- 29 Ocak 2013
- 6.066
- 578
- 198
Plesanta ya baktırayım bende, pazartesi gidicem kısmet olursa Umut hastanesinden vaz geçtin o zaman . Hayırlısı olsun canım , plesanta umarım normal olur . daha var bakalım .
Aynen bende endişeli olmanın yanı sıra bir an önce hayırlısıyla doğurmak istiyorum tabi zamanında . Ben sgk yı aradım getirmenize gerek yok dedi
Ama ben götürmeyi düşünüyorum yinede . İnternete güvenemem elektronik ortam unutula da bilir , ben kendimde götürürüm bir şey olmaz .
Raporunu bu gün alacaktın aldın mı ?
Evet raporumu hem İnternet'e işlediler hem de kağıt olarak verdiler. Ağustos sonu gidip çalışamaz raporumu alıcam.
Umut hastanesine fiyat sorucam. Belki yarın eşimle gideriz sormaya. Ama bu doktor da çok hoşuma gitti. Sadece biraz genç. 30 ancak vardır. Ayıp olur diye kaç doğum yaptırdınız diye soramadım. Ne biliyim güvensizlik hissetmesin dedim.
Bana SSK şey demişti. Raporu işlettikten sonra ara sistemde görünüyor mu bakayım demişti. Pazartesi arayıp görüşücem. Sen de hayırlısıyla ayrıl da dinlen biraz canım. Gerçi bize Ağustos çıkana kadar dinlenme yok. Eylül'e işleri bitirip rahat edicem ben.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi