olacak dikişleri falan nasıl dikerler hep bunları düşünüyorum .

Bizim müdür de beni bırakmıyor. Herkes kendini düşünüyor. Boşver önemli olan bizim ve bebeğimizin sağlığı. Bak ben Ağustos'ta çalışıcam. Sen evde her işini halledersin. Ben Anca haftasonları. Bebeğimin kıyafetlerini bu hafta yıkarım belki. Ya ben de yatak yorgan yıkamasını Anca bitirdim. Kadın milletinin işi de hiç bitmiyor. Bugün evdeydim. Evimi öğlene kadar sildim süpürdüm. Banyonu yıkadım. Çamaşırlarımı yıkadım astım topladım katladım yerleştirdim. Dolabımı düzenledim. Ev kadını olmak da güzelmiş:)

uff sorma bnm alacağm da 49du şmdi mübarek 109.. neyse biraz daha bakınaym diyorum daha uygununu bulana kadar.. indrm görürsenz aklnzda olsn kzlar, hastane çıkışı bakıyorum

Biz bi tavsanli bi de ugur bocekli aldik ebebekten. Ugur bocekli olanin sapkasi falan cok sevimli. Bence balikliya cok takilmayip indirimlilerdem bakabilirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Nasıl alakası yok be , bence var :1: ben yapamıyorum içimde hareket ettiğini bile bile çok zor . Ama eğer ki dediğin gibi doğumu kolaylaştırıyorsa yapabilirim
Ben artık hurma yemeye başlıcam , bak oda kolaylaştırıyormuş , birde göğüs uçlarımı uyartıcam :52:
:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:
hurmayı duydum ama hangi özelliğinden dolayı kolaylaştırıyo acaba :27:
şimdi hareket ettiğinden dolayı diyosun doguncada aglar bu sıpalar diyim ben sana :34:

Günaydın güzeller. tatil günü böyle alarmdan once kalkarim iste bide ortalığı toparlarim ohhh.uyusana be kadın dimi yok anam hafta içinde is yerinde öğlene kadar esne..

Bebişimin patiğini de bitirdim:) daha önce ördüğüm yelekle beraber fotoğrafını yüklüyorum:) ikim, ilk patiğim:) acemi örgüsü olsa da anne örgüsü:)
Eki Görüntüle 1213744

ayy çok güzeller ellerine sağlık.Güle Güle eskitin :) benim trikolarim erzurumdan gelecek kv teyzeler yapıyo.r bende hic yapmadim bilmiyorum.

doğru diyorsun ama mağazalara baktığım zaman daha çok park yataklar var. Ve benim kuzenim de park yatak aldı çokça mumnun evinin küçük olmasına rağmen aslında benim de hoşuma gidiyor mobilyalara göre daha büyük insanın kafasını karıştırıyor. :44:

seni çok iyi anlıyorum bende arkadaşım verene kadar acabamı dedim ama en cokda miniklerimizin nasıl olacaklarını bilmemek acaba dedirttiriyor soyle soylıyım abimin kızı gibi olursa park yatak süper ama ablamın gıbı bır cadıysa eyvah inanki çingene salıncağı kurmak zorunda kaldılar o kadar çok gazı ve kaka problemi vardıkı bir dakka durmuodu sende zor bır bebek olursa salıncak kurarsın ablam gibi... park yatakta için kalacaksa al inşallah sakin bir bebek olurlar:)

Bebişimin patiğini de bitirdim:) daha önce ördüğüm yelekle beraber fotoğrafını yüklüyorum:) ikinci yeleğim, ilk patiğim:) acemi örgüsü olsa da anne örgüsü:)
Eki Görüntüle 1213744

Cok tatlilarmis ellerine saglik canim iyi gunlerde giysin cihangir pasa :)

Gunaydin sevgili kizlar :) biz doktora geldik insallah her sey yolundadir, dua edin bize..

dualarım seninle canım güzel haberlerini bekliyorum benim en sevdiğim heyecan bebeğimi tekrar görmek :) tadını çıkart güzel bakan güzel görür ;)

Günaydın kızlar. Sabah sabah sormayın başıma gelenler. Güzel bir haftasonu geçirelim dedik kahvaltıya sahile gidelim oradan da e bebek mağazasına gidelim dedik soluğu acilde aldık. Çay döktüm üstüme göbeğime de geldi:( nasıl ağladım anlatamam. Çok şükür doktor iyi dedi ama hareket etmiyor kızım pek şimdi hala endişeliyim. Krem verdi biri antibiyotikli kullan dedi inş zararı olmaz. Of ya kendimi çok kötü hissediyorum şu an:(

Günaydın kızlar. Sabah sabah sormayın başıma gelenler. Güzel bir haftasonu geçirelim dedik kahvaltıya sahile gidelim oradan da e bebek mağazasına gidelim dedik soluğu acilde aldık. Çay döktüm üstüme göbeğime de geldi:( nasıl ağladım anlatamam. Çok şükür doktor iyi dedi ama hareket etmiyor kızım pek şimdi hala endişeliyim. Krem verdi biri antibiyotikli kullan dedi inş zararı olmaz. Of ya kendimi çok kötü hissediyorum şu an:(

uff canım yaa, geçmiş olsun , en büyük korkularımdandır yanık,inşallah en kısa sürede iyileşirsin, bebişinde sende Allaha emanet olun

herkese günaydın,

sabah Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıklarında randevum vardı her ay düzenli bir şekilde gidiyoruz, şeker yüklemesinin sonucu biraz yüksek dedi ve test istedi , sonuçlar çıkmış birazdan arayıp doktorla konuşucam ama sınırı aşmışım galiba benim 6,1 , 5,9un altında olması gerekiyormuş

Hemoglobin A1c 6.1 4,8 - 5,9 NORMAL 5,9 - 6,5 PREDİABET > 6,5 DİABET

bakalım doktorum ne diyecek, bu iki ay bana çok uzun gelmeye başladı,inşallah ilaç felan kullanmam gerekmeden atlatırım

Canim cok gecmis olsun:(

Back
X