• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Damlacığım Allah asıl sezeryan olanlara yardım etsinn. normal doğumda 48 dikiş çok çok zor bi ihtimal ALLAH yardımcısı olsun o arkadasında insanın başına herşey geliyor iste. neyse normal doğum yapan kişi doğumun ardından hemen sağlığına kavuşuyor bebeğe kolay odaklanıyor, sütü rahat geliyor ve resmen vücuduna format atılıyor bir çok hastalık tan korunmuş oluyor vs... sezeryan doğum anı kolay ya sonrası? kardeşimin esi 4 ay önce sezeryan doğum yaptı içim acıdı kıza resmen yazık omuzu bile ağrırmı insanın sezeryanda ya ... ALLAH hepimize en hayırlı doğum şeklini nasip etsin..
İşte oda kişiden kişiye değişiyormuş. Benim annem ikinci gün evde misafir ağırlamış sezeryanlı sezeryanlı. Bilmiyırum bana cok zor geliyor normal doğum ve sizler için gercekten cok cok dua ediyorum Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah. Evet baska da duymadım zaten 48 dikiş. Boyle birsey mümkün mü diye soruyorum hala kendi kendime. Neden 48 dikiş atma gereğinde bulunmuşlar yani onu da anlamış değilim. Evet normal doğumun o özelliği cok güzel resmen format atıyorsun ama sezeryanda bana gore candır yani. Sanırım sezeryan falan olmasa ben doğum yapmazdım hiç bir zaman.

Yalnız değilsiniz kızar,hamileliği ben de hiç sevmedim :KK43: Allah'ın izniyle,sağlıkla bir an önce bitsin istiyorum.Normal yaşantımı çok özledim. Mağazaların önünden geçerken içim gidiyor,artık normal kıyafetler giymek istiyorum.Herkes anı olsun resim çektir diyor, ben anı olarak bile istemiyorum bu süreci :) Bebeğin hareketlerine de alışamadım.Hareket edince sağlıklı diye seviniyorum,çok şükrediyorum ama o hissi sevmedim,kendimi Alien gibi hissediyorum,içimde birşey oynuyor :)

canım ben de önce öyle hissediyordum. hatta elimi koyuyorum. böyle birden bir dışarı doğru yani elime doğru bir geliyor çekiyor elimin altında kıpır kıpır hissedince korkup bir de çığlık atıp çekiyordum. eşimde kızından mı korkuyorsun diye dalga geçiyordu..aslına bakarsan halen öyleyim:) ama sürekli konuşunca kızım canım vs derken sanki yeni doğmuş bir bebek gibi gözümde canlanıyor öyle hissediyorum..

kızlar,
ilkebebenin sitesined ciccim diye hastane çıkışları var.. fiyatı uygun alsam mı sizce iyi midir?

Her şey olacağına varır canım, don't worry be happy!:)

Birşey çıkmamasına çok sevindim canım, sancılar belki oluyordur da sen hissetmiyorsundur canım, bazen farketmeden birkaç cm açılma bile oluyor. Beklemeye devam:)

Evet özkarademirden aldık, internette model bakarken buldum ben o mağazayı. biz oda yapmadığımız için bizim dolabın yanına tam sığdı 80 cm. Yatağını da aynı şekilde beyaz aldık, odayı ve örtülerini pembe yaparak, yeni oda arakadaşımıza jest yapacaz inşallah:)

Gece girseymişim keşke,selamlaşırdık:) sabah namazında eşim de bi yatağında dur artık dedi bana, arada bi kalkıp, ihtiyaç molasıyla başlayıp yemek molası arkasından açılmayan bacakları açma yürüyüşleri yapıp öyle uyuyorum artık, aralıksız birkaç saat uyuyunca karın kaslarım çok ağrıyor ama napiim..

Gule gule kullanin arkadasim bizde oda yapmadik zaten bizim ev 1+1 besigi yatak odasina kurduk gardolabida koridorda bi ara vardi oraya gore yaptirdik bi sure boyle idar edicez ilerisi Allah kerim ;)

Kizlar bisey sorucam ben gecen ay cok hizli kilo aldim haftadw 1kg sekli de ama su son haftalarda cok az kilo almaya basladim sanirim biraz az yiyorum ve bu aralar cok hareketli gecti bu hafta sadece 300 gr almisim insallah bebis aliyodur kilo...

