- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
İşte oda kişiden kişiye değişiyormuş. Benim annem ikinci gün evde misafir ağırlamış sezeryanlı sezeryanlı. Bilmiyırum bana cok zor geliyor normal doğum ve sizler için gercekten cok cok dua ediyorum Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah. Evet baska da duymadım zaten 48 dikiş. Boyle birsey mümkün mü diye soruyorum hala kendi kendime. Neden 48 dikiş atma gereğinde bulunmuşlar yani onu da anlamış değilim. Evet normal doğumun o özelliği cok güzel resmen format atıyorsun ama sezeryanda bana gore candır yani. Sanırım sezeryan falan olmasa ben doğum yapmazdım hiç bir zaman.Damlacığım Allah asıl sezeryan olanlara yardım etsinn. normal doğumda 48 dikiş çok çok zor bi ihtimal ALLAH yardımcısı olsun o arkadasında insanın başına herşey geliyor iste. neyse normal doğum yapan kişi doğumun ardından hemen sağlığına kavuşuyor bebeğe kolay odaklanıyor, sütü rahat geliyor ve resmen vücuduna format atılıyor bir çok hastalık tan korunmuş oluyor vs... sezeryan doğum anı kolay ya sonrası? kardeşimin esi 4 ay önce sezeryan doğum yaptı içim acıdı kıza resmen yazık omuzu bile ağrırmı insanın sezeryanda ya ... ALLAH hepimize en hayırlı doğum şeklini nasip etsin..