Benim bildiğim biz doktora değil hastaneye ödeme yapacağız , ünlü olduğu için bu fiyatlar mı alınıyor . İyi bir doktor olsun ünsüz olsun :KK48: fiyatı merak ediyorum bende . Kayıbın içinde başın sağ olsun canım , bunun ömrü olsun Amin
CNm sana ne diyecekler hastaneye ve doktora ayrı ne kadar ödeyeceksin öğrenince haber ver banada... Bizde bir kere daha pazarlık yapmayı deneyelim... 4750 zamanında doğum yapan biri için fazla elbet... Ama el mecbur...

CNm sana ne diyecekler hastaneye ve doktora ayrı ne kadar ödeyeceksin öğrenince haber ver banada... Bizde bir kere daha pazarlık yapmayı deneyelim... 4750 zamanında doğum yapan biri için fazla elbet... Ama el mecbur...
Çok fazla evet ama bende korktum bakalım bize ne fiyat verecek , pazarlık yapsan da ne kadar inecek ki

Yalnız değilsiniz kızar,hamileliği ben de hiç sevmedim :KK43: Allah'ın izniyle,sağlıkla bir an önce bitsin istiyorum.Normal yaşantımı çok özledim. Mağazaların önünden geçerken içim gidiyor,artık normal kıyafetler giymek istiyorum.Herkes anı olsun resim çektir diyor, ben anı olarak bile istemiyorum bu süreci :) Bebeğin hareketlerine de alışamadım.Hareket edince sağlıklı diye seviniyorum,çok şükrediyorum ama o hissi sevmedim,kendimi Alien gibi hissediyorum,içimde birşey oynuyor :)
Hayırlısıyla bir doğum yapsaydık,bende artık yürürken bile zorlanıyorum evde iş yapamıyorum eğilemiyorum halsizlikte oluyor

Ben eşimle hergün yürüyorum hem de uzun yürüyüşler yapıyoruz ama oluyor işte canım ikinci defadır geceleri uyandırıyor beni. Şimdiye kadar gündüz hiç olmadı öylesine şiddetli. Ama zor gerçekten, Allahım yardım etsin.. Molfixin doğum hazırlık paketini Carrefour'da görmedim. Nerede var? Ben zaten 44lü paket aldım. Hastaneden çıkana kadar ancak yeter belki de:) daha çok alıcaz.

maşallah eşine yaa ben yalvarıyorum benimki yürüyüşe götürmüyor beni bırak ben yürüyim yalnız diyorum ona da izin yok hastane çantasına kaçtane bebek bezi koymak lazım ben kararsız kaldım akşam çantayı hazırlayacaktım düşün düşün aklıma gelmedi sonra bıraktım öyle

Her şey olacağına varır canım, don't worry be happy!:)

Birşey çıkmamasına çok sevindim canım, sancılar belki oluyordur da sen hissetmiyorsundur canım, bazen farketmeden birkaç cm açılma bile oluyor. Beklemeye devam:)

Evet özkarademirden aldık, internette model bakarken buldum ben o mağazayı. biz oda yapmadığımız için bizim dolabın yanına tam sığdı 80 cm. Yatağını da aynı şekilde beyaz aldık, odayı ve örtülerini pembe yaparak, yeni oda arakadaşımıza jest yapacaz inşallah:)

Gece girseymişim keşke,selamlaşırdık:) sabah namazında eşim de bi yatağında dur artık dedi bana, arada bi kalkıp, ihtiyaç molasıyla başlayıp yemek molası arkasından açılmayan bacakları açma yürüyüşleri yapıp öyle uyuyorum artık, aralıksız birkaç saat uyuyunca karın kaslarım çok ağrıyor ama napiim..
Teşekkürler canım , açılma ultrasonda görünür mü acaba ? Bülent Bey e haftaya olan randevumda çok sorum var elimden hemen kurtulamayacak :KK48:

canım sıkma canını her şey olacağına varır. benim doktorum da çalışmıyor 30 ağustosta.. Boşver git kayınvalidenle gerekirse onu sokma odaya ben tek giricem dersin. Doktorun riske atacağını sanmıyorum canım. Hiç korkma daha erken bebişin gelmesi için. Merak etme.. Sancıların olması normal. Kendini strese sokarsan gelir bebeğin asıl.. Kötü kötü şeyler de düşünüp durma lütfen. Sen git doktorunla güzel güzel konuş, tüm korkularını çekincelerini anlat birlikte senin ve Cihangir için en doğru kararı verirsiniz zaten. Bir daha da başka doktora gitme bence
Artık kararımı vericem ben canım. 1 eylülde doktoruma söylicem. Eğer zorunlu sezeryan derseniz sizde yapıcam doğumu yoksa başka hastanede yapıcam dicem. Beni devlette çok incelediler çünkü. Net konuşamadılar. Risk almıcam.

Teşekkürler canım , haftaya randevum var çok sabırsızlıkla bekliyorum kan değerleri çok şükür ki normal .

benim randevum da haftaya cumartesi canım, günler geçmiyor artık.. Her an sanki bişey olacakmış gibi hissediyorum :( son günler bence bu yüzden zor geçiyor.. Erken doğarsa diye içim gidiyor..

maşallah eşine yaa ben yalvarıyorum benimki yürüyüşe götürmüyor beni bırak ben yürüyim yalnız diyorum ona da izin yok hastane çantasına kaçtane bebek bezi koymak lazım ben kararsız kaldım akşam çantayı hazırlayacaktım düşün düşün aklıma gelmedi sonra bıraktım öyle
20 tane falan herhalde.

Hoş buldum ,Iyı gıdıyor p.tesi kontrol var bakalım :) benımkı baya hareketli yatarken zorluyor cok sagdan soldan bol bol tepki atıyor :)

Benimki de hareketli ebbek, doktor haylaz bi bebek olacak deyip korkutuyor beni:) ama ben memnunum itip kakmasından, azıcık dursa karnımı okşayıp ben oynatıyorum onu:)

Tabii ki joker annesi, yani babası yapacak canım. Valla Allah 40 haftayı dolduranlara yardım etsin diyorum artık, 32'den sonrası karambolmüş..

Alien mi? Allah iyiliğini versin Cool:)[/QUOTE]

Evet Alien :) En başından beri böyle hissediyorum :)

canım ben de önce öyle hissediyordum. hatta elimi koyuyorum. böyle birden bir dışarı doğru yani elime doğru bir geliyor çekiyor elimin altında kıpır kıpır hissedince korkup bir de çığlık atıp çekiyordum. eşimde kızından mı korkuyorsun diye dalga geçiyordu..aslına bakarsan halen öyleyim:) ama sürekli konuşunca kızım canım vs derken sanki yeni doğmuş bir bebek gibi gözümde canlanıyor öyle hissediyorum..

Ben hiç konuşamıyorum, herkes konuşmalısın vs. diyor ama bana anlamsız geliyor. Bir iki kere denedim kendimi deli gibi hissettim.Ama sanırım benimki garip.Herkes konuşuyor çünkü.Eşime diyorum bari sen konuş, bebek doğunca birimizi tanısın, o da konuşmuyo :)

Artık kararımı vericem ben canım. 1 eylülde doktoruma söylicem. Eğer zorunlu sezeryan derseniz sizde yapıcam doğumu yoksa başka hastanede yapıcam dicem. Beni devlette çok incelediler çünkü. Net konuşamadılar. Risk almıcam.

aynen bence de canım. ama bence doktorun sezaryen diyecek sana, içime öyle doğuyor bakalım belki yanılırım. eğer öyle olursa en geç hangi tarihi alabiliyorsan o tarihi al canım bence

Ben hiç konuşamıyorum, herkes konuşmalısın vs. diyor ama bana anlamsız geliyor. Bir iki kere denedim kendimi deli gibi hissettim.Ama sanırım benimki garip.Herkes konuşuyor çünkü.Eşime diyorum bari sen konuş, bebek doğunca birimizi tanısın, o da konuşmuyo :)

ay ben de hiç konuşamıyorum, kendimi deli gibi hissediyorum ben de. Ama karnımı falan seviyorum hissediyordur heralde. Eşim daha çok konuşuyor :) Ben ismi uzun zamandır belli olmasına rağmen daha yeni yeni ismiyle hitap etmeye başladım mesela.. Gözümün önünde olmadığından tuhaf geliyor sanırım.

Doğduğunda da bir süre alışamıycaz galiba bu benim mi falan diye :) ay ne ilginç bir şey ya. Bu arada ben de senin gibi alışveriş yapmak, zayıf olmak, uyuyabilmek ve istediğim her şeyi yiyebilmek istiyorum ben de sevmedim hamileliği :S normalde kola hiç sevmem şimdi yasak ya onu bile içmek istiyorum iyice kafayı yedim :KK57:

Back
X